DK-alelnök: nem engedünk Botka diktátumának, Gyurcsány kell a listára!

2017. június 13., kedd · 18 hozzászólás

nagy-huszein_tibor_sajttaj001kf

Nagy-Huszein Tiborral, a Demokratikus Koalíció Balástyán élő alelnökével beszélgettünk az DK 2018-as választási terveiről, az MSZP-vel, valamint más pártokkal történő összefogás különböző alternatíváiról. Szóba került Gyurcsány Ferenc Botka Lászlónak írt levele, valamint az is, hogy habár a volt miniszterelnök és családtagjai önként nyilvánosságra hozták vagyonnyilatkozatukat, s ezt javasolták szövetséges(jelöltj)eik első embereinek is, mégsem támogatták, hogy a szegedi polgármester családjának vagyonnyilatkozatát vizsgálja az önkormányzat jogi bizottsága. Tovább »

Nézőpont: az emberek 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek

2017. június 10., szombat · 46 hozzászólás

Orbán Viktor

A teljes felnőtt lakosság 43 százaléka Orbán Viktort választaná miniszterelnöknek – olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amelynek eredményeit szombaton közölték az MTI-vel. Tovább »

Gyurcsány levélben kérte együttműködésre Botkát (FRISSÍTVE)

2017. június 7., szerda · 11 hozzászólás

gyurcsany_forum007kf

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke levélben kérte együttműködésre Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Eszerint a DK folytatni szeretné Botka László színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt “diktátumát” viszont nem hajlandóak elfogadni. Tovább »

Hollik: a magyarság szégyenfalán van a helye Gyurcsánynak, Botkának és Vonának

2017. június 4., vasárnap · 24 hozzászólás

hollik_istvan_szeviep_botka_botrany_sajttaj04_gs

A magyarság szégyenfalán van a helyük mindazoknak, akik 2010-ben nem álltak ki a magyar nemzet határokon átívelő egysége mellett, nem szavazták meg a kettős állampolgárságról szóló törvényt, és ezen a szégyenfalon ott van Gyurcsány Ferenc, Botka László és Vona Gábor is – mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten. Tovább »

Történelmi telefonhívás: megint egymásnak esett Botka és Gyurcsány (FRISSÍTVE)

2017. május 30., kedd · 17 hozzászólás

01_botka_mti

Botka László szerint Gyurcsány Ferenc személye gátja a kormányváltásnak. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt közölte: nem változott álláspontja azzal kapcsolatban, hogy kormányváltás alapfeltétele a közös program, a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt. Gyurcsány szerint ez nem tárgyalás, hanem diktátum. Tovább »

Következő oldal »