Deutsch Tamás: tömeges és törvénytelen erőszak volt 2006. október 23-án

2017. október 23., hétfő · Hozzászólok

A Blogstar beszélgetett a fideszes politikussal, aki szerint a 2006. október 23-án történtekért még mindig nem történt meg a valódi felelősségre vonás, ezzel a magyar állam továbbra is adósa a törvénytelenségek áldozatainak. Az aljas támadások közepette is sikeresnek tartja az emlékévet, de számára egyértelmű: ahogy 1956-ban, majd azóta mindvégig, úgy az emlékév megítélésében is két oldala van a barikádnak. Szakítani kell a PC-vel, bátran nevén kell nevezni a dolgokat, a felelősöket és akkor mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy az MSZMP (és utódpártja, az MSZP) ősbűne. Tovább »

Fidesz: a DK és az MSZP Gyurcsány szennyesét mossa

2017. október 19., csütörtök · 3 hozzászólás

A Demokratikus Koalíció (DK) és az MSZP azért támadja a Czeglédy-botrányban károsult diákok kártalanításáról szóló országgyűlési határozati javaslatot, mert Gyurcsány Ferenc “szennyesét mossák” – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Deutsch: Egy volt miniszterelnök uniós forrásból nem kaphat megbízást

2017. október 16., hétfő · 3 hozzászólás

Csütörtökön tárgyalhatja az Országgyűlés a Fidesz Czeglédy-ügyben benyújtott országgyűlési határozati javaslatát. A nagyobbik kormánypárt szerint a szocialista Czeglédy Csaba által megkárosított több száz diák ügyében a parlamentnek és a kormánynak kell lépnie – írja a hirado.hu. Tovább »

Czeglédy bűnszervezete “kampánypénzt gyártott” az MSZP-nek és a DK-nak

2017. október 15., vasárnap · 7 hozzászólás

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a Czeglédy Csabához köthető bűnszervezetnek az volt a feladata, hogy “kampánypénzt gyártson” az MSZP-nek és a DK-nak; az ügyvéd nem más, mint a baloldal és Gyurcsány Ferenc strómanja. Tovább »

Magyar Idők: még mélyebbre süllyedhet az MSZP

2017. október 13., péntek · 2 hozzászólás

Keményen támadta a Jobbikot és az LMP-t az MSZP elnöke, aki szerint Szél Bernadettnek még azok az előnyei sincsenek meg, mint Botka Lászlónak. Molnár Gyula ugyanakkor saját pártja állapotáról is lesújtóan fogalmazott, és elismerte, hogy a magyar emberek jelentős része Orbán Viktorban nem lát diktátort – írja a Magyar Idők. Tovább »

Fidesz: Gyurcsánynak nyilatkoznia kellene a Czeglédy-ügyben

2017. október 8., vasárnap · 5 hozzászólás

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint továbbra is hallgat Gyurcsány Ferenc, “a baloldal vezére” a Czeglédy-ügyben, holott színt kellene vallania, miért pénzeli “átlátszó kölcsönszerződések alapján” az ügyvédet és bűnszervezetét. Tovább »

Botka bukásának igaz története: a terhelő információk – 1. rész

2017. október 8., vasárnap · 11 hozzászólás

Az utóbbi napokban számtalan információ látott napvilágra arról, végeredményben mi okozta Botka László bukását. A SZEGEDma.hu rendet vág a káoszban, és bemutatja olvasóinak, mi vezetett Botka László megbukásához. A bukásban a SZEGEDma.hu információi szerint nagy szerepet játszottak olyan súlyosan terhelő információk, amiket Tarjányi Péter tárt Botka László elé – 1. rész. Tovább »

Folytatódik a baloldali miniszterelnök-jelölti casting

2017. október 7., szombat · 2 hozzászólás

Folytatódik a miniszterelnök-jelölti casting a baloldalon – ezúttal Lendvai Ildikó, az MSZP egykori elnöke szólalt meg a témában, aki azt mondta: stressz és káosz van az MSZP-ben Botka László távozása óta. Közben többek szerint Gyurcsány Ferenc nevethet a végén: a DK elnöke két napja egy rádióinterjúban nem is titkolta, hogy vannak miniszterelnök-jelölti ambíciói. Tovább »

Beindult a miniszterelnök-jelölt casting a baloldalon

2017. október 5., csütörtök · Egy hozzászólás

Ahogy az várható volt, Botka László visszalépése után beindult a miniszterelnök-jelölti casting a baloldalon. Kovács László, az MSZP volt elnöke a Kossuth rádió vendége volt, nevet egyelőre nem mondott, de neki lenne ötlete az alkalmas jelölt személyére. A Fidesz szerint megint bebizonyosodott, hogy a baloldalon „Gyurcsány Ferenc a főnök”, és a volt kormányfő embere lesz majd Botka László utóda. Tovább »

