Kajak-kenu vb-pótválogató – Birkás Balázs után Medveczky Erika is kivívta a vb-szereplés jogát

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

629Medveczky-MTI

Női K-1 500 méteren Medveczky Erika, férfi K-2 200 méteren a Balaska Márk, Birkás Balázs páros, férfi K-1 5000 méteren pedig Noé Bálint nyerte szerdán a kajak-kenusok világbajnoki pótválogatóját Szolnokon. Tovább »

Orbán Viktor a nemzetközi kajak-kenu szövetség vezetőivel tárgyalt a szegedi világbajnokságról

2016. május 11., szerda · 6 hozzászólás

Kárász Anna

A világban Duisburg és Szeged a kajak-kenu sportág két “katedrálisa” – fogalmaztak a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség vezetői Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott budapesti megbeszélésükön. Tovább »

Kajak-kenu vb: döntőben a két kajaknégyes

2015. augusztus 21., péntek · Hozzászólok

Az 1000 méteres férfi és az 500 méteres női kajaknégyes is megnyerte előfutamát a milánói, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon, s ezzel mindkét egység bejutott a vasárnapi döntőbe, s karnyújtási közelségbe került a riói kvóták megszerzésétől. A többi, pénteken bemutatkozott magyar hajó többsége a délutáni, illetve szombati középfutamban folytatja szereplését.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Szabó, Kozák, Kárász és Fazekas-Zur a női négyesben

2015. július 22., szerda · Hozzászólok

Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna és Fazekas-Zur Krisztina alkotja majd az augusztusi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon 500 méteren rajthoz álló magyar női négyest. Storcz Botond szövetségi vezetőedző szerdán hirdetett keretet.
Tovább »

Szeged rendezi az evezős Jeunesse-kupát, 2019-ben jöhet a kajak-kenu világbajnokság

2015. február 12., csütörtök · 10 hozzászólás

sport_biz_ules02_gs

Szeged közgyűlése határozatban nyilvánítja ki együttműködési szándékát a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel a 2017-es Gyorsasági Kajak-Kenu Világkupa, valamint a 2019-es Olimpiai Kvalifikációs Kajak-kenu Világbajnokság megrendezésére való kandidálásban.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Kárász Anna párosban is világbajnok, hat arannyal zártak a magyarok (FRISSÍTVE)

2014. augusztus 10., vasárnap · 5 hozzászólás

Kajak-kenu vb - Nõi K-2 200 méter

A magyar versenyzők a férfi kajakosok, illetve a kenusok révén egy-egy arany- és bronzérmet gyűjtöttek a moszkvai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi váltóversenyei során, így 6 elsőséggel, 5 második és 6 harmadik hellyel zárták a viadalt.
Tovább »

Kajak-kenu vb: eddig biztatóan mennek a szegediek Moszkvában

2014. augusztus 8., péntek · Hozzászólok

karasz_anna_moszkva

Bár egy elő- és középfutam első hely a végelszámolásnál semmit nem ér, mégis bizakodásra adhat okot a szombati döntők előtt, hogy a női kajak négyes (soraiban Kárász Annával) és C1-1000 méteren Vajda Attila is nagyon magabiztosan jutott be a fináléba a Moszkvában zajló kajak-kenu világbajnokságon.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Vajda és Kökényék a döntőben, Dombvári lemaradt a fináléról

2014. augusztus 7., csütörtök · Hozzászólok

Vajda Attila

A kenus Vajda Attila és a Hufnágel Tibor, Kökény Roland kajakos duó sikerrel vette a csütörtök délutáni középfutamot Moszkvában a kajak-kenu világbajnokságon, a kajakos Dombvári Bence viszont nem jutott döntőbe 1000 méteren.
Tovább »

Kajak-kenu vb: Jó magyar kezdés, három egység a középfutamban

2014. augusztus 7., csütörtök · Hozzászólok

Jól rajtoltak a magyar versenyzők a csütörtökön megkezdődött, moszkvai kajak-kenu világbajnokságon: a délelőtti program során minden olyan hajó egyenes ágon a döntőbe jutott, amelynek erre lehetősége volt, három egység pedig a délutáni középfutamban folytathatja. Tovább »

Kajak-kenu vb: Öt arany, egy ezüst, négy bronz – Vajda a dobogó tetején! (FRISSÜL)

2013. augusztus 31., szombat · Hozzászólok

Vajda AttilaTíz döntőből tíz érem, közöttük öt arany született a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság szombati versenynapján! Vajda Attila, Medveczky Erika, Kozák Danuta, a Vasbányai, Mike-duó és a Szabó, Fazekas-páros a dobogó tetejére állhatott! Tovább »

Minden szakágban éremesély a kajak-kenu vb-n

2013. augusztus 28., szerda · Hozzászólok

vajdaattila_kajak_kenu_vilagkupa_mj_0001A kajakosoknál tizenöt férfi és nyolc nő, a kenusoknál pedig tíz férfi és két nő képviseli a magyar színeket a Duisburgban csütörtökön kezdődő, 40. gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon. A szakvezetés mind a négy szakágban érmet vár a versenyzőktől, Storcz Botond szövetségi kapitány összesen 8-10 dobogós hellyel lenne elégedett.
Tovább »

