Szentistványi: Az első pillanattól kezdve kódolva volt a rendszerben az Aquapolis monopolhelyzete

2015. december 11., péntek · Hozzászólok

jobbik_aquapolis001kf

A képviselő már a Védegylet tagjaként, két ciklussal ezelőtt tiltakozott a Napfényfürdő Aquapolis beruházás ellen. Azt tapasztalta, hogy félelmeik igazolódtak, mert hamarosan valóban átkerül a Hunguest Zrt-hez a fürdőkomplexum. Tovább »

Semmi meglepetés: nem pályázott senki az Aquapolisra

2015. december 3., csütörtök · 29 hozzászólás

napfenyfurdo_aquapolis02_gs

Nem kell senkinek a minimumvételárral, tagi és banki kölcsönnel közel 8 milliárd forintért kínált Ligetfürdő Kft., így 1,4 milliárdért a Hunguesthez kerül. Szentgyörgyi Pál szerint nincs szó összeesküvésről, Bartha László szerint viszont bele sem szabadott volna vágni a projektbe, mert a végeredmény egyértelmű volt. Tovább »

Mikor állítják helyre a Ligetfürdő körül az utakat?

2010. június 29., kedd · 8 hozzászólás

boka_zoltan_gs A Ligetfürdő Civil Munkacsoport ismét a nyilvánosság erejével próbálja kicsikarni az információkat a városvezetéstől és a Hunguest Zrt. vezérigazgatójától. Közérdekű kérdéseikre várják a válaszokat.
Tovább »

A Hunguest is reagál a Ligetfürdő-ügyben

2010. június 24., csütörtök · 6 hozzászólás

Hüvös László, a szegedi Fidesz frakcióvezetője tegnapi sajtótájékoztatóján úgy nyilatkozott: az önkormányzat teljesen ki akar vonulni a Napfényfürdő felépítésére és működtetésére létrehozott projektcég vezetéséből, vagy az a céljuk, hogy a jövőbeni a városvezetésnek ne legyen beleszólása a döntésekbe. A párt helyi szervezetének állítása szerint a Ligetfürdő Kft. mintegy 8 milliárdos vagyonának döntő többsége az önkormányzattól és uniós forrásokból származik, ezzel szemben a kisebbségi tulajdonos Hunguest Zrt. 300 millió forintos befizetése áll. Az alábbiakban szó szerint közöljük a Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatójának levelét és a Fidesz erre adott reakcióját.
Tovább »

Hüvös: „El a kezekkel a Ligetfürdőtől!” + HANG

2010. június 23., szerda · 13 hozzászólás

fidesz_sajto_it-2 Az önkormányzat teljesen ki akar vonulni a Napfényfürdő felépítésére és működtetésére létrehozott projektcég vezetéséből, vagy az a céljuk, hogy a jövőbeni a városvezetésnek ne legyen beleszólása a döntésekbe – jelentette ki Hüvös László. A szegedi Fidesz frakcióvezetője szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, olyan határozatot akarnak elfogadtatni a képviselőkkel a pénteki közgyűlésen, hogy a jövőben a kisebbségi tulajdonos Hunguest Zrt. egyetértésével lehessen kijelölni a cég ügyvezetőjét. A városvezetés cáfol, szerintük immár egy vezető elég a cég élére.
Tovább »