Kosárlabda: hatalmas bravúr, bronzérmes a Szedeák a Magyar Kupában!

2017. február 18., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_szolnok46_gs

Hatalmas bravúrt hajtott végre Nikola Lazic együttese, amelyik kihasználva a Körmend hibáit hat ponttal legyőzte ellenfelét, ezzel megszerezve a bronzérmet a Magyar Kupában. Tovább »

Kosárlabda: érvényesítette a papírformát az Olaj + FOTÓK

2013. január 9., szerda · 22 hozzászólás

A keddi szolnoki tisztes vereség után a Szedeáknak esélye sem volt: a Szolnoki Olaj semmit nem bízott a véletlenre, és összeszedett, fegyelmezett játékával simán nyert és jutott tovább a magyar kupában.
Tovább »

Kosárlabda: Szolnokon is helytállt a Szedeák a kupában

2013. január 8., kedd · 13 hozzászólás

Két kulcsemberét nélkülözve is remekül helytállt a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese a magyar kupa nyolcaddöntőjének szolnoki találkozóján a házigazdák ellen. Visszavágó szerdán, Szegeden.
Tovább »

Kosárlabda: Kiss Zsolt jól van, Molnár Miklós térdéről szerdán lesz eredmény

2012. január 16., hétfő · Egy hozzászólás

Betegség és sérülés miatt nem tudott ott lenni a fehérvári találkozón a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s férfi kosárlabdacsapatának két meghatározó embere, Kiss Zsolt és Molnár Miklós.
Tovább »

Kosárlabda: javított, de kiesett a kupából a Szedeák

2011. február 23., szerda · Egy hozzászólás

Sokkal jobban játszott, mint múlt héten idehaza, de így sem bírt a Pakssal a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőjében. Az ASE kettős győzelemmel jutott tovább. Ha jobban dobnak a szegediek, még szorosabb lehetett volna a visszavágó. Tovább »

Kosárlabda: Pakson javítana a Szedeák

2011. február 23., szerda · Hozzászólok

Az első mérkőzésen elszenvedett 25 pontos vereséget követően gyakorlatilag reménytelen helyzetben várja a férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőjének szerda esti visszavágóját a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák. Nyilas Istvánék azzal a céllal utaznak Paksra, hogy olyan kemény, szoros csatára késztessék a favoritot, mint tették azt néhány hete Körmenden. Tovább »

Kosárlabda: kupán vágta a Paks a Szedeákot + FOTÓK

2011. február 16., szerda · 5 hozzászólás

szedeak_paks03_gs Gyenge játékkal huszonöt pontos vereséget szenvedett az SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a magyar kupa negyedöntőjének első mérkőzésén, hazai környezetben az Atomerőmű SE-től. A meccset online közvetítettük.
Tovább »

Kosárlabda: fergeteges második negyeddel nyolc között a Szedeák (FRISSÍTVE)

2011. január 26., szerda · 11 hozzászólás

szedeak_kaposvar_it (34) Csapnivaló első és egy hihetetlen, fergeteges második negyedet követően idegenben is győzelmet aratott, és ezzel magabiztosan jutott a magyar kupa negyeddöntőjébe a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Kaposvár ellenében.
Tovább »

Kosárlabda: Kaposváron juthat nyolcba a Szedeák

2011. január 25., kedd · 2 hozzászólás

szedeak_kaposvar_it (1) 16 pontos előnnyel várja a férfi kosárlabda magyar kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját a Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák. A Tisza-partiak szerdán 18 órai kezdettel lépnek pályára Kaposváron azzal a céllal, hogy kivívják a negyeddöntőbe jutást.
Tovább »

Kosárlabda: 16 pontos Szedeák-előny a visszavágóra (FRISSÍTVE) + HANG, FOTÓK

2011. január 19., szerda · 19 hozzászólás

szedeak_kaposvar_it (21) A vasárnapi bajnoki vereség után a kupában törlesztett a Szedeák a szerda esti szegedi mérkőzésen a Kaposvárral szemben. Tanács Attiláék remek egyéni teljesítményekkel és összeszedett védekezéssel 16 pontos győzelmet arattak, amely szép reményekkel kecsegtet a továbbjutást illetően. A mérkőzést online közvetítettük.
Tovább »

Kosárlabda: ma újra összecsap a Kaposvárral a Szedeák

2011. január 19., szerda · Egy hozzászólás

szedeak_kaposvar24_gs A nyolcaddöntőket rendezik a héten a férfi kosárlabda magyar kupában. A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák gárdája azzal a Kaposvári KK-vel párbajozik, melytől a bajnokságban sajnos oda-vissza vereséget szenvedett. Az első találkozóra szerdán 18 órai kezdettel Szegeden kerül sor, s online közvetítésünkben követhetik. Tovább »

Kosárlabda: a Kaposvárt kapta a kupában a Szedeák

2010. december 14., kedd · Hozzászólok

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségében kedden délelőtt megtartották a férfi magyar kupa nyolcaddöntőjének sorsolását. Eldőlt, az NB I/A csoportban szereplő Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák januárban a Kaposvári KK ellen vívhat oda-visszavágós alapon a legjobb nyolc közé kerülésért. Tovább »