A szegedi idősek megálljt parancsoltak az ellenzék rágalmainak

2017. szeptember 13., szerda · 12 hozzászólás

Szegedi nyugdíjasok zarándoklattal tiltakoztak Vona Gábor szavai és a balliberális ellenzék módszerei ellen. Az összegyűltek azt szeretnék elérni, hogy sértések, megaláztatások nélkül zajlódjon le a kampány. Tovább »

A gyűlölködés ellen zarándokolnak Szegeden

2017. szeptember 5., kedd · 2 hozzászólás

Kormányhű, jobboldali nyugdíjasok Mária-napi zarándoklatot tartanak szeptember 12-én, 16 órai kezdéssel Szegeden a rókusi templomkertben, illetve a Szűzanya szobránál és a Dóm kertben az ’56-os Pietánál. Céljuk egy erkölcsi minimum megvalósítása és a gyűlöletkampány elleni küzdelem. Tovább »

A gyűlöletbeszéd és a terrorizmus elleni küzdelemről egyeztetett a magyar és az izraeli igazságügyi miniszter

2016. június 6., hétfő · Egy hozzászólás

Trócsányi László

A gyűlöletbeszéd és a terrorizmus elleni küzdelem fontosságáról beszélt Trócsányi László magyar és Ajelet Saked izraeli igazságügyi miniszter újságíróknak hétfőn a Parlamentben, miután kétoldalú tárgyalásokat folytattak Budapesten.
Tovább »

Az amerikai nagykövet üdvözölte a Magyar Sziget kivizsgálását

2011. augusztus 30., kedd · 7 hozzászólás

Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet üdvözölte, hogy az illetékes parlamenti bizottság és Magyarország kormánya is vizsgálódik a Magyar Sziget zenei fesztiválon elhangzott, szélsőséges csoportoknak tulajdonított rasszista megnyilvánulások és gyűlöletbeszéd ügyében.
Tovább »

Lázárnak elege van a parlamenti zsidózásból

2011. július 12., kedd · 14 hozzászólás

A jobbikos Novák Előd felszólalása okozott hosszas vitát az egyházügyi törvényjavaslat záróvitájában keddre virradó éjszaka az Országgyűlésben. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki politikus szavaira reagálva közölte, pártja nem tudja tovább tiszta lelkiismerettel tűrni “azt a zsidózást és cigányozást”, amit a Jobbik egy éve folytat a parlamentben.
Tovább »

A Jobbik és a Gárda megvédi a huszárszobrot

2009. június 30., kedd · Hozzászólok

sajtaj1A Magyar Gárda és a Jobbik helyi szervezete élőlánccal is megvédi a III. Honvéd Huszárezred hősi emlékművét. Kulturális kincseket nem lehet csak úgy arrébb tologatni – mindezt Tóth Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrád megyei és szegedi elnöke jelentette be azon a sajtótájékoztatón, melyen Botka László vasárnapi kijelentései ellen is tiltakoztak. A szocialista polgármester állításuk szerint párhuzamot vont a Jobbik, a Gárda, illetve a nyilasok között. Tovább »