Ékszerdobozzal gazdagodott Mórahalom + FOTÓK

2017. január 17., kedd · 11 hozzászólás

csarnokavato_morahalom41_gs

Kedden átadták a homokháti város sportcsarnokát: a Móradombi Sportcsarnok hét hónap alatt készült el, a létesítmény része a település megújuló sportinfrastruktúrájának. Az átadót követően a Mezőkövesd-Magyar juniorválogatott mérkőzéssel avatták fel a csarnokot. Tovább »

Nemesi Pál: 2016 a megújulásról és az új kihívásokról szólt a kamara életében

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

nemesi_pal02_gs

A családok otthonteremtési kedvezménye, a munkaerőhiány kezelése és ehhez kapcsolódóan a foglalkoztatási paktumok voltak az elmúlt év jelentős történései, amelyek érintették a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkáját is – mondta el portálunknak Nemesi Pál, a CSMKIK elnöke, aki 2016-ban újabb négy évre kapott bizalmat a kamara tisztújító küldöttgyűlésén. Tovább »

Bővült a zsinagóga felújítási programja, nyárra fejeződnek be a munkálatok

2017. január 11., szerda · 4 hozzászólás

zsinagoga2_gs

A nagy hideg miatt jelenleg nem dolgoznak a felállványozott és befóliázott új zsinagóga külső homlokzatán, továbbá a rekonstrukciót a tetőfelújítással is kiegészítették, így át is kell ütemezni bizonyos munkálatokat. Tovább »

Kezdődik a felújítás – Két ütemben állványozzák fel az új zsinagógát

2016. augusztus 10., szerda · 2 hozzászólás

zsinagoga_gs

A tervek szerint még a tél beállta előtt elkészül az új zsinagóga kupoláinak rekonstrukciója a díszműbádogos munkákkal együtt, közben a homlokzat is fokozatosan megújul – tájékoztatott a kivitelezést elnyerő Ferroép Zrt. vezérigazgatója, Nemesi Pál. A rekonstrukció jövő év tavaszán zárul. Tovább »

A szegedi Ferroép Zrt. Európa legjobb cégei között

2016. augusztus 2., kedd · Egy hozzászólás

nemesi_pal02_gsEgyetlen szegedi székhelyű cégként került be a Ferroép Zrt. a London Stock Exchange Group „1000 leginspirálóbb európai cég” listájára. A vállalkozás, melynek többek között a Reök-palota rekonstrukciós munkáját, a Dóm téri épületek belső felújítását és az SBO helikopterleszállót is köszönheti a város, 26 év alatt jutott el az építőipari ágazat csúcsára.
Tovább »

Nemesi Pál: A CSOK nem lesz az építőipar csodaszere idén

2016. január 26., kedd · Hozzászólok

hazepites_04

Az építőipar idén nem fog igazán profitálni a CSOK-ból, ráadásul az uniós pályázatokhoz kapcsolódó beruházásokra is várni kell még – mondja Nemesi Pál, a FERROÉP vezérigazgatója. A használt lakások piacának némi élénkülése várható, de a szakember azt prognosztizálja, hogy összességében az ingatlanpiac stagnálni fog 2016-ban. Tovább »

Befejeződött a Ferroép Zrt. megújuló energiaforrás hasznosítását célzó fejlesztése

2014. június 6., péntek · Hozzászólok

ferroep_uszt

A FERROÉP Fővállalkozó és Szerelőipari ZRt Új Széchenyi Terv keretében támogatott projektjének kivitelezési munkálatai 2014.04.30-i nappal befejeződtek. „A fenntartható jövőért! – napelemes rendszer kiépítése a FERROÉP Fővállalkozó és Szerelőipari ZRt épületén” megnevezésű projekt több mint 24 millió forintba került, amelyből a saját erő mellett mintegy 14 millió forint a vissza nem térítendő uniós és hazai társfinanszírozású támogatás. Tovább »

Következő oldal »