A vörös csillag gyújtotta lángra a Városháza tornyát – Fotókiállítás nyílt az Emlékpontban

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

emlekpont_finisszazs

Hódmezővásárhely történetének meghatározó két elemét, a téglagyártást és a téglaépítészetet járta körül Dömötör Mihály Requiem egy téglagyárért című fotókiállításának finisszázsa csütörtök délután az Emlékpontban. A Város épült agyagból és tűzből című beszélgetés során Dömötör Mihály és vendégei érintették a város történetét, de szó volt a filozófiai gondolatoknak az építészetben való tetten érhetőségéről is. Tovább »

A Vásárhelyi Fotószimpózium anyagát mutatják be Budapesten

2016. november 14., hétfő · Hozzászólok

B_GY_Martely_pano

A 13. Vásárhelyi Fotószimpóziumon, a mártélyi Tisza-holtág festői környezetében készült legszebb képeket bemutató tárlat nyílik csütörtökön Budapesten, a Bartók1 Galériában – tájékoztatta a hódmezővásárhelyi önkormányzat sajtóreferense az MTI-t. Tovább »

Mintegy 300 programmal vár az Őszi Kulturális Fesztivál + FOTÓK

2016. október 3., hétfő · Egy hozzászólás

bobko_anna_kiallitasa34_gsA hétfői ünnepi megnyitóval hivatalosan is elstartolt az Őszi Kulturális Fesztivál, mely csaknem 300 programmal örvendezteti meg a szegedieket. A fesztivált – átvitt értelemben – a Szegedi Tudományegyetem oktatói, kutatói nyitották meg, a Rektori Hivatalban berendezett tárlaton ugyanis munkájuk és hobbijuk közben ismerhetik meg őket a látogatók.
Tovább »

Következő oldal »