Megválasztották Gulyás Gergelyt a Fidesz-frakció vezetőjének (FRISSÍTVE)

2017. szeptember 14., csütörtök · 2 hozzászólás

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a “Soros-tervről”, ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Velencén, a háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén. Tovább »

Kósa: a Fidesz a választásokig már nem kezdeményezi a választási törvények módosítását

2017. március 28., kedd · Hozzászólok

Kósa Lajos

A Fidesz az országgyűlési választásokig már nem kezdeményezi a választási törvények módosítását – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Megbomlott egység és pártfegyelem a szegedi DK-ban – Kizárták Kardost és Berkesit (FRISSÍTVE)

2016. december 13., kedd · 33 hozzászólás

binszki_sajttaj002kf

Első fokon, nem jogerősen kizárták a Demokratikus Koalícióból Kardos Irént és Berkesi Ottót, a párt két önkormányzati képviselőjét – jelentette be Binszki József, a DK szegedi elnöke, akit egyébként a két érintett frakcióvezetői posztjától fosztott meg. A kizárás hátterében az áll, hogy az érintettek nem a párt elvárása szerint szavaztak a közgyűlésben a Liget-projekt, az I-es kórház eladása és a siófoki üdülő sorsa kapcsán. Kardos Irén állítja, nem volt erről határozat, és a SZEGEDma.hu megkeresésére közölte, nem fognak fellebbezni a döntés ellen. Tovább »

Rogán Antal a Fidesz-frakció új vezetője (FRISSÍTVE)

2012. május 29., kedd · Hozzászólok

Megválasztotta frakcióvezetőnek Rogán Antalt a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja keddi ülésén – jelentette be a leköszönő frakcióvezető, Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján, ahol azt mondta, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárként a szociális deficit csökkentését képviseli majd kormányban.
Tovább »

Közbeszerzés – mesébe illő összefüggésekkel

2009. november 12., csütörtök · 4 hozzászólás

fideszsajttaj Újabb városházi közbeszerzési anomáliákat tárt fel sajtótájékoztatóján a szegedi Fidesz–KDNP frakciószövetség. A jobboldali politikusok elfogadhatatlannak tartják, hogy az alpolgármester hiteles adatok nélkül akarta megcáfolni az ellenzéki pártok által feltárt közbeszerzési visszásságokat és a helyi vállalkozók hátrányba kerülésére vonatkozó értesüléseit. Tovább »

Navracsics már lemondott az előrehozott választásról

2009. július 29., szerda · 14 hozzászólás

A Fidesz frakcióvezetője szerint az Országgyűlés mostanra elvesztette a lehetőségét arra, hogy az előrehozott választással segítse az ország mielőbbi kikerülését a válságból. Navracsics Tibor erről az InfoRádió műsorában beszélt, ahol kifejtette, hogy a jövő tavaszi választásig minden felelősség a szocialistákat terheli. Tovább »

Mesterházy: Ősztől bátrabb kommunikáció várható

2009. július 1., szerda · Hozzászólok

Az MSZP frakcióvezetője szerint a válságkezelés folyamatában egységes tudott maradni képviselőcsoportjuk – értesült a Magyar Nemzet. Mesterházy Attila legfőbb feladatuknak a jövő évi költségvetés elkészítését tartja, ennek tervezetét akár már augusztusban benyújthatják a parlamentnek. Tovább »