Kerényi Miklós Máté újra Szegeden – gyerekkori álma volt Cosmo szerepe

2017. július 14., péntek · Hozzászólok

kerenyi_miklos_mate_2_kf

Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház színművésze az Ének az esőben című film színházi adaptációja kapcsán tartózkodik a héten Szegeden. A fiatal tehetség az előadás részleteiről, valamint távlati terveiről beszélt portálunknak. Tovább »

Újra felcsendül az ének az eső áztatta Szabadtéri színpadán +FOTÓK

2017. július 12., szerda · Hozzászólok

enek_az_esoben_kozonsegtalalkozo

A hétvégén három alkalommal újra láthatja a közönség az Ének az esőben című film színházi adaptációját. A nagy sikerre való tekintettel a darab visszatér a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadára. Azonban azok számára is újdonsággal kecsegtet az előadás, akik már tavaly részeseivé váltak a szuperprodukciónak, hiszen a főbb szerepekben a tavalyitól eltérően, más színészek mutathatják meg tehetségüket. A színészek és az alkotók szerdán tartottak közönségtalálkozót a Reök-palotában. Tovább »

Ének az esőben közönségtalálkozó

2017. július 11., kedd · Hozzászólok

Július 12-én, 17 órától kulisszatitkokról rántják le a leplet a tavalyi Dóm téri musicalsiker, az Ének az esőben új szereplői és az alkotók a REÖK-ben. Többek közt az is kiderül, milyen “megpróbáltatások” vezetnek a különleges színpadi esőztetéshez, a hollywoodi történet ikonikus jelenetében. Tovább »

Statiszta voltam az Ének az esőben musicalben – Molnár Máté

2016. augusztus 19., péntek · Egy hozzászólás

molnar_mate_04A hírportálunkra is rendszeresen publikáló Molnár Máté életében nem az Ének az esőben volt az első Dóm téri produkció, melyhez statisztaként csatlakozhatott. Két éve az Elfúja a szél kulisszái mögül osztotta meg velünk élményeit, ezúttal pedig a szegedi szabadtéri és az operettszínház szuperprodukciója kapcsán beszélgettünk vele.
Tovább »

Görbe tükör Hollywoodnak + FOTÓK

2016. augusztus 13., szombat · Hozzászólok

enek_az_esoben06_gsKegyesek voltak az égiek az Ének az esőben pénteki premierjéhez, csak a színpad ázott el, de az is a tervek szerint történt. A Szegedi Szabadtéri Játékok az évad szuperprodukciójaként hirdette meg a Budapesti Operettszínházzal közös előadását, amely az első nap telt házat hozott a fesztiválnak.
Tovább »

Bőrig áznak a színészek a szegedi szabadtéri szuperprodukciójában

2016. augusztus 10., szerda · Hozzászólok

enek_az_esoben_kozonsegtalalkozo_mmz011Az 1952-es film története, mely mindannyiunkban Gene Kelly sztepptáncát idézi fel, öt este is megelevenedik a Dóm téren. Az évad szuperprodukciója a Budapesti Operettszínházzal együttműködésben születhet meg, a csillagtatős színházba pedig fesztivál-szereposztással érkezik. Az alkotókkal szerdán találkozhatott a közönség a Reök-palotában.
Tovább »

Közönségtalálkozó az Ének az esőben stábjával

2016. augusztus 9., kedd · Hozzászólok

enek_az_esoben_dushab

Augusztus 10-én kulisszatitkokról rántják le a leplet a szuperprodukció szereplői és alkotói a REÖK-ben. Többek közt az is kiderül, milyen “megpróbáltatások” vezetnek a különleges színpadi esőztetéshez, a hollywoodi történet ikonikus jelenetében.
Tovább »

Gyereknap, Drogcsapda, statisztaválogatás a REÖK-ben

2016. május 24., kedd · Hozzászólok

reok

Sűrű hétvégére készül a palota. A Drakula utolsó tánca című Szabadtéri-előadáshoz kapcsolódnak idén a gyereknapi programok, majd az utolsó Városszél-előadást láthatják a nézők vasárnap. Szombaton az Ének az esőben produkcióba keresnek statisztákat a produkció alkotói. Tovább »

Szegedi Szabadtéri Játékok: már próbál az Ének az esőben stábja

2016. május 23., hétfő · Hozzászólok

enek_az_esoben_olvasoproba

Szélesvásznú, látványos produkcióban varázsolják az alkotók a szegedi Dóm térre a hollywoodi álomgyár varázslatos, bájos világát. Az Ének az esőben musical próbáit már elkezdték, a fergeteges bemutató augusztus 12-én lesz.
Tovább »