Molnár Áron: A józan ész döntött Algyőn!

2017. szeptember 14., csütörtök · Egy hozzászólás

Elsöprő győzelmet aratott az időközi választáson Molnár Áron és csapata, mely eredménnyel kapcsolatban a polgármester azt hangsúlyozta, nagyon jó érzés számára, hogy ilyen arányban támogatták az algyőiek, és nem dőltek be az ellene folytatott lejárató kampánynak. Tovább »

Négyen indulnak a polgármesteri székért Algyőn

2017. augusztus 9., szerda · 4 hozzászólás

szegedma_szavazas_gs

Huszonhat egyéni képviselőjelöltet vett nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság, közülük ketten a polgármesteri székért is ringbe szállnak, de a két további polgármesterjelölt nem kíván a képviselői padsorban helyet foglalni. Tovább »

Megkezdődött az ajánlások gyűjtése Algyőn

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

OGY2014 - Elkezdõdött a szavazás - Budapest

Egy napja lehet az ajánlóíveket felvenni, eddig négyen jelentkeztek be polgármesterjelöltnek Algyőn, illetve huszonketten kezdhetik meg az ajánlások gyűjtését, hogy képviselőjelöltté váljanak. Tovább »

Időközi választás lesz Algyőn – feloszlatta magát a képviselő-testület

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

cof

A volt polgármester támogató szavazatával, a Fidesz-frakciót alkotó négy képviselő tartózkodása mellett a többség megszavazta a képviselő-testület feloszlatását. Molnár Áron polgármester szerint olyan szinten képtelenek az együttműködésre, hogy ez az egyetlen megoldás, Pongrácz Tamás viszont annyira meglepődött, hogy először csak annyit mondott, ez egy szimpla színjáték. Tovább »

A Fidesz-KDNP jelöltje nyert a debreceni időközi önkormányzati választáson

2017. május 8., hétfő · 19 hozzászólás

A Fidesz-KDNP jelöltje nagyarányú győzelmet aratott a debreceni időközi önkormányzati választáson vasárnap. Debrecen 6-os számú választókerületében azért kellett kiírni a választást, mert a korábbi képviselő, Danku Attila (Fidesz-KDNP) januárban elhunyt. Tovább »

Elbukott Dopeman a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben a józsefvárosi időközi választáson

2017. április 24., hétfő · 10 hozzászólás

Sántha Péterné, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a józsefvárosi időközi önkormányzati képviselő-választást. Zuglón Bitskey Bence, a Demokratikus Koalíció (DK), az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje szerezte meg a legtöbb szavazatot. Tovább »

Hiába fogott össze az ellenzék, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi választást Szentendrén

2017. január 16., hétfő · 8 hozzászólás

Lezsák Sándor

A haláleset miatt vasárnapra kiírt időközi önkormányzati választást Négyessy Katalin, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg Szentendrén – tudta meg az MTI a helyi választási iroda vezetőjétől, Jolsvai Arisztidnétől. Tovább »

Löffler Tibor: Nem az ellenzéki pártok nyerték meg a veszprémi választást

2015. február 24., kedd · 7 hozzászólás

harom_valasztas01_KF

Nem az ellenzék győzelme, hanem a kormányoldal veresége a veszprémi időközi választás eredményének fő vonása Löffler Tibor politológus szerint. A fő kérdések most azok, hogy tud-e ebből az ellenzék politikai tőkét kovácsolni, illetve, hogy a Fidesz le tudja-e vonni a tanulságot az esetből. Tovább »

A Jobbik jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást Mezőtúron

2015. február 8., vasárnap · Hozzászólok

A Jobbik jelöltje, Kötél János nyerte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Mezőtúr 1. számú egyéni választókerületében vasárnap megtartott időközi önkormányzati választást, így ő lett a városi képviselőtestület 11. tagja – közölte Szűcs Attila jegyző az MTI-vel. Tovább »

MSZP: legyőzhető a Fidesz

2014. november 23., vasárnap · 6 hozzászólás

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint bebizonyosodott, hogy demokratikus keretek között is legyőzhető a Fidesz. Tóbiás József vasárnap este, a választási eredmények ismeretében azt mondta, az újpesti választók tiltakozásukat fejezték ki, hogy nem mehet tovább a kormányzás ebben a formában. Tovább »

