Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

Kö7 – Középiskolások Hete az Ifjúsági Házban

2014. március 28., péntek · Hozzászólok

ko7plakat2A Szegedi Ifjúsági Ház egy teljes héten át a középiskolások bázisává válik. A régi hagyományokat újjáélesztő rendezvénysorozat célja, hogy megszólítsa és aktivizálja a szegedi fiatalokat, főként a középiskolás korosztályt, és közös alkotásra, szabadidő kulturált eltöltésére kínáljon teret és lehetőséget a számukra.
Tovább »

Kétnapos jazzmaraton az IH-ban + VIDEÓ

2012. november 6., kedd · Hozzászólok

November 9-10-én immár hagyományosan az IH Rendezvényközpont ad otthont a Szegedi Jazz Napok 2012. évi műsorának. A zenei stílus legkiválóbb hazai képviselői mellett több külföldi előadó is tiszteletét teszi a Tisza-parti fesztiválon.
Tovább »

Botka-ankét: egetverő adatok, álkereskedők és béke – FOTÓK, PANORÁMA

2009. november 25., szerda · 63 hozzászólás

botka_beszamol_02

Botka László, Szeged polgármestere évek óta járja a várost november utolsó és december első heteiben, hogy körútján egyfajta év végi összesítést végezzen, bemutassa a tervezett és a már elkezdett fejlesztéseket, ismertesse a gazdasági és politikai sikereket, s válaszoljon az ankétra ellátogatók kérdéseire. Idén sem volt ez másként.

Tovább »