Orbán: senki sem kötelezhet minket álláspontunk feladására

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

orban_kossuthradio

Senki sem kötelezheti Magyarországot a bevándorlással kapcsolatos álláspontja feladására, a magyarok ugyanis világossá tették: nem akarnak illegális bevándorlókat látni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a kvótaügyben Magyarországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárásról. Tovább »

Szijjártó: nem engedünk az Európai Bizottság zsarolásának

2017. június 13., kedd · Hozzászólok

Szijjártó Péter

A magyar kormány zsarolásnak és európaiatlan magatartásnak tekinti, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást kíván indítani azon tagállamok ellen, amelyek nem hajlandóak végrehajtani az illegális bevándorlók kötelező betelepítéséről szóló kvótadöntést – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az Országgyűlésben napirend előtt, hangsúlyozva: a kabinet nem enged a zsarolásnak. Tovább »

Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, “ilyen még nem volt”. Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum “megfúrta az olimpiai pályázatot” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban. Tovább »

Vonat alá esett két migráns Horvátországban, egyikük életét vesztette

2017. május 13., szombat · Egy hozzászólás

A mozgó tehervonatról a sínekre esett két ember – valószínűleg illegális bevándorlók – a kelet-horvátországi Vinkovce vasútállomásán. Egyikük azonnal életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel kórházba szállították – közölte szombaton a Vukovár-Szerém megyei rendőrség. Tovább »

EU-csúcs: megerősítették elkötelezettségüket az EU-Törökország migrációs megállapodás teljes körű végrehajtása mellett az uniós vezetők

2016. december 16., péntek · Hozzászólok

Megerősítették elkötelezettségüket az EU-Törökország migrációs megállapodás teljes körű végrehajtása mellett, a nyugat-balkáni migrációs útvonal mentén fekvő országokat pedig további támogatásukról biztosították az uniós országok állam- és kormányfői Brüsszelben csütörtökön. Tovább »

No-go zóna: lehetséges nálunk is?

2016. szeptember 25., vasárnap · 15 hozzászólás

migransok_0911_90_gs

No-go zóna: a nyugat-európai nagykövetségek és a BBC egyik munkatársa szerint nem létezik, a magyar kormány, egy brit sztárfilozófus és a BBC dokumentaristái szerint viszont nem is egy van belőlük Londonban. A bevándorlók által lakott, az iszlám saría szabályai szerint működő negyedekben a beszámolók arról írnak, hogy szinte megszűnt az adott állam hatalma az érintett városrészekben. Egyelőre a fikció kategóriájába tartozik, de érdemes eljátszani a kérdéssel: megvalósulhat ez hazánkban is?
Tovább »

Következő oldal »