Fidesz: Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra bevándorláspolitikája miatt

2017. április 23., vasárnap · 10 hozzászólás

A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot – mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának. Tovább »

Lázár: Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem megváltoztatni azt

2017. április 20., csütörtök · 5 hozzászólás

Lázár János; Czakó Borbála

Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrendszerét, hogy minden ország sikeres lehessen – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón. Tovább »

Kósa: Timmermans elkötelezett a migráció mellett

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

Az európai bizottsági tagok közül személyesen Frans Timmermans az egyik legelkötelezettebb a migrációs ügy mellett, Soros Györgyöt pedig korábban az egyik legjobb barátjának nevezte – mondta a Fidesz frakcióvezetője budapesti sajtótájékoztatóján. Kósa Lajos arra reagált, hogy a brüsszeli bizottság alelnöke szerdán közölte: a testület fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében. Tovább »

Timmermans: az Európai Bizottság fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében

2017. április 12., szerda · Hozzászólok

Az Európai Bizottság minden lehetséges eszközzel fel fog lépni az uniós alapértékek magyarországi védelme érdekében, bizonyos ügyekben még áprilisban döntés várható a következő lépésekről, a testület szerint azonban nem éri rendszerszintű fenyegetés a jogállamiságot Magyarországon – jelentette ki Frans Timmermans, a bizottság első alelnöke szerdán Brüsszelben. Tovább »

A magyar baloldali EP-képviselők támogatják a gazdasági bevándorlás legalizálását

2017. április 8., szombat · Hozzászólok

atlagpolgar_migransok_16-10-02

Az Európai Parlament összes magyar baloldali képviselője megszavazták a menekülthelyzet kezeléséről szóló jelentést, amely szerint – többek közt – ki akarják terjeszteni a menekült fogalmát, legalizálva a gazdasági bevándorlást – közölte a hirado.hu Tovább »

Varga Mihály: Európa csak egységesen tud versenyképes maradni a világpiacon

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

Európa növekedését a közép-kelet európai régió hajtja, a többsebességes Európa nem tudna növekedni, ha közben elveszítené motorját; a kontinens csak egységesen tud versenyképes maradni a világpiacon – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken, az Ecofin informális ülésén, amiről a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) számolt be az MTI-nek. Tovább »

Az Európai Bizottságnak értékelnie kell a magyar felsőoktatási törvényt

2017. április 6., csütörtök · Hozzászólok

Az Európai Bizottságnak meg kell vizsgálnia a magyar felsőoktatási törvény módosítását; független, komoly értékelésre van szükség pártpolitikai viták helyett – közölte szerdán Manfred Weber, a Fideszt is a soraiban tudó Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakcióvezetője. Tovább »

Következő oldal »