Lobbi Szegedért – megnyílt a LOBBY Café a Kárász utcán + FOTÓK

2014. november 11., kedd · 63 hozzászólás

lobby_cafe0_gs

Élettel telik meg a Kárász utcai egykori Képcsarnok, ahol a luxus, a kávétrendek, a gasztronómia és az üzleti világ is találkozik. A LOBBY Café a Gulácsy Lajos Terem hagyományait is megtartja, képzőművészeti alkotásoknak is helyet biztosít. Tovább »

Ősszel újra nyit az Irinyi bisztró Szegeden + FOTÓK

2013. augusztus 7., szerda · Hozzászólok

SZS20130805_irinyi_bisztro_004Melegkonyha, amatőr együttesek és bulik helyszíne lesz az ősszel nyitó Irinyi bisztró. Házhoz rendeléssel, valamint alacsony árakkal próbálják felvenni a versenyt a többi kifőzdével. Portálunk bekukkantott az építkezésre.
Tovább »

2010-ben a lakosság dönthet a huszárszobor helyéről

2009. április 16., csütörtök · Egy hozzászólás

Ha a Fidesz-KDNP 2010-ben döntési helyzetbe kerül Szegeden, a lakosság megkérdezését követően arra is kész, hogy visszaállíttassa eredeti helyére a III. Honvéd Huszárezred hősi emlékművét, ha addig a baloldali városvezetés az egyre erősebb civil tiltakozást figyelmen kívül hagyva áthelyezné a szobrot. Mindezt Bodó Imre országgyűlési és Kalmár Ferenc önkormányzati képviselő mondták el csütörtöki sajtótájékoztatójukon. Tovább »

Csütörtök: zene minden mennyiségben, és újabb Pillantás a hídról

2008. október 29., szerda · Hozzászólok

Csütörtök a zenekedvelők napja. Három műfaj kedvelői is örülhetnek ma: lesz tüzes flamenco, igazi klasszikus jazz és régi zene, a reneszánsz és a barokk között félúton. A Kisszínházban ismét Pillantás a hídról, de várja az érdeklődőket a Szegedi Művészklub estje, Somogyi-könyvtár fiókkönyvtárai és Protestáns Napok az evangélikus templomban. A Kamara rendezvényén megtudhatják, hogyan mentesülhetnek a hatósági ellenőrzések következményeitől. Lesz Che Guevara a moziban, és szünet után végre újra buli! Tovább »

Péntek: a mai nap sem eseménytelen!

2008. október 17., péntek · Hozzászólok

Boldog, szomorú délutánt kínál a könyvtár, de lesz pénteken opera, vígjáték, komolyzene, jazz, nóta és disco is, bámulhatjuk a plafont a Reök-ben, gyakorolhatjuk az agykontrollt. Tanulhatjuk, hogyan legyünk versenyképesek, és ha mindez kevés, nosza, ma is vár a mozi! Az egyetemi klubokban lazítóknak mára is jó buli ígérkezik, és reméljük, ez csak a bemelegítő a hétvégére! Nos, indulhatunk? Tovább »