A Vöröskereszttel is együttműködnek a Hódmezővásárhelyi Állatvédők

2017. március 29., szerda · Hozzászólok

voroskereszt_alaltvedok_hmvhely

A jövőben szorosabban együttműködik a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és a Magyar Vöröskereszt hódmezővásárhelyi szervezete. A megállapodás célja a kölcsönös segítségnyújtás, a két szervezet így még hatékonyabban léphet fel a nehéz helyzetbe került állattartó családok érdekében. Tovább »

Hamarosan újabb ingyenes kutyakiképzés lesz Hódmezővásárhelyen

2017. március 27., hétfő · Hozzászólok

poraz_ket_vegen_2017Ingyenes kutyakiképzésre várják a rosszcsont ebeket és gazdáikat április 1-jén, szombaton a hódmezővásárhelyi kutyafuttatóba. Kezdődik az idei, A Póráz Két Végén 2017 című program, amelyet a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete hívott életre még tavaly az önkormányzat támogatásával. Az egész éves program, olyan gazdiknak nyújt segítséget és támogatást, akiknek problémás a kutyájuk, de arra nincs pénzük, hogy kutyaiskolába vigyék kedvencüket. Tovább »

Társadalmi összefogással nyílhat meg a vásárhelyi Állatvédelmi- és Szabadidős Központ

2017. március 16., csütörtök · Hozzászólok

Társadalmi összefogásból nyitná meg még ebben az évben Állatvédelmi- és Szabadidős Központját a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A Susán városrész határában található telket a tavaly felajánlott adó 1 százalékokból, a szegedi Orpheus Állatvédő Egyesület anyagi támogatásából, valamint magánszemélyek felajánlásaiból vásárolta meg a szervezet. A részletes tervek alapján a központ kialakításához viszont legalább egymillió forintra van szükség. Tovább »

Az állatvédők is segítik a nehéz helyzetbe került családokat

2017. március 11., szombat · Hozzászólok

A jövőben együttműködik a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A megállapodás elsődleges célja, hogy közösen fejlesszék tovább a két szervezet szociális, valamint szakmai programjait, ezáltal ott segíthessenek, ahol a legnagyobb szükség van rá. Tovább »

Ideiglenes befogadókat toboroz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

2017. március 5., vasárnap · Hozzászólok

Az egész országból várja az ideiglenes befogadók jelentkezését a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet már az alapítás óta az ő segítségükre támaszkodik, hiszen egyelőre még nincs telephelye, ahol el tudná helyezni a bajba jutott állatokat. Bár sikerült megvásárolni azt a kiskertet, ahol az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ működik majd, a megnyitásához legalább egy évre lesz szükség. Addig csak az ideiglenes befogadók segíthetnek. Tovább »

Akár már idén megnyílhat vásárhelyen az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

Várhatóan még az idén megnyílik az Állatvédelmi- és Szabadidős Központ Hódmezővásárhelyen. A Susán városrész határában található telket a tavaly felajánlott adó 1 százalékokból, a szegedi Orpheus Állatvédő Egyesület anyagi támogatásából, valamint magánszemélyek felajánlásaiból vásárolta még a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Tovább »

Az összefogás a cél – országos konferencián jártak a vásárhelyi állatvédők

2017. február 26., vasárnap · Hozzászólok

konferencia_1

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete is részt vett az Országos Állatvédelmi- és Állatjóléti Konferencián a fővárosban, február 25-én. A két országos ernyőszervezet, a Magyar Állatvédők Országos Szervezete és a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség által szervezett esemény célja az volt, hogy erősítse az összefogást az állatvédők között. Tovább »

Önkénteseket toboroz a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete

2017. február 19., vasárnap · Hozzászólok

hmvhely_allatvedok_toborzasEgész évben várja az önkéntesek jelentkezését a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. A szervezet 2012-es alapítása óta kizárólag az ő segítségükkel látja el feladatait. A segítők így több területen is kipróbálhatják magukat, ami később előnyt jelenthet a munkaerőpiacon is. Tovább »

Sikeres volt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének idei első állateledel gyűjtése

2017. február 12., vasárnap · Hozzászólok

gyujtes_07

Csaknem 150 kilogramm állateledel adományt gyűjtött február 11-én, szombaton a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete a helyi Tesco áruházban. A különféle kutya- és macskakonzervek, száraz tápok a rászoruló állattartó családokhoz kerülnek. Az adománygyűjtést – közösségi szolgálat keretében – diákok is segítették. Tovább »

Az állatokért fog össze Hódmezővásárhely és Szeged

2017. január 31., kedd · Hozzászólok

A jövőben együttműködik a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete és a szegedi Orpheus Állatvédő Egyesület. A megállapodás elsődleges célja a prevenció: a két szervezet közös rendezvényeket tart majd, és kiadványokkal is elősegíti az állatvédelem fejlődését, valamint az Európai szintű állattartás kialakítását. Tovább »

Következő oldal »