Leisztinger-érdekeltségben maradhat a szegedi Forrás Hotel

2016. július 22., péntek · 15 hozzászólás

hunguesthotelszeged

A szállodalánc belföldi részeiből csak a lillafüredi és a szegedi marad Leisztinger Tamásnál, ha lezajlik augusztus közepén az adásvétel. Nem tudni, hogy a döntésben mekkora szerepet játszott a Napfényfürdő Aquapolis adásvétele körül kialakult bonyodalom. Tovább »

Eladósorban a Leisztinger-szállodák – mi lesz a Forrás Hotellel és az Aquapolis Szegeddel?

2016. április 25., hétfő · 23 hozzászólás

jobbik_aquapolis001kf

Az eredeti tervekhez képest csúszik a Napfényfürdő Aquapolis önkormányzati üzletrészének eladása a Hunguest részére. A képletet bonyolítja az a sajtóinformáció, hogy maga a vevő is éppen értékesítésre készül, Leisztinger Tamás megválhat szállodaláncának magyarországi egységeitől, így a szegedi Forrás Hoteltől is… Tovább »

Tűz a Forrás szállóban

2008. november 12., szerda · Hozzászólok

Fotók: Gémes Sándor

Egy zárlatos vezeték okozott tüzet szerdán a kora délutáni órákban a felújítás alatt álló szegedi Forrás szállóban. A tűzoltók délután két óra után kapták a riasztást, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, s egészen estig dolgoztak a tűz eloltásán. A tűzesetnél személyi sérülés nem történt.

Már hazai pályán is támadják Botkát

2008. július 8., kedd · Hozzászólok

Úgy látszik, már nem csak a jobboldalban merülnek fel kérdések a szegedi városvezetés döntéseivel, cselekedeteivel, stratégiájával kapcsolatban. Mikor az ellenzék Szeged kudarcainak okait firtatta, Botka polgármester gáncsoskodásról, politikai indíttatású támadásokról, a város fejlődésének akadályozásáról beszélt.

Pedig a szépítés nem azonos az építéssel, vagy ahogy a Népszabadság egyik írása fogalmaz: a szegedieknek a megélhetés helyett csak beton és cirkusz jut.