Szegeden a Magyar Turizmus Zrt.: terítéken a budapesti régió rendezvényei

2013. május 25., szombat · Hozzászólok

SZS20130524_turizmus_zrt_stand_003Standot állított fel a szegedi borfesztiválon a Magyar Turizmus Zrt. Katona András regionális marketingmenedzsert arról kérdeztük, milyen feladatokat lát el a szervezet, illetve melyek az aktuális turisztikai trendek.
Tovább »

Évszázadok óta kihívást jelent az ördöglakat + FOTÓK

2012. június 3., vasárnap · 3 hozzászólás

Több száz éves népi játékokat, ördöglakatokat készít szögekből és az út szélén talált fadarabokból Kovács Iván. A fejtörést és kézügyességet igénylő eszközökkel bárki letesztelhette magát a hídi vásáron, az egyik nehezebb darab még egy matematikuson is kifogott.
Tovább »

Tűzijátékkal búcsúzott a Szeged Napja rendezvénysorozat + VIDEÓ

2012. május 28., hétfő · 21 hozzászólás

Látványos tűzijátékkal zárták le vasárnap este a Szeged Napja ünnepségsorozatot. A tíznapos rendezvény helyet adott többek között a borfesztiválnak és a hídi vásárnak, de városunkba látogatott a Quimby és a Heaven Street Seven zenekar is.
Tovább »

Rendhagyó hídivásár-megnyitó politikusok nélkül + FOTÓK

2012. május 26., szombat · Hozzászólok

Kurtán-furcsán zajlott a XIII. szegedi hídi vásár ünnepélyes megnyitója az újszegedi hídfőnél felállított Ördögszekér színpadán. Eredetileg a város polgármesterének, Botka Lászlónak kellett volna megnyitnia az ország egyik legnagyobb kézműves seregszemléjét, de sem ő nem jelent meg, sem mást nem küldött maga helyett, így Mocselini Rudolf, a vásár szervezője üdvözölte az egybegyűlteket.
Tovább »

Következő oldal »