Kosárlabda: győzelemmel zárta a középszakaszt a Szedeák

2017. április 29., szombat · 6 hozzászólás

szedeak-kaposvar023kf

A maga részét megtette a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely utolsó középszakaszbeli meccsét megnyerte a Kaposvár ellen: a play-off szereplés szerdán dől el, amikor a szegediek szabadnaposak lesznek. Tovább »

Kosárlabda: utolsó esélyét ragadná meg a Szedeák a Kaposvár ellen

2017. április 28., péntek · Egy hozzászólás

szedeak-kaposvar004kf

Megeshet, hogy győzelmétől függetlenül utolsó szezonbeli mérkőzését játssza szombaton a Naturtex-SZTE-Szedeák, Nikola Lazic csapatának a győzelem is kevés lehet a play-offhoz – ha nem nyernek, akkor pedig biztos véget ér az idény számukra. Tovább »

Kosárlabda: visszajött a hajrában, de kikapott a Kecskeméttől a Szedeák + FOTÓK

2017. április 5., szerda · 4 hozzászólás

szedeak_kecskemet50_gs

Ugyan ledolgozta tizenhárompontos hátrányát a Szedeák a Kecskeméttel szemben, de végül nem tudta megfordítani a meccset, így fontos meccsen maradt alul Nikola Lazic csapata. Tovább »

Kosárlabda: kapitánya szerint kiemelkedő a Szedeák csapategysége

2017. március 14., kedd · Egy hozzászólás

szedeak-paks005kf

Több mint hat év után tudta legyőzni a Paksot a Naturtex-SZTE-Szedeák: a szombati siker egyik főszereplője a csapatkapitány Andrija Ciric volt, aki úgy látja, a csapat sikereinek egyik legfőbb oka, hogy igazi csapatot alkotnak a pályán és azon kívül is. Tovább »

Kosárlabda: kulcsembere nélkül verte a Jászberényt a Szedeák + FOTÓK

2016. november 20., vasárnap · 7 hozzászólás

szedeak-jaszbereny020kf

Juhos Levente nélkül állt fel a Szedeák a Jászberény ellen, és Andrija Ciricéknek alaposan meg kellett izzadniuk, de megszerezték negyedik hazai sikerüket. Tovább »

Kosárlabda: vissza kell köszönnie a befektetett munkának Juhos Levente szerint

2016. október 18., kedd · Hozzászólok

szedeak-kormend008kf

Közel két hét után játszik újra mérkőzést a Naturtex-SZTE-Szedeák, amely a nyitófordulóban alulmaradt a Körmend ellenében az újszegedi sportcsarnokban. Nikola Lazic átalakuló csapatának sokat jelenthet ez az időszak, ám a folytatásban sem várnak rá könnyebb feladatok – Juhos Leventét kérdeztük a csütörtöki folytatást megelőzően. Tovább »

Kosárlabda: idén ismét megpróbálja a bravúrt a Szedeák

2016. október 4., kedd · Hozzászólok

szedeak_kormend21_gs

Véget ért a felkészülési időszak a Naturtex-SZTE-Szedeák számára, Nikola Lazic tanítványaira pénteken már az új szezon első bajnokija vár. Akárcsak tavaly, ezúttal is a Körmend elleni hazai mérkőzéssel rajtol a bajnokság a szegedieknek, a rajt előtt a gárda centerét, Révész Ádámot kérdeztük. Tovább »

Kosárlabda: már ismerős a Liget Juhos Levente számára

2016. augusztus 10., szerda · Hozzászólok

szedeak-alba017kf

Hétfőn elkezdte a felkészülést az októberben rajtoló NB I/A csoport új szezonjára a Naturtex-SZTE-Szedeák: a mintegy kéthónapos időszak kőkemény munkát tartogat a szegediek számára. A rajtkor kérdeztük a csapat játékosát, Juhos Leventét, aki számára nem jelent ismeretlen terepet az újszegedi Erzsébet-liget terepe. Tovább »

Kosárlabda: zaklatott idényen van túl a Szedeák

2016. április 27., szerda · Hozzászólok

szedeak_sopron09_gs

Számtalan nehézséggel tarkított szezont zárt a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I/A csoportjában: Nikola Lazic csapata végül a 11. helyen zárta a 2015/16-os idényt. A sérülésekben és problémákban bővelkedő, MAFC elleni idegenbeli meccsel záruló idényt a gárda kapitányával, Kiss Zsolttal értékeltük. Tovább »

Következő oldal »