Szoborszenteléssel és Nagy Feróval ünnepel Algyő

2017. április 20., csütörtök · 5 hozzászólás

szobor_atado copy

Nepomuki Szent János szobrát avatják pénteken délután a Fehér Iskola mögötti Tisza gáton – ezzel veszi kezdetét az Algyői Falunapok, amely keretében új produkcióval rukkol elő a Móra Ferenc Népszínház, a civil szervezeteknek részvételével főzőversenyt tartanak, a sztárvendég pedig Nagy Feró és a Beatrice lesz. Tovább »

Beszabályozták a Hírmondót, és a falunapi fellépőkről is a testület dönt Algyőn + FOTÓK

2016. január 22., péntek · Hozzászólok

algyoi_kozgyules_januar20_gs

Az idei költségvetési tervezet szöveges előterjesztését apróbb módosításokkal, vita nélkül fogadta el az algyői képviselő-testület, melynek ülésén többek között önkormányzati cégek üzleti tervéről tárgyaltak, szmsz-t alkottak a helyi lapnak, az Algyői Hírmondónak, illetve személyeskedésektől sem mentesen vitáztak arról, hogy vajon a testület beleszóljon-e abba a jövőben, hogy ki legyen a falunapon a sztárvendég. Tovább »

Nyárbúcsúztatót tartanak Gyálaréten

2015. szeptember 1., kedd · 3 hozzászólás

csaladi_nap_gyalaret06_gs

Szeptember 12-én, szombaton tizenhatodik alkalommal tartanak Nyárbúcsúztató falunapot Gyálaréten, a Művelődési Centrumban, Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő támogatásával. Tovább »

Nemzetközi töltött káposzta, veterán járművek és R-GO a Röszkei Falunapokon

2015. július 11., szombat · Hozzászólok

toltottkaposzta_018_mj

Három napos mulatság várja a vendégeket Röszkén július-augusztus fordulójának hétvégéjén, a programok között találhatunk néptáncfesztivált, R-GO koncertet, fogathajtó- és töltött káposzta-főző versenyt, veterán autótalálkozót is, valamint színpadra áll a Nagyecsedi Fekete Szemek. Tovább »

Gyálaréti falunap Lúdvári Vénusszal és focival + FOTÓK

2014. szeptember 7., vasárnap · 6 hozzászólás

csaladi_nap_gyalaret06_gs

A Lúdvári Vénusz termékenységi szoborról szóló tájékoztató fogadta a gyálaréti falunapra érkezőket a művelődési centrumnál, ahol kiállításra invitálták a helybélieket, továbbá koncerttel és sportprogramokkal készültek a szervezők. Tovább »

Következő oldal »