Idén is nagy nevekkel vár a szegedi sikertörténet + FOTÓK

2017. szeptember 5., kedd · Egy hozzászólás

Vekerdy Tamás gyermekpszichológus, Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó és Görög Ibolya protokollszakértő is a Pedagógiai esték őszi évadának vendége lesz az IH Rendezvényközpontban – jelentették be a szervezők kedden. Tizenegy előadásra várják a közönséget, az elsőre már két hetet sem kell várni. Tovább »

Megnyílt a szabadstrand Újszegeden – vízimentős vitával fűszerezve

2017. június 9., péntek · 10 hozzászólás

cof

A fürdőzők biztonságát új szervezetre bízta idén az önkormányzat cége, Jávorszky Iván ügyvezető portálunknak azt mondta, hogy a választásuknál csakis az ár döntött, a szerződéstől elesett Szegedi Vízimentő és Tűzoltó Szakszolgálat elnöke szerint viszont kicsinyes bosszú áll a háttérben. Tovább »

Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

A szervezők szerint jobb politikamentesen a SZIN, a megyei LMP tiltakozik

2016. augusztus 26., péntek · 48 hozzászólás

lmp_sajttaj02_gs

A pártpropagandát hiányolta a megyei LMP az idei SZIN-ről, és azt is kifogásolják, hogy a kevesebb civil szervezet kapott helyet, mint korábban. A szervezők szerint a fesztiválozóknak egyáltalán nem hiányzik a politika az újszegedi Partfürdőről, és civilekből is akad elég. Tovább »

Csak a basszus zakatol a füleiben – a zajnak sosincs gazdája

2016. június 29., szerda · 10 hozzászólás

koncert_parti_buli

A Partfürdő vezetője keresi a zaj forrását, a bepanaszolt vendéglátós a Tisza túloldalán találná meg a felelősöket. Az biztos, hogy az Odesszában élők csupán nyugalmat szeretnének, bárhonnan is érkezik a zaj. Tovább »

Hangorkán a Partfürdőről – a lakosság és az IH is tenni akar ellene, még sincs változás

2016. június 28., kedd · 14 hozzászólás

koncert_parti_buli

Idén is problémát okoznak a Partfürdő zenés rendezvényei, amely miatt Odessza lakói nem tudnak pihenni. Az IH vezetője is ismeri az éjszakai állapotokat, s szeretne tenni ellene, de egyelőre nem a hatóságokat értesítené, hanem tárgyalna. Tovább »

Dóra gyógyvízre kaptak engedélyt, de ők sosem állították, hogy az van a medencékben – nyilatkozta a Partfürdő

2015. augusztus 5., szerda · 6 hozzászólás

ujszegedi_partfurdo_szegedkemping
A SZEGEDma.hu megkereste Jávorszky Ivánt, a Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. vezetőjét az ügyben, hogy miért kellett bezárni a Partfürdőt, milyen vízzel töltötték fel a medencéket, s mit tesznek azért, hogy újból látogathassák a szegediek a közkedvelt strandot. Kérdéseinkre végül a Partfürdőt irányító beosztottja, László György válaszolt egy közleményben. A nyilatkozat szerint engedélyt az OTH-tól addig kapták meg, amíg Dóra és Dóra II. gyógyvizet töltenek a medencékbe, habár a dokumentumban azt is írja a Partfürdő vezetője, hogy „mi sosem állítottuk, hogy Dóra vízzel töltjük a medencéket!” Az e-mailben történő felszólítást a Partfürdő vezetője nem tartja hivatalos iratnak, a kormányhivatal viszont igen. Tovább »

Jávorszky Iván: Pénzkiáramlás után, Partfürdő-fejlesztés előtt

2015. február 16., hétfő · 12 hozzászólás

javorszky_ivan02_gs

A Partfürdő fellendítését is tervezi Jávorszky Iván, akit az IH és a VTV élére nevezett ki a városvezetés. A civil szférából jött szakembert az átadás-átvétel tapasztalatiról és a jövőbeni fejlesztési elképzelésekről is kérdeztük. Tovább »