Kiss Zsolt: Nagyon örülök, hogy jövőre is lesz A-csoportos csapata Szegednek!

2012. április 5., csütörtök · 3 hozzászólás

Szerda este játszotta utolsó bajnokiját a Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabdacsapata. Mivel az már múlt héten eldőlt, hogy sikerül a szegedieknek elkerülniük az osztályozós helyezést, különösebb tétje nem volt az összecsapásnak, a győzelem azonban így sem maradt el.
Tovább »

Kosárlabda: megázott a Szedeák a pécsi triplaesőben

2012. március 31., szombat · 6 hozzászólás

Nem sikerült a bravúr Baranyában a Fodor-alakulatnak, miután húszpontos vereséget szenvedett a Szedeák a Pécs otthonában, a hárompontosaikat remekül dobó hazaiaktól. A vereség ellenére azonban az osztályozót már sikerült elkerülni.
Tovább »

Kosárlabda: Ivosev csak a feladatára összpontosít

2012. március 20., kedd · Hozzászólok

Vasárnap nagyon fontos győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Nyíregyháza ellen, Ivosevék e győzelemmel nagy lépést tettek az osztályozó elkerülése felé. A szerb légióssal beszélgettünk.
Tovább »

Kosárlabda: heroikus csatában győzött a Szedeák + FOTÓK

2012. március 18., vasárnap · 13 hozzászólás

Szünetben még vezetett a Nyíregyháza, ám a második félidőben feltámadt a Szedeák, és heroikus, parázs küzdelemben kiharcolta a hosszabbítást, amelyben aztán nem hagyott kétséget a hazai győzelem felől. Tovább »

Kosárlabda: nem bírta a hajrát a Szedeák a Jászságban + VIDEÓ

2012. március 10., szombat · 13 hozzászólás

Végig kiélezett, fej-fej melletti küzdelemben telt három negyed után, az utolsó játékrészben jobban hajrázó jászberényiek otthon tartották a győzelmet a Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasaival szemben. Tovább »

Kosárlabda: csodát tett a Szedeák, Koltiék kivégezték a Körmendet + VIDEÓ, HANG, FOTÓK

2012. március 3., szombat · 13 hozzászólás

11 pontos hátrányban varázsütésre feltámadtak a szegediek, s a harmadik és a negyedik negyedben szenzációs játékkal hagyták feképnél a bajnokesélyest. Tovább »

Kosárlabda: bokasérülést szenvedett Vida Máté

2012. február 25., szombat · Hozzászólok

A Naturtex-SZTE-Szedeák kosarasának, Vida Máténak rövid ideig tartott a szombat esti kecskeméti vendégszereplés. Az irányító a 35. percben állt be, ám már a 38.-ban távozni kényszerült sántikálva. Mint a csapat gyúrójától, Jónás Lászlótól megtudtuk, Vidának egy megmozdulásnál aláfordult a bokája. További információk reggel vasárnap reggel várhatók.

Kosárlabda: a bírók nyertek, a Falco örült neki + FOTÓK

2012. február 19., vasárnap · 21 hozzászólás

szedeak_falco28_gs A listavezető ellen végig győzelmi esélye volt a Szedeáknak, azonban többek között a kritikán aluli játékvezetésnek is köszönhetően nem jött össze a bravúr, így a Falco örülhetett.
Tovább »

Kosárlabda: elaludt, s nem is ébredt a Szedeák Sopronban

2012. február 11., szombat · 20 hozzászólás

szedeak_paks49_gs 0-8 után érkezett az első szegedi kosár, majd azt követően is csak futottunk a hazaiak után. Thomasból és Rubinból készültünk, mégis ők nyerték meg a meccset, míg vendégek több kulcsembere betlizett. Tovább »

Nyilas István: A vereség csalódás, de a teljesítmény biztató

2012. január 30., hétfő · Egy hozzászólás

A kosárlabda NB I/A szombat esti, óriási szegedi hajrát s csaknem győzelmet is hozó fantasztikus hangulatú szolnoki összecsapását követően a Tisza-parti alakulatban magát reaktiváló Nyilas Istvánt is megkérdeztük.
Tovább »

Következő oldal »