Trolibotrány: a CVU újabb kérdései a járműbeszerzés kapcsán (FRISSÍTVE)

2014. szeptember 22., hétfő · 14 hozzászólás

piros_troli0_gs

A Civil Városi Unió a múlt héten jelentett meg közleményt a piros trolik beszerzésével kapcsolatban hat kérdést intézve Botka Lászlóhoz. A KDNP helyi elnöke, Haág Zalán is kérdéseket tett fel a városvezetőnek, amit újabb nyilatkozatok követtek a városháza, illetve a korábbi SZKT-igazgató részéről. Most a CVU válaszol az eddigi reakciókra, illetve Dózsa Gábor korábbi SZKT-ügyvezető ismegszólal. Tovább »

Megérkeztek az utolsó piros trolik is Szegedre

2014. szeptember 2., kedd · 4 hozzászólás

pirostroli06_gs

A 13 új, alacsonypadlós Ikarus-Škoda Tr187.2-es típusú járműből álló trolibuszflotta minden tagja megérkezett Szegedre. A sikeres hatósági vizsgát és próbafutást követően kedden hivatalosan is átvették az utolsó három járművet.
Tovább »

A tizedik piros járművel ünnepelték a szegedi troliközlekedést + FOTÓK

2014. április 29., kedd · 17 hozzászólás

troli_unnep08_gs

Harmincöt éves születésnapját új járművel ünnepelte a szegedi trolibusz közlekedés, megérkezett a tizedik piros Ikarus-Škoda, mely a 10-es vonalon fog közlekedni. Tovább »

Megérkezett Szegedre a harmadik új trolibusz

2014. január 16., csütörtök · 4 hozzászólás

pirostroli06_gsCsütörtökön megérkezett a harmadik Ikarus-Skoda Tr187-es trolibusz Szegedre. A második új jármű tegnap állt forgalomba, a 10-es trolibuszvonalon szállítja az utasokat – adta hírül Nemes Szilvia, a projektet vezető Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. kommunikációs főmunkatársa.
Tovább »