Kajak-kenu: jól halad Vajdáék világbajnoki felkészülése

2013. augusztus 16., péntek · Hozzászólok

vajda_attila02_gsAlig két hét múlva, augusztus 29-én kezdődik a duisburgi kajak-kenu világbajnokság. A viadalon 39 versenyző képviselheti majd a magyar színeket, köztük az EDF-DÉMÁSZ Szegedi VE két sportolója, Sík Márton és Vajda Attila.
Tovább »

Kajak-kenu: vízisprintre készülnek a világbajnokaink

2011. augusztus 23., kedd · Hozzászólok

Ahogy 1997 óta folyamatosan, a tegnap lezárult MOL Kajak-Kenu Világbajnokságon is Magyarország nyerte a nemzetek közti pontversenyt. A sportág vezetősége már most azon dolgozik, hogy a hétvégén elért eredmények Londonban is megismétlődjenek – közli a szövetég honlapja..
Tovább »

Soha ennyien nem szurkoltak még kajak-kenu vb-n + VIDEÓ, FOTÓK

2011. augusztus 22., hétfő · Egy hozzászólás

kajak_2011_08_20_5_it (08) Öt nap, több mint 40 ezer néző, hat magyar világbajnoki arany-, egy ezüst-, három bronzérem, valamint 14 olimpiai kvóta. Számokban ez volt a 2011-es MOL Kajak-Kenu Világbajnokság. Az éremtáblázaton a németek végeztek az élen, a nemzetek közötti pontversenyt Magyarország nyerte. Tovább »

Kajak-kenu: Csipes, Kovács és Kozák világbajnokok ismét + FOTÓK

2011. augusztus 21., vasárnap · 2 hozzászólás

kajak_20110821_9_it (0) Vasárnap világbajnok lett Csipes Tamara és a Kovács Katalin, Kozák Danuta kajakos duó, így Magyarország a parakenuval együtt számítva összesen 12 éremmel (7 arany, 1 ezüst, 4 bronz) zárta a 39. síkvizi kajak-kenu világbajnokságot. Kövesse online folyamatosan frissülő képes-szöveges közvetítésünket!
Tovább »

Kajak-kenu: világbajnok a Tóth, Kulifai kajakkettes + FOTÓK

2011. augusztus 20., szombat · 2 hozzászólás

kajak_2011_08_20_14_it (2) Egy-egy arany-, ezüst- és bronz a mai mérleg, a két nagy aranyesély, Paksy Tímea és a Csipes, Kovács páros nem lett világbajnok. A délelőtti 200-as elő- és középfutamokból és a délutáni váltókból összesen 9 magyar egység jutott be a vasárnapi finálékba. A délelőtti 5000 méteres döntőkkel pedig összesen 12 végjátékban szurkolhatunk a magyar csapat tagjainak, köztük a szegedi Sík Mártonnak és Horváth Gábornak is.
Tovább »

Kajak-kenu: világbajnok Csipes, Vajda és a női kajaknégyes + VIDEÓ, FOTÓK

2011. augusztus 19., péntek · 6 hozzászólás

kajak_2011_08_19_10_it (20) Csipes Tamara, Vajda Attila és a női kajaknégyes (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kovács Katalin, Benedek Dalma) világbajnoki címet, a női kajakkettes (Medveczky Erika, Sarudi Alíz) és a férfi kenunégyes (Sáfrán Mihály, Sáfrán Mátyás, Vasbányai Henrik, Németh Szabolcs) bronzérmet szerzett a Maty-éri kajak-kenu világbajnokság pénteki döntőiben. A szombati finálékba hat magyar egység kvalifikálta magát.
Tovább »

Schmitt Pál gratulált a kajak-kenu vb szervezőinek

2011. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

kajak_elnok_it Magas rangú vendég tette tiszteletét csütörtök délután a kajak-kenu világbajnokságon. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke és egyben a verseny fővédnöke találkozott a magyar és a nemzetközi szövetség vezetőivel, valamint a magyar válogatott néhány tagjával és megtekintette a megújult létesítményeket a Maty-éri pályán.
Tovább »

Kajak-kenu: csütörtöki eredmények (FRISSÍTVE)

2011. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

A csütörtöki futamokkal megkezdődött a Maty-éri kajak-kenu világbajnokság. A magyar egységek közül hét egység döntős pénteken, a parasportolók pedig egy bronz- és egy aranyéremmel indították a magyar éremesőt. Böngéssze összeállításunkat!
Tovább »

Közös Közrendvédelmi Ellenőrzés a VB alatt

2011. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

A Szegeden megrendezésre kerülő nagyszabású sportesemény, a Kajak-kenu Világbajnokság idején a rendőrség nagyobb létszámban készült fel az ezzel összefüggő rendőrségi feladatokra – közölte Tuczakov Szilvána őrnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályáról.
Tovább »

Következő oldal »