Fidesz: Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra bevándorláspolitikája miatt

2017. április 23., vasárnap · 10 hozzászólás

A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának. Tovább »

Lázár: Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem megváltoztatni azt

2017. április 20., csütörtök · 5 hozzászólás

Lázár János; Czakó Borbála

Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrendszerét, hogy minden ország sikeres lehessen – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón. Tovább »

Kósa: Timmermans elkötelezett a migráció mellett

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

Az európai bizottsági tagok közül személyesen Frans Timmermans az egyik legelkötelezettebb a migrációs ügy mellett, Soros Györgyöt pedig korábban az egyik legjobb barátjának nevezte – mondta a Fidesz frakcióvezetője budapesti sajtótájékoztatóján. Kósa Lajos arra reagált, hogy a brüsszeli bizottság alelnöke szerdán közölte: a testület fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében. Tovább »

Timmermans: az Európai Bizottság fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

Az Európai Bizottság minden lehetséges eszközzel fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében, bizonyos ügyekben még áprilisban döntés várható a következő lépésekről, a testület szerint azonban nem éri rendszerszintű fenyegetés a jogállamiságot Magyarországon – jelentette ki Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke szerdán Brüsszelben. Tovább »

Apró-Juhász: Nem hagyjuk a vértói emlékhely megsemmisítését!

2017. április 12., szerda · 20 hozzászólás

apro-juhasz_verto011kf

A vértói emlékhely felszámolása ellen aláírásokat gyűjtenek, Apró-Juhász János ombudsmanhoz is fordult. Leszögezte, nem hagyják, hogy a szegedi és nemzetközi összefogással létrehozott több tízmillió forintos anyagi és felbecsülhetetlen szellemi értéket megsemmisítsék. Tovább »

Illegális bevándorlás – Trócsányi: erős viták előtt állunk

2017. április 11., kedd · Hozzászólok

Trócsányi László

Uniós szinten “erős viták előtt állunk”, de azokat Magyarország szuverenitásának védelmében meg kell tudni vívni – hangoztatta az igazságügyi miniszter kedden Budapesten, egy migrációs fórumon. Tovább »

Vajon mennyire is zöldek Szeged zöld projektjei?

2017. április 11., kedd · 10 hozzászólás

retek_utca05_gs

Meglátszik, hogy más tervezői csapat készítette elő Odessza és Tarján zöld város projektjét – mondta Szentistványi István a városüzemeltetési bizottság ülésén. Szerinte míg utóbbi területen ügyeltek például a cserjeszint megóvására az uniós pénzből megvalósuló fejlesztés kapcsán, addig az újszegedi részen ez nem olvasható ki a tervekből. Tovább »

Következő oldal »