Egyre több bevétele van a költségvetésnek a játékkaszinókból

2016. október 18., kedd · Hozzászólok

A játékkaszinók üzemeltetéséhez kapcsolódó költségvetési bevételek növekvő tendenciát mutatnak, a kaszinók működéséről az adótitok törvényi szabályai miatt csak összesített adatok kiadására van lehetőség – közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára Ikotity István LMP-s országgyűlési képviselő kérdésére adott írásbeli válaszában kedden. Tovább »

Több mint 7 milliárd forint játékadó a kaszinóktól 2015-ben

2016. január 26., kedd · Hozzászólok

poker_kartya_kaszino_szerencsejatek

A játékkaszinók számított összesített játékadója 7,375 milliárd forint, a megfizetett koncessziós díjjal csökkentett összeg 3,086 milliárd forint volt tavaly – közölte Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára kedden.
Tovább »

Az ország legkorruptabb ügyének választották az elrulettezett szegedi óvodát + FOTÓK, VIDEÓK

2015. január 13., kedd · 30 hozzászólás

ovoda_kontra_jatekkaszino01_gs

A szegedi Deák Ferenc utcai óvoda bezárása nyerte a Transparency International és a 444 közös lobbipályázatát. Harmincévnyi működés után, 2007-ben került lakat a Down-os és autista gyermekeket egészséges társaikkal integráltan nevelő intézményre, a gyanú szerint a közelben nyíló kaszinó nyomása miatt. Egykori érintettekkel és szakemberekkel idéztük fel a történeket. Tovább »

Fidesz: tovább erősödik az állami kontroll a kaszinóüzemeltetésben

2013. november 4., hétfő · Hozzászólok

A Fidesz szerint azzal, hogy az Országgyűlés elfogadta a kaszinó-koncessziók kiadásának változtatásáról szóló törvénymódosítást, tovább nőtt az állami kontroll a kaszinók üzemeltetésében – írta az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Puskás Imre. Tovább »

Következő oldal »