Fallabda: Vidux-éremeső az egyéni országos squashbajnokságon

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

fallabda_bajnoksag015kf

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték meg a HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A Vidux Tisza Squash SE játékosai közül Hajnal Helga címvédőként arany-, Csókási Gabriella és Farkas Balázs ezüst-, Sebők Benedek bronzérmet nyert. Tovább »

Squash: országos bajnokságot rendeznek Szegeden

2017. április 20., csütörtök · Hozzászólok

HajnalCsokasi

A Squash Club Szabadidőközpontban rendezik meg április 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap Szegeden a 2017-es HungaroSun XXIX. egyéni országos squashbajnokságot. A férfiaknál 32-es, a nőknél 16-os főtáblán küzdenek az érmekért a játékosok. A program mindkét nap 10 órakor indul, az elődöntők, a bronzmeccsek és a döntők vasárnap lesznek. Tovább »

Fallabda: bajnoki címekért lép pályára a Vidux Tisza Squash SE

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

squash_fallabda

Szombaton a férfiaknál és a nőknél is véget ér az OB I-es fallabda csapatbajnokság. A férfiaknál tíz, a nőknél hét csapat verseng a dobogós helyekért. A szegedi Vidux Tisza Squash SE számára még mindkét nemnél összejöhet az arany – a férfiak a budapesti Griff Squash Clubban, a nők a Rózsadomb Squash Clubban lépnek pályára. Tovább »

Fallabda: bravúrosan szerepelt a szegedi Sebők Benedek Malajziában

2016. szeptember 23., péntek · Hozzászólok

sebok_idrakie_fb

Szeptember 5-8. között a malajziai Kuala Lumpur adott otthont az egyetemi hallgatók squash-világbajnokságának. A seregszemlén a Szegedi Tudományegyetem színeit képviselő Sebők Benedek az előkelő 9. helyet szerezte meg.
Tovább »

Fallabda: gyermekversenyt rendezett a Platán SE + FOTÓK

2015. február 9., hétfő · Hozzászólok

squash_gyermekverseny

Színvonalas és izgalmas squash gyermekversenyt rendezett a Platán SE a Gellért Szabadidőközpont pályáin, amelyen négy kategóriában 18 kezdő és középhaladó fiatal versengett egymás ellen az érmekért és a Naturtex által felajánlott díjakért. Több mérkőzésen szoros eredmény született, a fiatalok az utolsó pontig küzdöttek egymással. Tovább »

Fallabda: hazai csapatfordulóra készül a Vidux Tisza Squash SE

2015. január 14., szerda · Hozzászólok

fallabda03kf

Sikerrel abszolválta az első két fordulót a premier ligában a Vidux Tisza Squash SE fallabda csapata, amely február hatodikán először játszhat majd hazai környezetben. Az eseményt egész hétvégés program kíséri majd, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a klubnál. Tovább »

Fallabda: Hajnal Helga nyerte a szegedi házi döntőt az országos bajnokságon

2014. február 23., vasárnap · Hozzászólok

hajnal_helga_squash_obKibérelte a dobogó felső két fokát a szegedi Tisza Squash SE, miután az UNIQA XXVI. Egyéni Országos Squash Bajnokság női mezőnye vasárnapi fináléjában a klub két versenyzője, Hajnal Helga és Csókási Gabriella csapott össze a végső győzelem reményében.
Tovább »

Fallabda: SZTE-túlsúly az egyetemi-főiskolai bajnokság döntőiben + FOTÓK

2013. február 7., csütörtök · Hozzászólok

Az elmúlt hétvégén a szegedi Kenyérgyári úti Squash Club Szabadidőközpont adott otthont az Egyetemi és Főiskolai Országos Squash Bajnokságnak, ahol a férfiaknál szegedi házi döntőt rendeztek.
Tovább »

Fallabda: a szegedi egyetemisták a legjobbak

2010. október 18., hétfő · Hozzászólok

mefobfallabda2010-oktober16 Több, az országos ranglista első 20 helyén található versenyző nevezése alapján élvezetes és színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. Az SZTE hallgatói kiváló eredményeket értek el a Magyar Egyetemi Főiskolai Fallabda Bajnokságon, amelyet az SZTE Sportközpontjában bonyolítottak le.
Tovább »

Következő oldal »