Kézilabda: nagy esély előtt a magyar válogatott

2017. január 24., kedd · 3 hozzászólás

mksz_magar_dan

Fantasztikus teljesítménnyel rukkolt elő a magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap: Xavi Sabaté tanítványai a regnáló olimpiai bajnok Dániát búcsúztatva továbbjutottak a legjobb nyolc közé. Legutóbb tíz éve sikerült legyőzni a dánokat – a 2007 január 20-án lejátszott meccsen ott volt a pályán Vadkerti Attila is. Tovább »

Férfi kézilabda-vb – Kikapott a magyar válogatott a fehéroroszoktól

2017. január 21., szombat · Egy hozzászólás

banhidi

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re kikapott Fehéroroszország csapatától pénteken a franciaországi világbajnokság C csoportjának ötödik, utolsó fordulójában, Rouenban, így a negyedik helyen végzett, a nyolcaddöntőben pedig az olimpiai bajnok Dániával találkozik. Tovább »

Férfi kézi-vb: kihagyja a tornát a Szeged irányítója

2015. január 12., hétfő · Hozzászólok

nikomindegia_pick_csurgo_mj-30

Szűkítette keretét a katari férfi kézilabda-világbajnokságra Manolo Cadenas, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya. A szakember a Wisla Plock kapusát, Rodrigo Corralest és a Mol-Pick Szeged irányítóját, Niko Mindegíát nem viszi magával a Közel-Keleten rendezendő vb-re – adta hírül nemzetisport.hu.
Tovább »

Kézilabda: 1,2 millió a magyar kluboknak vb-játékosaik után

2013. február 27., szerda · Hozzászólok

Az érintett kluboknak minden magyar játékosuk után 4850 svájci frank (1,2 millió forint) jár a Magyar Kézilabda Szövetségtől (MKSZ) a férfiválogatott januári világbajnoki nyolcadik helyezéséért a nemzetközi szövetségtől (IHF) kapott kompenzációból.
Tovább »

Következő oldal »