17+5 határsértő került rendőrkézre

2012. augusztus 1., szerda · Egy hozzászólás

Július utolsó napja sűrű munkával telt a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőreinek, akik a Készenléti Rendőrséggel együttműködve néhány óra leforgása alatt tizenhét határsértőt akadályozott meg abban, hogy illegálisan tartózkodjanak országunkban – közölte Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Embercsempészek buktak le Röszkén és Tompán

2012. április 14., szombat · Egy hozzászólás

Hét határsértő és három embercsempész ellen indult eljárás, miután Röszkén és Tompán a kamionröntgen a járművekben kimutatta az illegális határátlépőket, köztük egy kisgyermeket – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szombaton az MTI-vel.
Tovább »

Marihuánát találtak egy lengyel turistabuszban Röszkénél

2012. március 12., hétfő · 3 hozzászólás

Húszmillió forint értékben foglaltak le kábítószert a pénzügyőrök a röszkei határátkelőnél; a több mint 11 kilogrammnyi marihuánagyanús anyagot egy lengyel turistabuszban találták – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Tovább »

Röntgennel fedezték föl a csempészett cigarettát Röszkénél + FOTÓK

2012. január 26., csütörtök · Egy hozzászólás

Röntgenberendezés segítségével fedeztek föl egy szerb kamionban elrejtett, 33 millió forint értékű cigarettaszállítmányt a pénzügyőrök a röszkei határátkelőhelyen – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Háromórás várakozás Röszkénél

2011. december 17., szombat · Hozzászólok

A Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a teherforgalomban továbbra is 3 órás a várakozás, melynek oka a dinamikusan megnövekedett forgalom, valamint a külföldi társszervek szigorító intézkedései – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Röszkén szökött volna a pozsonyi ékszerrablás gyanúsítottja

2011. december 7., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai éberségének köszönhetően egy tegnap Szlovákiában elkövetett súlyos bűncselekmény egyik gyanúsítottját sikerült elfogni a Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

Gyalogosan kísérte a határhoz a 13 határsértőt

2011. november 22., kedd · Hozzászólok

Gyalogosan kísérte a 13 fős társaságot az a szerbiai férfi, akit tegnap az esti órákban fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Ásotthalom külterületén a tucatnyi határsértővel együtt – olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.
Tovább »

30 kiló kábítószer az új autóban + FOTÓK, VIDEÓ

2011. november 11., péntek · Hozzászólok

A röszkei Határkirendeltségen jelentkezett belépésre csütörtökön két szerb állampolgárságú férfi egy néhány hónapos szerb honosságú Skoda Octavia A5 típusú személygépjárművel, melyben elmondásuk szerint bejelenteni való árut nem visznek magukkal – tájékoztatta portálunkat Suller György Attila őrnagy, a NAV vám- és jövedéki szóvivője.
Tovább »

Nyolc határsértő rendőrkézen (FRISSÍTVE)

2011. szeptember 6., kedd · Hozzászólok

Összesen nyolc határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai keddre virradóra Röszkén és Szegeden, valamint kedd délelőtt Mórahalom területén – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Tovább »

Aranyékszert rejtett az útiholmi + FOTÓK, VIDEÓ

2011. augusztus 16., kedd · 2 hozzászólás

Összesen 1 kg összsúlyú, be nem jelentett arany ékszert foglalt le a pénzügyőrség Röszkénél. A tettes ellen csempészet megalapozott gyanújával eljárást kezdeményeztek – tájékoztatott Némedi Varga Éva őrnagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtóreferense.
Tovább »

Ezúttal 26 illegális migránst fogtak el

2011. augusztus 10., szerda · Egy hozzászólás

Újabb nagyobb számú határsértőt, összesen 26 főt fogtak el a rendőrök szerdán hajnalban és a reggeli órákban – tájékoztatott Tuczakov Szilvána őrnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Tovább »

Autóülés alá bújt egy afgán férfi Röszkénél

2011. január 26., szerda · Hozzászólok

Eljárás indult egy embercsempész és egy határsértő ellen, miután egy afgán férfi egy lengyel sofőr autójában elbújva próbált átjutni Magyarországra Röszkénél – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
Tovább »

Húsz kilogramm marihuána a lökhárítóban

2009. szeptember 27., vasárnap · Húsz kilogramm marihuána a lökhárítóban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Húsz kilogramm marihuánát találtak a vámosok egy horvát férfi gépkocsija lökhárítójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen; a 40 millió forint értékű drogot lefoglalták, a sofőr ellen büntetőeljárás indult – tájékoztatta a vám- és pénzügyőrség vasárnap az MTI-t.

Tovább »

Közeleg a húsvét – hosszabb várakozás Röszkénél

2009. április 3., péntek · Hozzászólok

Péntek este két, három órás várakozási idővel számolhatunk a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán – tudtuk meg úton lévő kollegánktól. A várakozás oka a húsvéti szabadságra hazautazó vendégmunkások tömege. Tovább »