Szijjártó: a nemzetközi szervezeteknek választ kell adniuk, hogy lehet-e mentegetni egy terroristát

2017. június 7., szerda · Hozzászólok

Nemzetközi és európai uniós szervezeteknek konkrét választ kell adniuk arra a kérdésre, hogy lehet-e mentegetni egy terroristát – mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. Tovább »

Szijjártó: nemzetközi szervezetekhez fordul a kormány az EP-határozat miatt

2017. május 29., hétfő · 7 hozzászólás

Szijjártó Péter

A kormány nemzetközi szervezetekhez fordul, mert elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek tartja, hogy az Európai Parlament (EP) Magyarországot támadó határozatában egy terrorizmus miatt elítélt embert menteget – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Kubatov Gábor: Az európai parlamenti képviselők közel harmada Soros megbízható embere + FOTÓK

2017. május 23., kedd · 19 hozzászólás

kubatov_gabor_nemzeti_konzultacios_est39_gs

Soros György szerint évente egymillió migránst kellene befogadni Európába, erre az amerikai üzletember 240 milliárd forintot fordítana – mondta Kubatov Gábor a kedd esti, szegedi nemzeti konzultációs fórumán. A Fidesz alelnöke leszögezte: ha ez megtörténik, akkor a kontinens sorsa megpecsételődik. Tovább »

Németh Szilárd: a Magyarország elleni EP-határozat mögött az illegális bevándorlás áll

2017. május 21., vasárnap · Hozzászólok

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az Európai Parlament azért szavazta meg az uniós szerződés hetedik cikke szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, mert az ország nem hajlandó beengedni az illegális bevándorlókat. Tovább »

Az internetáfa 5 százalékra csökkentését kéri a kormánytól a Fidelitas (FRISSÍTVE)

2017. május 20., szombat · Hozzászólok

szamitogep_laptop_internet_web

A Fidelitas azt kéri a kormánytól, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának 5 százalékra csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja – mondta Böröcz László elnök a szervezet szombati tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: az EP határozata baloldali politikai provokáció (FRISSÍTVE)

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

Lázár János

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlament (EP) által szerdán elfogadott, Magyarországra vonatkozó határozat “baloldali politikai provokáció, nem több és nem kevesebb”. Tovább »

Következő oldal »