A minőségi fesztiváloké a jövő – két szegedi is a legek között

2017. július 13., csütörtök · 5 hozzászólás

magyar_fesztival_szovetseg_elnokseg_sajttaj001kf

Szeged két fesztiválja, a szabadtéri és a THEALTER európai szakmai szervezetek elismerését is kivívta – hangzott el a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségének kihelyezett ülésén. Márta István, az MFSZ elnöke arról is szólt, hogy a kormányzat idén már 750 milliós keretből támogatja a kiemelt vidéki rendezvényeket, ezzel is hozzájárulva a minőség növeléséhez. Tovább »

Könyvvásárlással segíthetjük a határon túli szívbeteg gyerekek gyógyulását

2017. január 25., szerda · Hozzászólok

fentrol_annyira_mas_sajttaj001kf

A Szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club tagja, Bajusz Huba készítette az album fotóit, a kiadási költségeket leszámítva minden forint a Gift of Life programon keresztül jut el a rászorulókhoz. A kötet ára 4000 forint, kereskedelmi forgalomba nem kerül. Tovább »

Tehetséges diákot támogat a Szent-Györgyi Rotary Club

2012. június 29., péntek · Hozzászólok

A tehetséges fiatalok felkarolását régóta kiemelt feladatának tekinti a Szent-Györgyi Rotary Club, évente több diák tanulmányaihoz járulnak hozzá anyagilag is. Az SZTE Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium végzős tanulója, Kincses Flóra most ötvenezer forintot kapott a rotarysoktól.

Tovább »

Reök-kávézó: elhúzódó jogvita várható?

2009. július 15., szerda · 3 hozzászólás

kavezoA Reök-kávézó ügyében, ahogy azt a jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottság állásfoglalását követő cikkünkben ígértük, felkerestük a kávézót bérlő cég képviselőjét, hogy meghallgassuk álláspontját. Előtte annak a májusi közgyűlésnek a jegyzőkönyvéből szemezgettünk – a város álláspontját érzékeltetve –, ahol az önkormányzat utoljára módosította a bérleti szerződést.
Tovább »