Kajak-kenu: Magyarország nyerte az olimpiai pontversenyt a vb-n

2013. szeptember 2., hétfő · Hozzászólok

storczbotond_szsStorcz Botond szövetségi kapitány elégedetten értékelte csapata teljesítményét a duisburgi kajak-kenu világbajnokság zárultával.
Tovább »

Kajak-kenu: Hét arannyal zártak a magyarok Duisburgban + FOTÓK

2013. szeptember 1., vasárnap · Egy hozzászólás

Vajda AttilaA magyar versenyzők hét arany-, valamint öt-öt ezüst- és bronzérmet szereztek a németországi Duisburgban rendezett kajak-kenu világbajnokságon.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Öt arany, egy ezüst, négy bronz – Vajda a dobogó tetején! (FRISSÜL)

2013. augusztus 31., szombat · Hozzászólok

Vajda AttilaTíz döntőből tíz érem, közöttük öt arany született a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján! Vajda Attila, Medveczky Erika, Kozák Danuta, a Vasbányai, Mike-duó és a Szabó, Fazekas-páros a dobogó tetejére állhatott! Tovább »

Kajak-kenu: újabb három magyar hajó döntős (FRISSÜL!) + FOTÓK

2013. augusztus 30., péntek · Hozzászólok

kajakkenu_noikajaknegyes_02_mti_ktA csütörtöki kilenc döntős magyar egység után pénteken újabb hajóink kvalifikálták magukat a hétvégi döntőkba a duisburgi kajak-kenu vb-n.
Tovább »

Kajak-kenu: kilenc magyar egység döntős a duisburgi vb-n (FRISSÜL!)

2013. augusztus 29., csütörtök · Hozzászólok

Vajda AttilaCsütörtökön folytatódik a szerdán kezdődött duisburgi kajak-kenu világbajnokság, ahol két magyar egység már döntőbe lapátolta magát.
Tovább »

Minden szakágban éremesély a kajak-kenu vb-n

2013. augusztus 28., szerda · Hozzászólok

vajdaattila_kajak_kenu_vilagkupa_mj_0001A kajakosoknál tizenöt férfi és nyolc nő, a kenusoknál pedig tíz férfi és két nő képviseli a magyar színeket a Duisburgban csütörtökön kezdődő, 40. gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon. A szakvezetés mind a négy szakágban érmet vár a versenyzőktől, Storcz Botond szövetségi kapitány összesen 8-10 dobogós hellyel lenne elégedett.
Tovább »

Élőben közvetít az M1 és a Kossuth Rádió a a kajak-kenu vb-ről

2013. augusztus 27., kedd · Hozzászólok

Élőben lesznek láthatók és hallhatók a hétvégén Duisburgban sorra kerülő kajak-kenu világbajnokság döntői az M1-en és a Kossuth Rádióban, valamint a telesport.hu-n is.
Tovább »

Kajak-kenu vb: 35 fős magyar csapat, 8-10 érem a cél

2013. augusztus 26., hétfő · Hozzászólok

SZS20130823_vajda_attila_edzes_009Storcz Botond szövetségi kapitány – immár hagyományosan – 8-10 érmet vár a 35 tagú magyar válogatottól a csütörtökön rajtoló és vasárnapig tartó, duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. Tovább »

Kajak-kenu: Storcz minden szakágban, Vajda mindkét számában érmet vár + FOTÓK, VIDEÓ

2013. augusztus 23., péntek · 2 hozzászólás

SZS20130823_vajda_attila_edzes_002Kedden útra kel Duisburgba az idei világbajnokság helyszínére a magyar kajakkenu-válogatott. A csapat kenus szekciója a szegedi Maty-éri síkvizen készül a megmérettetésre.
Tovább »

Kajak-kenu: jól halad Vajdáék világbajnoki felkészülése

2013. augusztus 16., péntek · Hozzászólok

vajda_attila02_gsAlig két hét múlva, augusztus 29-én kezdődik a duisburgi kajak-kenu világbajnokság. A viadalon 39 versenyző képviselheti majd a magyar színeket, köztük az EDF-DÉMÁSZ Szegedi VE két sportolója, Sík Márton és Vajda Attila.
Tovább »

Következő oldal »