Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, “ilyen még nem volt”. Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum “megfúrta az olimpiai pályázatot” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban. Tovább »

Vonat alá esett két migráns Horvátországban, egyikük életét vesztette

2017. május 13., szombat · Egy hozzászólás

A mozgó tehervonatról a sínekre esett két ember – valószínűleg illegális bevándorlók – a kelet-horvátországi Vinkovce vasútállomásán. Egyikük azonnal életét vesztette, a másikat súlyos sérülésekkel kórházba szállították – közölte szombaton a Vukovár-Szerém megyei rendőrség. Tovább »

EU-csúcs: megerősítették elkötelezettségüket az EU-Törökország migrációs megállapodás teljes körű végrehajtása mellett az uniós vezetők

2016. december 16., péntek · Hozzászólok

Megerősítették elkötelezettségüket az EU-Törökország migrációs megállapodás teljes körű végrehajtása mellett, a nyugat-balkáni migrációs útvonal mentén fekvő országokat pedig további támogatásukról biztosították az uniós országok állam- és kormányfői Brüsszelben csütörtökön. Tovább »

No-go zóna: lehetséges nálunk is?

2016. szeptember 25., vasárnap · 15 hozzászólás

migransok_0911_90_gs

No-go zóna: a nyugat-európai nagykövetségek és a BBC egyik munkatársa szerint nem létezik, a magyar kormány, egy brit sztárfilozófus és a BBC dokumentaristái szerint viszont nem is egy van belőlük Londonban. A bevándorlók által lakott, az iszlám saría szabályai szerint működő negyedekben a beszámolók arról írnak, hogy szinte megszűnt az adott állam hatalma az érintett városrészekben. Egyelőre a fikció kategóriájába tartozik, de érdemes eljátszani a kérdéssel: megvalósulhat ez hazánkban is?
Tovább »

Határzár: több mint 200 Csongrád megyei közfoglalkoztatott építheti a kerítést

2015. július 30., csütörtök · 3 hozzászólás

deli_hatar_kerites13_gs

Magyarország és az Európai Unió egyre komolyabb biztonsági kihívásként szembesül az illegális bevándorlással. A rendkívüli bevándorlási nyomás kezelésére a Kormány elrendelte a magyar–szerb határszakaszon a zöldhatár átjárhatóságának megszüntetése érdekében egy határőrizeti célú, ideiglenes biztonsági határzár építését. Az építéshez kapcsolódó közfoglalkoztatási program országos mintaprogramként indul. A mintaprogram augusztus 3. napjától indul és november 30-ig tart – adta hírül közleményben a Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata.
Tovább »

Illegális bevándorlás – Fidesz: arányaiban Magyarországra érkezik a legtöbb migráns

2015. július 21., kedd · Hozzászólok

Terület- és lakosságarányosan Magyarországra érkezik a legtöbb bevándorló, ezért kényszerül a kormány intézkedésekre a migránsáradat megfékezésére. Erről a nagyobbik kormánypárt országgyűlési frakciójának szóvivője az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában beszélt. Tovább »

Következő oldal »