Szeged rendezi az evezős Jeunesse-kupát, 2019-ben jöhet a kajak-kenu világbajnokság

2015. február 12., csütörtök · 10 hozzászólás

sport_biz_ules02_gs

Szeged közgyűlése határozatban nyilvánítja ki együttműködési szándékát a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel a 2017-es Gyorsasági Kajak-Kenu Világkupa, valamint a 2019-es Olimpiai Kvalifikációs Kajak-kenu Világbajnokság megrendezésére való kandidálásban.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Kárász Anna párosban is világbajnok, hat arannyal zártak a magyarok (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 10., vasárnap · 5 hozzászólás

Kajak-kenu vb - Nõi K-2 200 méter

A magyar versenyzők a férfi kajakosok, illetve a kenusok révén egy-egy arany- és bronzérmet gyűjtöttek a moszkvai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi váltóversenyei során, így 6 elsőséggel, 5 második és 6 harmadik hellyel zárták a viadalt.
Tovább »

Kajak-kenu vb: eddig biztatóan mennek a szegediek Moszkvában

2014. augusztus 8., péntek · Hozzászólok

karasz_anna_moszkva

Bár egy elő- és középfutam első hely a végelszámolásnál semmit nem ér, mégis bizakodásra adhat okot a szombati döntők előtt, hogy a női kajak négyes (soraiban Kárász Annával) és C1-1000 méteren Vajda Attila is nagyon magabiztosan jutott be a fináléba a Moszkvában zajló kajak-kenu világbajnokságon.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Vajda és Kökényék a döntőben, Dombvári lemaradt a fináléról

2014. augusztus 7., csütörtök · Hozzászólok

Vajda Attila

A kenus Vajda Attila és a Hufnágel Tibor, Kökény Roland kajakos duó sikerrel vette a csütörtök délutáni középfutamot Moszkvában a kajak-kenu világbajnokságon, a kajakos Dombvári Bence viszont nem jutott döntőbe 1000 méteren.
Tovább »

Következő oldal »