Női futsal: a derbigyőzelem után a felsőház a Szent Mihály célja

2016. december 7., szerda · Hozzászólok

szent_mihaly-gyula027kf

Fantasztikus győzelmet aratott a Szent Mihály női futsal csapata a hétvégén a Gyulai Amazonok elleni szomszédvári rangadón az NB II-ben. Hódi Zsuzsannát, a csapat vezetőedzőjét kérdeztük a siker titkáról, illetve a téli szünet előtt esedékes mérkőzésekről. Tovább »

Futsal: közel állt a pontszerzéshez a Berettyóújfalu ellen a St. Mihály + FOTÓK

2016. február 29., hétfő · Hozzászólok

st_mihaly_berettyo29_gs

Bár kétszer is vezetett a Berettyóújfalu otthonában játszott bajnokiján a St. Mihály FC a női futsal NB II Keleti csoportjában, Baksa Katalinék végül szűk vereséggel térhettek haza Hajdú-Bihar megyei ellenfelüktől. Tovább »

Futsal: hektikus meccsen maradt alul a listavezető ellen a St. Mihály FC + FOTÓK

2016. február 15., hétfő · Egy hozzászólás

futsal_st_mihaly_gyula44_gs

A bajnokság első helyén álló Gyulát fogadta a St. Mihály FC a női futsal NB II Keleti csoportjának legutóbbi fordulójában: Hódi Zsuzsanna csapata bár nagyot küzdött, de pont nélkül maradt a listavezetővel szemben. Tovább »

Női futsal: Terdik Tamara túljárt a szentmihályi lányok eszén + FOTÓK

2015. szeptember 13., vasárnap · Egy hozzászólás

futsal_kistelek_szentmihaly37_gs

Nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be az NB II Keleti csoportjában a St. Mihály FC női futsalcsapata. Az esélyesebb Salgótarján ellen kis híján pontot szereztek Hódi Zsuzsanna lányai, ám a vendégek hálóőre végül megakadályozta őket ebben. Tovább »

Női futball: nehéz szezon vár a Szegedi AK-ra és új mesterére

2011. augusztus 9., kedd · 2 hozzászólás

Az NB II Déli csoportjában tavasszal megszerzett aranyérmet és az NB I-es indulást az edző, Hódi Zsuzsanna váratlan távozása árnyékolta be az élvonalban a hétvégén bemutatkozó Szegedi AK női labdarúgócsapatánál.
Tovább »

Labdarúgás: zajlik a felkészülés a Boszorkányoknál

2011. július 24., vasárnap · Hozzászólok

Ősztől az NB I-ben folytatja a bajnoki küzdelmeket a Szegedi AK Boszorkányok női labdarúgócsapata. A felkészülésről, a közelgő bajnokságról és a játékosmozgásokról kérdeztük Hódi Zsuzsannát, a “főboszorkányt”, a csapat legutóbbi edzésén.
Tovább »

Sikerévet zárt a szegedi női labdarúgás + FOTÓK

2011. június 15., szerda · Hozzászólok

noi_futsal_szeged_csomor35_gs Az idei II. Szegedi Nagy Sportágválasztón a női labdarúgás is bemutatkozhatott a nagyközönségnek. A Szegedi AK Boszorkányok csapata nagypályán hibátlan teljesítménnyel jutott az NB I-be, míg futsalban osztályozón őrizték meg élvonalbeli tagságukat. Hódi Zsuzsanna játékos-edzővel beszélgettünk az évadról, a jövőről és a női labdarúgás helyzetéről.
Tovább »