Tehetségek után kutatnak – Újraindul a SzépKép Versenydíj sorozat Szegeden

2017. május 15., hétfő · 3 hozzászólás

szepkep_lobby_cafe_01gs

Új évaddal indul a Feketesas Szalon által már sikeresen működtetett SzépKép Versenydíj sorozat, ezúttal megújult formában, új helyszínen biztosítanak kiállítási lehetőséget olyan alkotóknak, akik még nem rutinosak. A tervek szerint havonta két-két művész mutatkozhat be a Lobby Café galériájában, maga a verseny pedig nemcsak kiállítási lehetőséget biztosít, hanem értékes nyereményekkel is kecsegtet. Tovább »

Szegedi Ridikül Klub: Becsüljük a meglévőt, ne vágyjunk mindig többre + FOTÓK

2017. január 27., péntek · 10 hozzászólás

ridikul_klub001kfEgész évre fogadalmat tenni nagy vállalás, ezért a Ridikül Klub csütörtöki vendégei inkább az apró tervekben és a gyakori számvetésben hisznek. A második szegedi klubesten Mikulán Rita sportorvos, Hegedűs Tünde művészeti vezető, valamint Matics Henrietta edző vallottak az új esztendőre vonatkozó kívánságaikról. Beszélgetésükhöz Jakab Tamás színész is csatlakozott, aki elárulta, azért nem tesz újévi fogadalmat, mert az élet eddig mindig felülírta elképzeléseit.
Tovább »

Finisszázs a Lobbyban – Szabó Tibor kiállítását búcsúztatták + FOTÓK

2015. május 16., szombat · Egy hozzászólás

finisszazs23kf

Nem csupán baráti találkozók és üzleti megbeszélések színhelye a Lobby Café, hanem művészeti galériaként is funkcionál. Szabó Tibor alkotásait egy hónapja csodálhatják meg ott a műkedvelők, most egy különleges rendezvényen, Finisszázson búcsúztak a festményektől, hamarosan ugyanis újabb alkotások díszítik majd a Kárász utcai kávézót. Tovább »

Művészeti galériával bővült a Lobby Café + FOTÓK

2015. január 30., péntek · Hozzászólok

lobby_cafe_tarlat01_gsTavaly novemberben már tudni lehetett, hogy a Kárász utca elején található Gulácsy Lajos Terem helyét egy nem mindennapi üzlet veszi át, ahol a luxus és a képzőművészet kéz a kézben jár. A Lobby Café pénteken galériával bővült, hogy ezután ne csak baráti találkozók és üzleti megbeszélések színhelye legyen a kávézó, hanem az elismert és feltörekvő művészek munkáinak itt otthont biztosítson.
Tovább »

Felkészültek a Mindenszentekre és Halottak napjára Szegeden + FOTÓK

2014. október 28., kedd · Hozzászólok

temeto_sajttaj10_gs

A szeretteikre emlékezők biztonságára fokozottan ügyelnek Szegeden a rendőrök és polgárőrök. Mindenszentek idején csak a Belvárosi temetőt 60-65 ezer ember keresi fel, ahol az I. világháborúra centenáriuma alkalmából Kegyeleti és Hadi Emlékkiállítást is rendeztek. Tovább »

Világok virága a Magyarok Világtalálkozóján + FOTÓK

2013. május 23., csütörtök · Hozzászólok

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMonumentális festménnyel készül a III. Magyarok Világtalálkozójára Hegedűs Tünde, akinek Világok virága című festményére hazánk képzőművészei is festenek egy-egy virágot, így hozva létre közös alkotást.
Tovább »

Hegedűs Tünde hazánk művészbéke nagykövete – világméretű összefogás a békéért + FOTÓK

2013. március 31., vasárnap · 6 hozzászólás

A Worldwide World Peace Marker Project Hegedűs Tündét választotta magyarországi nagykövetének. A program célja, hogy világ százkilencvennyolc országában a művészet nyelvén és eszközeivel alkossa meg a béke független eszméjének mintamodelljét.
Tovább »