Botka próbál beelőzni: a városházán jelentette készre az ELI-t a hivatalos avató előtt egy nappal

2017. május 22., hétfő · 34 hozzászólás

botka_laszlo_gs

Azzal indokolta Botka László, hogy a városháza sajtószobájában jelentette be az ELI lézerközpont elkészültét egy nappal az ünnepélyes átadó előtt, hogy az elmúlt tíz évben a lézeres kutatóközponttal kapcsolatos minden fontos mérföldkőről a polgármesteri hivatal épületében adtak tájékoztatást. A szocialista városvezető úgy értékelt, hazánk tekintélye megtépázott, ezért is jelentősnek tartja, hogy ilyen pozitív hír lesz hazánkról. Tovább »

Brexit – Szakértő: politikai marketing a pénzügyi kötelezettségekről szóló vita

2017. május 21., vasárnap · Hozzászólok

Gálik Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint csupán politikai marketing Nagy-Britannia Európai Unióval szembeni pénzügyi kötelezettségeiről szóló vita, ugyanis lehet tudni, mennyit kell fizetnie a brit kormánynak az EU-tagság megszűnése után. Tovább »

Németh Szilárd: a Magyarország elleni EP-határozat mögött az illegális bevándorlás áll

2017. május 21., vasárnap · Hozzászólok

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat. Tovább »

Lázár: a kormány célja a magyar szuverenitás és függetlenség érvényesítése az EU-ban

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

Lázár János

A kormány 2010 óta tudatosan szervezi, érvényesíti a magyar szuverenitás és függetlenség politikáját egy szövetségi rendszerben, az Európai Unióban – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken az Országházban. Tovább »

Orbán: ostoba dolog Magyarországot pellengérre állítani

2017. május 18., csütörtök · 2 hozzászólás

Orban_viktor_0518

Ostoba dolog Magyarországot pellengérre állítani, amikor az Európai Unió első vagy második legnagyobb növekedését adja, itt csökken a legjobban a munkanélküliség, betartják az összes európai pénzügyi szabályt, csökken az államadósság – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Daimler német autókonszern közgyűlésén csütörtökön Budapesten. Tovább »

Következő oldal »