Rétvári: évről évre jelentősen csökken a bölcsődébe fel nem vett gyerekek száma

2017. február 10., péntek · Egy hozzászólás

Rétvári Bence

Évről évre jelentősen csökken a bölcsődébe fel nem vett gyermekek száma – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Szél Bernadett (LMP) országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére. Rétvári Bence jelezte: a gyermekek napközbeni ellátását biztosító férőhelyek számát 2020-ig 60 ezerre kívánják növelni, amely a jelenlegi férőhelyszámhoz képest 33 százalékos bővítést jelent. Tovább »

Novák Katalin: a kisgyermeket nevelők is érezhetik, hogy Magyarország erősödik

2017. január 21., szombat · 2 hozzászólás

novak_katalin_gs

A bölcsődei rendszer fejlesztésének köszönhetően a háromévesnél fiatalabb kisgyermeket nevelő családok és a bölcsődei dolgozók is érezhetik, hogy Magyarország erősödik – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Palkovics: zökkenőmentesen indult a tankerületi központok működése

2017. január 10., kedd · Egy hozzászólás

Palkovics László; Sipos Imre; Solti Péter

Zökkenőmentesen indult az év, az 58 tankerületi központ működése rendben megkezdődött, az önkormányzati iskolák átvétele lezárult – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkára kedden Budapesten. Tovább »

Rétvári: javult a helyzet a gyermekszegénység terén

2017. január 6., péntek · Hozzászólok

Rétvári Bence; Wallenberg, Raoul; Erdõ Péter

A gyermekszegénység terén tapasztalható javulást hangsúlyozta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára a Családháló.hu oldalon pénteken megjelent interjúban. Tovább »

Államtitkárok: az ország felkészült a rendkívüli hidegre

2017. január 6., péntek · Hozzászólok

havazas_ho_hideg_tel_zimanko_gs

Az ország felkészült a rendkívüli hidegre, a hajléktalanellátó rendszer, valamint a Belügyminisztérium (BM) irányítása alá tartozó szervezetek munkatársainak felkészítése megtörtént, a földgázellátás pedig folyamatos – mondta egybehangzóan az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a BM és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) egy-egy államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Rétvári: januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei

2016. december 28., szerda · Hozzászólok

retvari_forum_tiszasziget002

Januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei, és európai szinten is példa nélküli, amennyit a kormány a családokra költ jövőre – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Novák Katalin: a kormány támogatja az egyszülős családokat

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

A kormány támogatja az egyszülős családokat, nem elítélni, hanem segíteni kell az ilyen családokat és az egy szülő által nevelt gyermekeket – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján. Tovább »

Következő oldal »