Wass Albert-estet tartanak Hódmezővásárhelyen a Költészet napja alkalmából

2017. április 3., hétfő · Hozzászólok

ismeros_arcok_2015

A Költészet napja alkalmából tartanak Wass Albert-estet a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban pénteken. Az esten az Ismerős Arcok zenekar Simó József előadóművész közreműködésével lép fel. Tovább »

Ismerős Arcok koncert Hódmezővásárhelyen

2015. április 2., csütörtök · Egy hozzászólás

Ismeros_arcok_fekvo_20150404

Szombaton ismét Hódmezővásárhelyen lép fel az egyik legsikeresebb nemzetirock-együttes, az Ismerős Arcok. A zenekar az elmúlt 15 év dalaiból válogatva ad koncertet április 4-én, 19 órai kezdettel a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Tovább »

Ismerős arcokkal érkezik a Mikulás Vásárhelyre

2012. december 5., szerda · Hozzászólok

December 6-án, este 19 órakor Kerítést bontok című albumukat mutatja be az Ismerős Arcok együttes Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A zenekar a tőle megszokott igényességgel és érzelemgazdagsággal varázsol el mindenkit, aki nem bánja, hogy szembe kell néznie saját magával és mindazzal, ami történt velünk az elmúlt négy évtizedben.
Tovább »

Holdviola helyett Ismerős arcok a Paprikafeszten

2010. október 1., péntek · 3 hozzászólás

ismerosarcok5.jpg Csütörtök este érkezett a sajnálatos hír, hogy a Szegedi Parikafesztivál – Csongrád Megyei Paprikasó mai napján az énekesnő betegsége (hangszálgyulladás) miatt az esti HOLDVIOLA koncert elmarad. Ám nem maradnak zenei élmény nélkül az érdeklődők, ugyanis ma este 20:30 órától a Paprikafesztivál Dugonics téri nagyszínpadán az Ismerős arcok ad élő koncertet.
Tovább »

Hidat építeni múlt és jövendő közé

2009. április 30., csütörtök · Egy hozzászólás

ismerosarcok17Wass Albert önéletrajzba ágyazott, örök érvényű gondolatait soroló prózai és verses idézetek és egy nemzeti rockot játszó zenekar dalai a 100 éve született erdélyi író emlékére tartott előadáson együtt adtak iránymutatást magyarságról, családról, hazaszeretetről. Simó József és az Ismerős Arcok zenekar „Építsünk hidat” címmel tartott zenés irodalmi estet Szegeden. Tovább »

Simó József és az Ismerős arcok Szegeden

2009. április 26., vasárnap · Hozzászólok

Építsünk hidat – zenés irodalmi estet tartanak  Simó Józseffel és az Ismerős Arcok zenekarral Wass Albert emlékére a Rendezvényház Kht. és a Wass Albert Baráti Társaság szervezésében a Kisszínházban (Szeged, Horváth M. u. 3.)  április 28-án  (kedden) 19 órától. Tovább »

Ismeretlen ismerősök Újszegeden

2008. október 7., kedd · Hozzászólok

A bennünk élő dalok, amelyeket nem is olyan könnyű énekelni

Fotók: Gémes Sándor

Hétfő este az újszegedi Rendezvényházban adott koncertet az Ismerős Arcok nevű zenekar. Az együttesnek már négy nagylemeze és egy koncert DVD-je van. A fellépés előtt a banda basszusgitárosával, Galambos Nándorral beszélgetett a SZEGEDma.hu a magyarságról és a zenéről. Tovább »