Időközi választás Veszprémben – Február 22-én tarthatják a képviselő-választást

2014. november 23., vasárnap · Hozzászólok

Február 22-én tarthatják a Navracsics Tibor (Fidesz-KDNP) lemondása miatt kiírandó veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választást. A politikus európai uniós biztossá való kinevezése miatt mondott le egyéni választókerületben szerzett parlamenti mandátumáról. Tovább »

Időközi választás Újpesten – Horváth Imre, az MSZP jelöltje nyerte a mandátumot (FRISSÍTVE)

2014. november 23., vasárnap · Hozzászólok

Horváth Imre, a Magyar Szocialista Párt jelöltje nyerte az újpesti időközi országgyűlési képviselő-választást a szavazatok 98,79 százalékos feldolgozottsága után közzétett adatok szerint. A nem végleges összesítés szerint valamivel több mint 26 ezren voksoltak. Tovább »

Április 1-jéig lehet időközi választást tartani

2014. január 12., vasárnap · Egy hozzászólás

Kovács CsabaAz idén április 1-jéig lehet időközi önkormányzati választást tartani, a helyi választási bizottságoknak pedig még 18 napjuk van arra, hogy szavazást írjanak ki. A jelenlegi adatok szerint ebben az önkormányzati ciklusban még nyolc településen tartanak majd képviselő- vagy polgármester-választást.
Tovább »

Pécs a Fideszé, Szili elbukott

2009. május 10., vasárnap · Hozzászólok

Páva Zsolt, a Fidesz jelöltje magabiztosan – 36 570 szavazattal Szili Katalin 18 981 voksa ellenében – megnyerte a pécsi időközi polgármester-választást. Egy MSZP-s fellegvárban egy ilyen katasztrofális vereség az elemzők szerint azt is mutatja, hogy a most tartandó választáson a Fideszt szinte egyetlen városban sem lehetne legyőzni. Tovább »

A pécsi szavazók 30 százaléka már voksolt

2009. május 10., vasárnap · Hozzászólok

A pécsi időközi polgármester-választáson délután 3 óráig a választók 29,8 százaléka adta le szavazatát. A legutóbbi, 2006-os önkormányzati választások idején a választásra jogosultak 31,6 százaléka voksolt 15 óráig. Az első eredmények este 20 órára várhatóak, melyekről a SZEGEDma.hu is beszámol majd.

Pécsen már voksolnak, eredmények este nyolckor

2009. május 10., vasárnap · Hozzászólok

A pécsi időközi polgármester-választás eddig rendben zajlik. A 11 órás részvételi adatok szerint 22836 választásra jogosult állampolgár (17,95 százalék) járult már az urnák elé. Kampánycsendsértés miatt 17 bejelentés érkezett Pécsett. A választási bizottság az ügyeket elkezdte tárgyalni – adta hírül cikkében az mno.hu. Tovább »

Ferencvárosi időközi választás: 6:3

2009. január 26., hétfő · Hozzászólok

No! Pasaran volt ez, bizony, de azért mindösszesen mégiscsak gyengécske sikert könyvelhet el a Fidesz. Korábbi cikkemhez hasonlóan továbbra sem értek egyet a győztesekkel, akik azt mondják, hogy „a Ferencvárosban élő emberek a változásra szavaztak”. Ez így csak akkor lehetne igaz, ha a szavazásra jogosultak több mint fele szavazott volna az ellenzékre, vagy legalább több mint ötven százalékos részvétel mellett győzött volna a Fidesz jelöltje.

Tovább »

Über alles Franzstadt?

2009. január 12., hétfő · Hozzászólok

Az embereknek Ferencvárosban is bizton tele van a hócipőjük az életkörülményeik romlásával meg a kormánymikulás kiábrándító ajándékaival, de éppen ezért reálisabbnak is érzem a KDNP értékelését: a választási részvételi aránya azt mutatja, milyen apátiába estek az emberek a szocialista kormányzás mintegy hét éve alatt.

Tovább »