Ágyakat és betegmonitorokat kaptak a klinika életveszélyes állapotú gyermekei + FOTÓK

2015. augusztus 27., csütörtök · Hozzászólok

gyermekagyak_atado06kfTíz éve nem volt lehetőség hasonló fejlesztésre a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján. A több millió forintos összeg mérföldkőnek számít a klinikán működő intenzív osztály életében.
Tovább »

Látogatási tilalom a SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központjában

2015. május 13., szerda · Hozzászólok

Május 11-én Berecki Csaba tanszékvezető egyetemi docens és a CSMKH Népegészségügyi Főosztálya szakmai egyeztetés tartott a városban előfordult nagyszámú gastrointestinális fertőzéssel kapcsolatos intézkedésekre vonatkozóan.
Tovább »

Gift of Life – Pénteken utazhat haza az ötödik Szegeden műtött gyermek

2015. február 26., csütörtök · Hozzászólok

napsutes_osz_sziv

A 12 éves Kovács Dániel volt az ötödik határon túli magyar gyermek, akin sikeres szívműtétet hajtottak végre Szegeden a Rotary Club Gift Of Life – Ajándékozz életet! program keretében.
Tovább »

Gift of Life: Az ötödik szívbeteg gyermeket operálták meg Szegeden + FOTÓK

2015. február 11., szerda · Egy hozzászólás

szivmutott_kislany08_gs

Egy újabb erdélyi szíve doboghat immár egészségesen a Gift of Life – Ajándékozz életet! nemzetközi program jóvoltából. A hatéves Teona Mária jól viselte a beavatkozást, így immár az ötötödik, a kezdeményezés keretében Szegeden megoperált gyermek hagyhatja el a gyermekklinikát. Tovább »

Kóbor János látogatta meg a szívműtött Bernadettet + FOTÓK

2014. november 17., hétfő · Egy hozzászólás

szivmutet_17_gs

Az Omega frontembere, Kóbor János is meglátogatta Szász Bernadettet a Szegedi Kardiológiai Központban. A 17 esztendős erdélyi fiatalon sikeres szívműtétet hajtottak végre a rotarysták által támogatott Gift of Life – Ajándékozz életet! program keretében. Tovább »

Öt gyermekszívműtétet végeznek Szegeden a Rotary támogatásával + FOTÓK

2014. október 21., kedd · Egy hozzászólás

gyermekklinika_rotary14_KF

A Gift of Life – Ajándékozz életet! nemzetközi program keretében idén ősztől a Szegedi Kardiológiai Központban végzik a szívrendellenességgel született határon túli gyermekek műtétjét. Elsőként a nyitott szívvel született hatéves Ilyés Attilát operálták meg, aki jövő héten térhet haza Erdélybe, Nagykadácsiba. Tovább »

Fertőzés miatt bezárták a szegedi koraszülött intenzív osztályt (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2014. április 8., kedd · 3 hozzászólás

gyermekklinika_sajttaj0_gs

Fertőzés miatt bezárták a Szegedi Gyermekklinika koraszülött intenzív osztályát, miután öt csecsemő klebsiella baktériummal fertőződött meg. Egy koraszülött elhunyt, kettő életéért még továbbra is küzdenek az orvosok. Szócska Miklós Szegeden tartott sajtótájékoztatót az ügyben.
Tovább »

Következő oldal »