Oktatási államtitkárság: Maruzsa Zoltán lesz az új köznevelésért felelős helyettes államtitkár

2017. február 7., kedd · Hozzászólok

maruzsa-zoltan

Március 1-jétől Maruzsa Zoltán tölti be a köznevelésért felelős helyettes államtitkári pozíciót, elődje, Sipos Imre az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója lesz – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatási államtitkársága kedden az MTI-vel. Tovább »

Novák Katalin: a kormány anyagilag is segíteni akarja a közös életüket kezdő fiatalokat

2017. január 18., szerda · 3 hozzászólás

parkapcsolat_hazassag_szerelem

A kormány anyagilag is segíteni akarja a közös életüket megkezdő fiatalokat, ezért a fiatal házasokat két évig igénybe vehető adókedvezménnyel támogatja, amely összesen 120 ezer forint megtakarítást jelent – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. Tovább »

Palkovics László: a tankerületi központ irányít, az iskola dönt

2017. január 11., szerda · Hozzászólok

Palkovics László

Az új tankerületi központok feladata a koordináció, a szolgáltatás, a döntések az iskolákban születnek ezután – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán szerdán. Tovább »

Emmi: több változás lesz idén is az egészségügy területén

2017. január 1., vasárnap · Hozzászólok

Az ágazati bérfejlesztés folytatása, a gyermek sürgősségi és a pszichiátriai ellátás fejlesztése, és a gyógyszertámogatás területén lesz többek között változás idén az egészségügyben. Tovább »

Eddig több mint 34 ezer család vette igénybe a csokot

2016. december 27., kedd · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

Eddig összesen 34 500 család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a tavaly júliusi bevezetés óta, ami összesen 81,5 milliárd forintos támogatást jelent – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Novák: egymilliárd forintra pályázhattak civil szervezetek ifjúsági programok megvalósítására

2016. december 20., kedd · Hozzászólok

Novák Katalin; Ekler Gergely

Eredményesen pályáztak arra az egymilliárd forint keretösszegre civil szervezetek, közhasznú egyesületek, alapítványok, amelyet különböző ifjúsági programok megvalósítására lehetett fordítani – mondta az Emmi család-, ifjúsági és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kedden Budapesten. Tovább »

Czibere: bevált gyakorlatokra van szükség a szegénység elleni küzdelemben

2016. december 20., kedd · Hozzászólok

Czibere Károly

Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelő államtitkára szerint meg kell mutatni a társadalomnak, hogy hiteles, bevált társadalompolitikai programokkal igenis lehet csökkenteni a szegénységet.
Tovább »

Oktatási együttműködési megállapodást kötött Novák Katalin a Dél-afrikai Köztársaságban

2016. december 9., péntek · Hozzászólok

novak_katalin03_gs

Magyar-dél-afrikai kétoldalú oktatási együttműködési megállapodást kötött Pretoriában Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára, és pénteken Fokvárosban részt vett egy családügyi világkonferencián, amelyen hivatalosan bejelentették, hogy Magyarország rendezheti jövőre a Családok Világkongresszusát. Ezekről az államtitkár telefonon számolt be az MTI-nek. Tovább »

Következő oldal »