Előzetesben a heroint csempésző macedón férfi

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a macedón állampolgárságú férfinak az előzetes letartóztatását, akit különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt vasárnap vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása augusztus 18-ig tart. Tovább »

A drog árnyékában – a tükörbe volt a legszörnyűbb belenézni…

2013. december 10., kedd · 5 hozzászólás

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHarminc férőhelyes rehabilitációs központ nyílik Szatymazon, kibővítve a Szegeden telt házzal működő drogcentrumot. Leszokásáról egy korábban itt kezelt férfi mesélt a SZEGEDma.hu-nak: a heroinfüggőség naponta negyvenezer forintba került számára, lopással kereste meg rá a pénzt. Most ő segít a betegeknek addikciójuk leküzdésében. Tovább »

Tizenkét kilogrammnyi heroint találtak a rendőrök Röszkén

2009. február 27., péntek · Hozzászólok

Mintegy tizenkét kilogrammnyi heroint találtak péntekre virradóra a röszkei határátkelőhely belépő oldalán egy bosnyák rendszámú autóban a rendőrök – közölte sajtótájékoztatóján Éberhardt Gábor, a Szeged Határrendészeti Kirendeltség vezetője a csongrádi megyeszékhelyen. Tovább »

A nagy fogás: drogfutárokat csíptek nyakon a rendőrök

2008. szeptember 21., vasárnap · Hozzászólok

Drogfutárokat, kábítószer-megrendelőt és -fogyasztókat fogtak el a rendőrök csütörtökön éjjel Szeged belvárosában – tájékoztatott szombaton a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Tovább »

Demagógia-áruház

2008. augusztus 25., hétfő · Hozzászólok

Ha ma az országban végre a felszínre kerül egy probléma, és szinte már üvölt, hogy beszéljetek rólam, úgy viselkedik az értelmiségi elit, mint két maffiacsalád, akik egy vízihulla felbukkanásával szeretnék egymást besározni. Az egyik betonba öntené, elásná, míg a másik rohanna akár a Jupiter piacterére is, hogy világgá kürtölje: hát nem megmondtam, hogy ezek…

Tovább »

Ismeretlen eredetű szállítmány – heroinhoz kellett?

2008. július 5., szombat · Hozzászólok

Tíz tonna, heroin előállítására alkalmas vegyszert foglaltak le a rendőrök Szegeden egy cseh teherautóban – adta hírül az MTI és a Hirado.hu. A vegyszerből tízmillió halálos adag heroint lehetett volna gyártani. Hasonló akció volt pár napja Szlovéniában is. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kábítószercsempész

2008. június 6., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Városi Bíróság egy hónapra elrendelte pénteken annak a férfinak az előzetes letartoztatását, akinek gépkocsijában több mint tíz kilogramm heroint találtak a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese az MTI-t. Tovább »