Rozanovic Ádám: Az úszás egyéni sport, de mi egy csapat vagyunk!

2017. augusztus 17., csütörtök · Hozzászólok

hod_uszo_interju_1

Új szelek fújdogálnak a Hód Úszó SE háza táján, amely szellő a fiatalos lendületet, az új elképzeléseket, és a fejlődést hozza vásárhelyi úszók életébe. Az egyik utánpótlás csapat két edzővel kezdi meg a felkészülést szeptembertől. Ádándi- Kiss Gyula mellett Rozanovic Ádám vesz majd részt az edzői munkában a fiatalok mellett, aki egyben a felnőtt csapat oszlopos, éremszerző és ponthozó tagja is. Vele beszélgetett a Hód Úszó SE. Tovább »

Felülmúlták a várakozásokat a Hódok Miskolcon + FOTÓK

2017. július 17., hétfő · Hozzászólok

hod_uszok3

Cápa OB-t rendeztek Miskolcon, melyen a Hód Úszó SE versenyzői is képviselték Hódmezővásárhelyt. Mindenki felülmúlta a vártat, a legnagyobb meglepetést azonban Horváth Ákos szereplése jelentette, aki 200 méter pillangón egyéni csúcsot, és pontot is hozott a csapatnak. Tovább »

Abszolút győztesek lettek a Hódok Kecskeméten + FOTÓK

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

uszas3_hoduszo

Az 50. Gyermek Országos Bajnokságon elképesztő eredményeket hoztak a Hód Úszó SE sportolói. Ugrai Panna és Oláh Norbi a 2003-as 2004-es korosztályban alig találtak legyőzőre. Hat aranyéremmel tértek haza, rengeteg egyéni csúccsal, és azzal a felejthetetlen érzéssel, hogy bizony a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Tovább »

Porondon voltak a békák a Hód Úszóknál + FOTÓK

2017. július 3., hétfő · Hozzászólok

kisbeka_uszoverseny

Béka Úszó Derbyt rendeztek a Gyarmati Dezső Sportuszodában a hétvégén. Egynapos megmérettetés volt a verseny, ugyanis a “békáknak” még hivatalosan nincs országos bajnokságuk, mégis huszonöt egyesület nevezett Vásárhelyre, a ranglista vezető egyesületekkel az élen. A vásárhelyi Hód Úszók tizenegy fővel képviseltették magukat, és a csapatok versenyében a 8. helyen végeztek. Tovább »

Montenegróból hozták az aranyat a Hódok + FOTÓK

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

hod_uszok2

Két Hód Úszó versenyző, Winkler Máté és Rozanovic Ádám vett részt a Montenegró Open 2017-es elnevezésű versenyen, ahonnan négy aranyat, két ezüstöt, és egy bronzérmet is hazahoztak a Gyarmati Dezső Sportuszodába. Rozanovic Ádám közel három hétig nem tudott edzeni sérülése miatt, de így is bizonyított a medencében. Tovább »

Moszkvai ezüstérem birtokosa lett a kicsi Hód

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

kopornyikkata_uszas2

Kopornyik Kata Moszkvában járt, ahonnan a hét elején tért haza, tele élményekkel, és nem utolsósorban egy ezüstéremmel. A Hód Úszó SE fiatal hableánya csodásan érezte magát a Bajnokok Olimpiáján, azonban a repülést és az orosz ételeket kihagyta volna. Tovább »

Moszkvában úszhat a Hódok büszkesége

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

kopornyikkata1

Kicsi a bors, de erős. Ez halmozottan igaz a Hód Úszó Egyesület hét és fél éves büszkeségére, Kopornyik Katára. A kislány csütörtökön Moszkvába utazik, ahol a Győztesek Olimpiáján vehet részt, ugyanis ő már a hullámoknál sokkal veszélyesebb dologgal, egy szörnyű betegséggel is megküzdött, melyből a pici lány került ki győztesen. Tovább »

Következő oldal »