Dömötör: a kormány elutasítja a “Soros-terv” legfontosabb pontját

2017. szeptember 19., kedd · Hozzászólok

A kormány elutasítja a “Soros-terv” egyik legfontosabb pontját, azt, hogy Európa évente egymillió bevándorlót fogadjon be – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör: Brüsszel felpörgeti a betelepítési programot

2017. szeptember 12., kedd · Hozzászólok

Az elmúlt napok nyilatkozataiból jól látszik, hogy a kvótaperben hozott döntés csak az első lépés, Brüsszel ugyanis szintet lép, és felpörgeti a betelepítési programot – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör Csaba: az EU déli országaiban kialakult migrációs helyzet Magyarország számára is komoly kockázat

2017. augusztus 17., csütörtök · 4 hozzászólás

A magyar határzár hatékony védelmet jelent, de más útvonalakon változatlanul óriási létszámban érkeznek illegális bevándorlók Európába – nyilatkozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön az MTI-nek jelezve: a déli uniós országok, Spanyolország és Olaszország, továbbra is jelentős migrációs nyomással néznek szembe. Tovább »

Dömötör: meghaladta az 50 ezret a csok-igénylések száma

2017. július 28., péntek · Egy hozzászólás

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Meghaladta az 50 ezret a benyújtott családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylések száma a legfrissebb adatok szerint, a kért támogatási összeg pedig elérte a 136 milliárd forintot – ismertette Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken sajtótájékoztatón. Tovább »

Dömötör Csaba: az uniós menekültügyi intézmény létrehozása felgyorsítaná a bevándorlást

2017. július 9., vasárnap · Hozzászólok

Az új uniós menekültügyi intézmény létrehozása szemben áll a kormány álláspontjával, mert megkönnyítené, felgyorsítaná a bevándorlást – mondta el a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Tovább »

Dömötör: elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját

2017. június 26., hétfő · 5 hozzászólás

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

A nemzeti konzultáció mind a hat kérdésében elsöprő többség, 99 százalék erősítette meg a kormány álláspontját, amelynek lényege az ország szuverenitásának védelme – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör: nem akarunk migránsfalvakat

2017. június 21., szerda · 3 hozzászólás

Az Európai Parlament zöldpárti frakciójának vezetője azt javasolja, hogy nagyobb csoportokban telepítsenek bevándorlókat Kelet-Európába, egyszerre akár egész falvakat is létrehozva, a magyar kormány viszont a leghatározottabban elutasítja a betelepítési programokat – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Tovább »

Dömötör Csaba: 1 millió 680 ezren mondtak véleményt a nemzeti konzultációban

2017. május 31., szerda · Hozzászólok

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

Részvételi rekordot hozott a nemzeti konzultáció: a szerdai összesítés szerint 1 millió 680 ezren mondták el véleményüket, így ez minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a konzultáció utolsó napján. Tovább »

Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, “ilyen még nem volt”. Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum “megfúrta az olimpiai pályázatot” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban. Tovább »

Dömötör: Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését

2017. május 16., kedd · 9 hozzászólás

Dimitrisz Avramopulosz migrációs biztos keddi nyilatkozata ismét azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését, és fenyegeti azokat a tagországokat, amelyek nem hajlandóak ebben részt venni – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a biztos kijelentéseire reagálva az MTI-vel. Tovább »

Dömötör: több mint egymillióan már véleményt nyilvánítottak a nemzeti konzultáción

2017. május 9., kedd · 5 hozzászólás

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

Átlépte az egymilliót az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör Csaba: 42 ezer család 108 milliárd forintot igényelt otthonteremtésre

2017. május 5., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Az otthonteremtési program elindulása óta már 42 ezer család nyújtott be támogatási kérelmet, az igénylések összértéke pedig meghaladta a 108 milliárd forintot – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör Csaba: indul a nemzeti konzultáció

2017. március 26., vasárnap · Egy hozzászólás

Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy “meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést” – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba. Tovább »

Dömötör: az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket

2017. március 21., kedd · Hozzászólok

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy az adópolitika továbbra is nemzeti hatáskörben maradjon – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör: a bevándorláspolitika a brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb oka

2017. március 11., szombat · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Hiába támadják Magyarországot, a kormány kitart a határok védelme mellett és a betelepítéseket is elutasítja; ha háromszor támadnak meg, akkor kilencszer mondjuk el, ezen a téren sem fogadjuk el, hogy jogköröket vegyenek el a tagállamoktól – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón, aki a bevándorláspolitikában elfoglalt eltérő álláspontot nevezte az utóbbi hetekben Magyarország ellen intézett brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb okának. Tovább »

Dömötör Csaba: Európának újratervezésre van szüksége

2017. március 7., kedd · 4 hozzászólás

Újratervezésre van szüksége Európának, mert az egyre szaporodó gazdasági jellegű problémák mellett identitásválsággal is meg kell küzdenie – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésének 169. évfordulója alkalmából tartott brüsszeli megemlékezésen. Tovább »

