Kosárlabda: közösen szurkolnak a szedeákosok vasárnap

2017. szeptember 9., szombat · Hozzászólok

Bárki csatlakozhat vasárnap a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosaihoz, hogy együtt nézze végig velük a Magyarország-Szerbia kosárlabda Európa-bajnoki nyolcaddöntőt. Juhos Levente óvatosan fogalmazott a találkozó előtt, míg Andrija Ciric számára nem a végeredmény lesz a legfontosabb. Tovább »

Kosárlabda: közösen izgulták végig a Kecskemét soproni meccsét a Szedeák játékosai

2017. május 5., péntek · 3 hozzászólás

kecskemet_szedeak43_gs

Nem bánták volna a Szedeák kosarasai, ha még néhány héttel tovább tart a szezon, de így sem lehet elégedetlen idei teljesítményével a Lazic-legénység. Tovább »

Kosárlabda: kellemes gondokkal néz szembe a Szedeák

2017. február 14., kedd · Hozzászólok

szedeak_szolnok49_gs

Csak a hajrában maradt alul az otthonában hibátlan Falco vendégeként a hétvégén a Naturtex-SZTE-Szedeák: Nikola Lazic csapatának azonban nincs sok ideje keseregni, hiszen csütörtökön már a Magyar Kupa nyolcas döntőjében szerepel Győrben, ahol Juhos Levente szerint nagy eredmény lenne, ha éremért játszhatnának. Tovább »

Kosárlabda: Elvérzett a Szedeák, de fantasztikusan jó meccsen nyert a szolnoki gladiátorok ellen + FOTÓK

2017. január 8., vasárnap · 2 hozzászólás

szedeak_szolnok_gyozelem38_gs

Fantasztikus győzelmet aratott szombaton este a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely egy végletekig kiélezett mérkőzésen győzte le a címvédő Szolnoki Olaj KK-t. A néhol igen kemény találkozó után Juhos Levente is nehezen találta a jelzőket. Tovább »

Kosárlabda: karriercsúccsal járult hozzá a MAFC elleni sikerhez Juhos Levente

2016. november 8., kedd · Egy hozzászólás

szedeak_falco80_gs

Remek győzelemmel folytatta a bajnokságot a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely szombaton a MAFC-ot győzte le 27 ponttal – bár matematikailag megállja a helyét, de erős túlzás lenne azt állítani, hogy a karriercsúcsot elérő, a találkozón 28 pontot szerzett Juhos Levente jelentette volna a különbséget, hiszen a teljes Szedeák jól működött szombaton. Tovább »

Kosárlabda: vissza kell köszönnie a befektetett munkának Juhos Levente szerint

2016. október 18., kedd · Hozzászólok

szedeak-kormend008kf

Közel két hét után játszik újra mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a nyitófordulóban alulmaradt a Körmend ellenében az újszegedi sportcsarnokban. Nikola Lazic átalakuló csapatának sokat jelenthet ez az időszak, ám a folytatásban sem várnak rá könnyebb feladatok – Juhos Leventét kérdeztük a csütörtöki folytatást megelőzően. Tovább »

Kosárlabda: már ismerős a Liget Juhos Levente számára

2016. augusztus 10., szerda · Hozzászólok

szedeak-alba017kf

Hétfőn elkezdte a felkészülést az októberben rajtoló NB I/A csoport új szezonjára a Naturtex-SZTE-Szedeák: a mintegy kéthónapos időszak kőkemény munkát tartogat a szegediek számára. A rajtkor kérdeztük a csapat játékosát, Juhos Leventét, aki számára nem jelent ismeretlen terepet az újszegedi Erzsébet-liget terepe. Tovább »

Kosárlabda: erőt adhat a Szolnok ellen mutatott játék a Szedeáknak a folytatásra

2016. március 14., hétfő · Hozzászólok

szedeak_szolnok09_gs

Egészen elképesztő mérkőzést játszott szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák: Nikola Lazic együttese bár már 18 ponttal is vezetett a Szolnoki Olaj ellen, azonban óriási izgalmak után végül hosszabbítás után nyerni tudott a címvédő az újszegedi sportcsarnokban. A bajnokság már szerdán folytatódik a szegediek számára, a sokáig emlékezetes meccs után Juhos Leventét kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: felszálló ágban várja az év végi hajrát Juhos Levente

2015. december 1., kedd · Hozzászólok

szedeak_kormend13_gs

Szezonbeli első idegenbeli győzelmét aratta Kaposvárott a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely után egy hetes szünet következik a csapat számára, hiszen az elmúlt hétvégén nem lépett pályára Nikola Lazic együttese. A visszatérő Juhos Levente egyre jobban érzi magát a pályán és kemény folytatásra számít. Tovább »

Kosárlabda: hasznos játékkal segítené a Szedeákot Juhos Levente

2015. szeptember 23., szerda · Hozzászólok

szedeak-eszek16kf_juhos_levente

A nyáron a székesfehérvári Alba Fehérvár együttesétől igazolt a Naturtex-SZTE-Szedeákhoz Juhos Levente: az erőcsatár érzi, hogy többet kell majd nyújtania, mint előző klubjánál, ugyanakkor önbizalommal telve várja a hamarosan rajtoló szezont. A szegediek nyári igazolását kérdeztük a felkészülési időszak végéhez közelítve. Tovább »

Kosárlabda: Juhos Levente a Szedeákba igazolt

2015. június 14., vasárnap · Egy hozzászólás

juhos_levente_albakosar_hu

Juhos Levente a Naturtex-SZTE-Szedeák csapatában folytatja pályafutását. A 24 éves, 207 centi magas erőcsatár az előző négy idényt az Alba Fehérvár együttesében töltötte – 2013-ban bajnoki címet és kupát nyert a székesfehérváriakkal -, most viszont úgy érezte, megérett az idő váltásra.
Tovább »