Munkavégzés közben betartandó előírások és tanácsok hőségriasztás idejére

2016. június 23., csütörtök · Hozzászólok

Hõség - Hõségriadó Budapesten

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, június 23-tól június 26-ig II. fokú hőségriasztást adott ki. Ezzel összefüggésben a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztálya felhívja valamennyi munkáltató figyelmét a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedésekre.
Tovább »

Non-stop kánikula: folytatódik a száraz, meleg idő

2015. augusztus 9., vasárnap · Hozzászólok

Hõség - Hõségriadó Budapesten és több megyében

A következő napokban is folytatódik a hőség, többfelé 40 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. A hét második felében várható csak csapadék, a hétvégén akár heves zivatarok is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

A hőség miatt elhalasztják a sávszűkítéssel járó munkát az M7-esen

2015. augusztus 7., péntek · Hozzászólok

Hõség - Hõségriadó Budapesten

Elhalasztják augusztus 24-ig a sávszűkítéssel járó felújítási munkát az M7-es autópálya fővárosi bevezető szakaszán – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs vezetője pénteken az M1 aktuális csatornán.
Tovább »

Hőség – Péntektől hőségriadót rendel el az országos tisztifőorvos (FRISSÍTVE)

2015. augusztus 6., csütörtök · Egy hozzászólás

Meghosszabbítja a hőség miatt elrendelt figyelmeztetést és ezzel együtt a szintjét másodfokúról harmadfokúra, hőségriasztásról hőségriadóra emeli az országos tisztifőorvos – közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Életbe lépett a hőségriadó

2015. július 17., péntek · Hozzászólok

kanikula06_gs

Életbe lépett az országos tiszti főorvos által a tartós kánikula miatt péntektől hétfő délután 4 óráig elrendelt hőségriadó. Az Országos Meteorológiai Szolgálat a fővárosra és tizenkét megyére adta ki legmagasabb fokú piros figyelmeztetését, hét keleti megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Tovább »

Következő oldal »