A budapesti olimpiai pályázat alelnöke indul az úszószövetség elnöki posztjáért

2016. december 19., hétfő · Hozzászólok

bienerthgusztav

Bienerth Gusztáv pályázik a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöki posztjára. A sportdiplomata, menedzser a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy a Ferencváros jelöltje lesz a januári közgyűlésen, amelyre Gyárfás Tamás lemondása miatt kerül sor. Tovább »

Úszószövetségi vita – Hosszú: óriási feladat áll a magyar úszósport előtt

2016. december 1., csütörtök · Egy hozzászólás

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka először nyilvánított véleményt hosszabban, amióta Gyárfás Tamás szerda reggel lemondott a Magyar Úszó Szövetségben betöltött elnöki posztjáról, s ebben a versenyző úgy fogalmazott: a rendszerszintű problémák nem szűntek meg a sportvezető távozásával. Tovább »

Úszás: A jövő bajnokai Hódmezővásárhelyen tartottak próbát az Eb-re

2014. február 1., szombat · Egy hozzászólás

A Jövő bajnokai elnevezésű úszóprogram első negyedévét Hódmezővásárhelyen záró régiós versenyt az ugyanitt 2016-ban esedékes ifjúsági Európa-bajnokság első próbájának minősítette Almási István (Fidesz-KDNP), a város polgármestere a szombati viadalt megelőző sajtótájékoztatón.
Tovább »

A kormány támogatja egy vb-rendezésre alkalmas uszoda felépítését

2012. november 18., vasárnap · Hozzászólok

A kormányzat hivatalos levélben értesítette a Magyar Úszó Szövetséget (MÚSZ), hogy támogatja egy világbajnokság rendezésére is alkalmas uszodakomplexum felépítését a lágymányosi Tüske-csarnok mellett. Ennek köszönhetően Gyárfás Tamás MÚSZ-elnök szerint a szövetség megpályázhatja a 2021-es világbajnokság rendezési jogát.
Tovább »

Napnyugta

2009. szeptember 28., hétfő · 13 hozzászólás

Egy műsor bojkottja, még ha morálisan érthető is, praktikusan nem feltétlenül célszerű, mert beszűkülnek a választók médián keresztüli elérésének csatornái. Magam inkább hajlottam arra, hogy ha a Fidesznek kifogásai is vannak a Nap-keltével szemben, akkor oda talpraesett embereket kell küldeni, akiket „nem darálnak le”, és akik akkor és ott, a kritikus helyzetben tudnak és mernek rápirítani az ellenséges újságíróra. Mint ahogy az ATV-n a gyakran nem kevésbé ellenséges Kálmán Olgával meg tudja tenni Pokorni Zoltán vagy Mikola István.

Tovább »