Kormány: a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintot

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

“Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintos lélektani határt. Egy jól ismert lehetőségről van szó, amelyet a lakosság túlnyomó része támogat” – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Dömötör: az adócsökkentések és a béremelések 2017 fontos kormányzati céljai között

2016. december 31., szombat · 3 hozzászólás

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Az adócsökkentések, a béremelések, a családok fokozottabb támogatása, valamint Európa és Magyarország biztonságának megvédése szerepel 2017 legfontosabb kormányzati céljai között – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör: Magyarországon 26 éve nem volt ilyen magas a foglalkoztatottság aránya

2016. december 10., szombat · Hozzászólok

Magyarország erősödik, mert az adócsökkentéseknek és a béremeléseknek köszönhetően 26 éve nem volt ilyen magas a foglalkoztatottság aránya – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Horváth László kormánypárti országgyűlési képviselővel közösen tartott szombati gyöngyösi sajtótájékoztatón. Tovább »

Dömötör Csaba: stratégiai ágazat a filmipar

2016. december 6., kedd · Egy hozzászólás

film_mozi

A magyar filmgyártás 120 éves hagyományra tekint vissza, ez pedig arra kötelez minket, hogy stratégiai ágazatként tekintsünk a magyar filmiparra – mondta el az MTI-nek Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kedden, miután az Országgyűlés elfogadta a filmtörvény módosítását. Tovább »

Dömötör Csaba: Brüsszel nem vonja vissza a kényszerbetelepítésről szóló döntéseit

2016. november 18., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Az uniós belügyi tanácsülés újra egyértelművé tette, hogy az Európai Bizottság továbbra sem vonja vissza a kényszerbetelepítésre vonatkozó döntéseit. “Ez azt jelenti, hogy elhúzódó vitára kell számítanunk” – nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára péntek délután az MTI-nek.
Tovább »

Dömötör: a magyar a szabadság népe

2016. október 20., csütörtök · Hozzászólok

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója azt üzeni, hogy a magyar a szabadság népe, amely az árral szemben is kiáll az igazáért – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki

2016. október 15., szombat · Egy hozzászólás

A véleménynyilvánítás szabadsága a rongálásra nem terjed ki – közölte az MTI-vel a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton. Dömötör Csaba azt követően adott ki közleményt, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette: ezer kormányzati óriásplakátot átragasztanak. Tovább »

Illegális bevándorlás – Dömötör: a kvótacsomagnak súlyos biztonsági kockázatai vannak

2016. szeptember 21., szerda · 8 hozzászólás

Dömötör Csaba; Simicskó István

A brüsszeli kvótacsomag veszélyei közül a biztonsági kockázatok a legsúlyosabbak – jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán Röszkén.
Tovább »

Dömötör Csaba: Brüsszel tart a népszavazástól és megpróbálja ellehetetleníteni azt

2016. szeptember 15., csütörtök · 6 hozzászólás

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint Brüsszel tart az október 2-i népszavazástól és mindent megtesz annak érdekében, hogy ellehetetlenítse a referendumot; “ravaszkodnak” és folyamatosan nyomást gyakorolnak. Tovább »

Dömötör: a népszavazás pártok felett álló nemzeti ügy

2016. augusztus 29., hétfő · Hozzászólok

Pártok felett álló nemzeti ügynek nevezte az október 2-ai kvótareferendumot Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az MTI-nek. Közölte: azt várja a távolmaradásra buzdító DK-tól, hogy tudassa: támogatja vagy ellenzi Brüsszel bevándorláspolitikai terveit. Tovább »

Csok – Dömötör Csaba: a szerződők 63 százaléka már megkapta a támogatást

2016. augusztus 15., hétfő · Hozzászólok

Az első fél évben már csaknem 12 ezer család igényelte az új családi otthonteremtési kedvezményt (csok), mintegy 32 milliárd forint értékben. Az igénylők kétharmada szerződést is kötött, és a szerződésbe foglalt támogatások 63 százalékát már megkapták – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az MTI-nek.
Tovább »

Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény iránt (FRISSÍTVE)

2016. július 29., péntek · Egy hozzászólás

Óriási az érdeklődés a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, az idei első fél évben 61 ezren érdeklődtek a bankoknál, hat hónap alatt 11 900 kérelmet nyújtottak be, ezek összértéke 31,9 milliárd forint – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Nagytarcsán. Tovább »

Csok: több mint kilencezer kérelmet fogadtak be a bankok az év első öt hónapjában

2016. június 22., szerda · Hozzászólok

Január és május között mintegy ötvenezren érdeklődtek a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) iránt, a bankok 9300 igénylést fogadtak be, amelyek összértéke 23 milliárd 700 millió forint – mondta el Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkára arról beszélt, hogy egyre nő az érdeklődés a csok iránt. Tovább »

Tuzson: az a cél, hogy minden magyar család a lehető legolcsóbban saját lakáshoz jusson

2016. február 7., vasárnap · Hozzászólok

lakaseladas_elado_haz_lakaspiac

Az a cél, hogy minden magyar család a lehető legolcsóbban saját lakáshoz jusson, ezért várhatóan már a jövő héten megjelenik az otthonteremtési program használt lakásokra vonatkozó rendelete – jelentette ki Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten. Tovább »