Gulyás: Gyurcsány fogságában él az általa vezetett baloldal

2017. október 4., szerda · 3 hozzászólás

Nyolc évvel azután, hogy Gyurcsány Ferenc “botrányos, sikertelen, államcsődhöz vezető kormányzás után” távozott a miniszterelnöki székből, ma is ő a baloldal vezére – mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatornán szerdán, azt kommentálva, hogy Botka László lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti tisztségéről. Tovább »

Ha egyedül nem megy, jó lesz Gyurcsánnyal is? – kérdezi a Magyar Narancs

2017. szeptember 28., csütörtök · Egy hozzászólás

Hiába ellenkezett kézzel-lábbal Botka László korábban, úgy tűnik, az MSZP-nek szüksége van Gyurcsány Ferencre. A kérdés az, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje partner lesz-e ebben. Tovább »

Gyurcsány: az összes körzetben veszíthet a baloldal

2017. szeptember 27., szerda · 4 hozzászólás

A demokratikus ellenzéki pártok akár az összes választókerületet elveszíthetik, ha külön-külön indulnak a Fidesz ellen az országgyűlési választásokon – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Gyulán, lakossági fórumon. Tovább »

Nyitott Gyurcsány Ferenc személyére az MSZP

2017. szeptember 27., szerda · 3 hozzászólás

Az MSZP nyitott azokra a tárgyalásokra, amelyek Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök választási listán való szerepléséről szólnak. Molnár Gyula MSZP-elnök szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint erre akkor kerülhet sor, ha az ellenzéki összefogásba meghívott hat párt számára megfelel Gyurcsány Ferenc személye a listán. Tovább »

Gyurcsány Szegeden: „Nem a Teremtőtől kaptuk Botka feltételeit”

2017. szeptember 19., kedd · 6 hozzászólás

„Nem vagyunk sem politikai szajhák, sem a Pál utcai fiúkból Gerébek, sem Júdások” – üzente Gyurcsány Ferenc az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, utalva Botka László azon kijelentésére, hogy elvtelen volt az elmúlt tizenhat év. A DK elnöke kijelentette, bármikor készek a 106 egyéni képviselőjelöltről egyeztetni a demokratikus ellenzék pártjaival, azonban nem hajlandóak föladni önállóságukat. Tovább »

Magyar Idők: tizenegy éve tudunk az őszödi beszédről

2017. szeptember 17., vasárnap · Hozzászólok

Ma tizenegy éve annak, hogy nyilvánosságra került Gyurcsány Ferenc akkori MSZP-s kormányfő Balatonőszödön elmondott, hírhedt beszéde – írja a Magyar Idők. A trágár fordulatokkal tarkított önleleplező monológ a szocialisták zárt frakcióülésén, 2006 májusában hangzott el, a kiszivárogtató személyére azóta sem derült fény. Tovább »

Nézőpont: az ellenzéki pártok tagadják a migráció jelenségét és veszélyét

2017. szeptember 16., szombat · 2 hozzászólás

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a magyarországi ellenzéki, különösen balliberális pártok korábban tagadták, manapság pedig egyre kevésbé mernek beszélni a tömeges illegális migráció jelenségéről, annak veszélyéről. Tovább »

Gyurcsány: kizárt a különalku egyes városokra

2017. szeptember 2., szombat · 4 hozzászólás

“Aki nem tudja a demokratikus ellenzéket integrálni, az a sokszínű országot sem fogja tudni majd együtt tartani” – mondta el a budapesti Nyugati téren, a Demokratikus Koalíció gyűlésén Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke. Beszédében nem csak a kormányoldalt, hanem az ellenzéket is bírálta. Tovább »

Magyar Hírlap: karakter nélküli, ezért borúlátó az MSZP

2017. szeptember 2., szombat · 8 hozzászólás

A Magyar Hírlap forrásai szerint a fővárosi szocialisták továbbra is egyeztetnek a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval a lehetséges jelöltekről. A budapesti szocialista pártvezetés egyfajta szavazatmaximalizálás miatt próbálja egyesíteni a 2010 óta nyolcfelé szakadt MSZP és SZDSZ „szétszéledt” voksait, hogy a megmaradt szalmaszálakba kapaszkodva némelyek bejuthassanak a parlamentbe. Tovább »

Budai Gyula: Gyurcsány Ferenc felelőssége egyértelmű az Alstom-ügyben

2017. augusztus 31., csütörtök · 2 hozzászólás

Egyértelmű Gyurcsány Ferenc és a szocialista-szabaddemokrata politikusok felelőssége minden idők legnagyobb korrupciós botrányában, az Alstom-ügyben – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő tanúmeghallgatását követő sajtótájékoztatóján Budapesten, csütörtökön délelőtt. Tovább »

Gyurcsány felesége állhat a baloldal élére

2017. augusztus 22., kedd · 18 hozzászólás

dobrev_klara01_gs

Nem csendesedik a cirkusz a baloldal választási készülődése körül: Hiller István erősen támadja Botka Lászlót, Gyurcsány Ferenc pedig feleségét, Dobrev Klárát ajánlja közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek. Tovább »

Következő oldal »