A kedvezőtlen időjárás sem akadály: három napig az árusoké a Belvárosi híd + FOTÓK

2015. május 24., vasárnap · 9 hozzászólás

invitel_hidivasar06kf

Házilag elkészített finomságok, kézműves termékek és ajándékok tömkelege várta vasárnap a hídi vásárra kilátogatókat. A Szegedi Borfesztivál záróhétvégéjére az időjárás is összeszedte magát, több ezren látogattak ki a Belvárosi hídon és Oskola utcán végignyúló, háromnapos rendezvényre. Tovább »

Szegeden a Magyar Turizmus Zrt.: terítéken a budapesti régió rendezvényei

2013. május 25., szombat · Hozzászólok

SZS20130524_turizmus_zrt_stand_003Standot állított fel a szegedi borfesztiválon a Magyar Turizmus Zrt. Katona András regionális marketingmenedzsert arról kérdeztük, milyen feladatokat lát el a szervezet, illetve melyek az aktuális turisztikai trendek.
Tovább »

Évszázadok óta kihívást jelent az ördöglakat + FOTÓK

2012. június 3., vasárnap · 3 hozzászólás

Több száz éves népi játékokat, ördöglakatokat készít szögekből és az út szélén talált fadarabokból Kovács Iván. A fejtörést és kézügyességet igénylő eszközökkel bárki letesztelhette magát a hídi vásáron, az egyik nehezebb darab még egy matematikuson is kifogott.
Tovább »

Tűzijátékkal búcsúzott a Szeged Napja rendezvénysorozat + VIDEÓ

2012. május 28., hétfő · 21 hozzászólás

Látványos tűzijátékkal zárták le vasárnap este a Szeged Napja ünnepségsorozatot. A tíznapos rendezvény helyet adott többek között a borfesztiválnak és a hídi vásárnak, de városunkba látogatott a Quimby és a Heaven Street Seven zenekar is.
Tovább »

Következő oldal »