Dömötör Csaba: minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Eddig egymillió ötszázhatvanezren küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet, ami minden eddiginél magasabb részvételt jelent, “ilyen még nem volt”. Ez sokkal több, mint amennyien a baloldalra szavaztak 2014-ben, és sokszorosa annak, amivel a Momentum “megfúrta az olimpiai pályázatot” – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken Sopronban. Tovább »

Dömötör: Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését

2017. május 16., kedd · 9 hozzászólás

Dimitrisz Avramopulosz migrációs biztos keddi nyilatkozata ismét azt bizonyítja, hogy Brüsszel továbbra is erőlteti a bevándorlók betelepítését, és fenyegeti azokat a tagországokat, amelyek nem hajlandóak ebben részt venni – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a biztos kijelentéseire reagálva az MTI-vel. Tovább »

Dömötör: több mint egymillióan már véleményt nyilvánítottak a nemzeti konzultáción

2017. május 9., kedd · 5 hozzászólás

Nemzeti konzultáció - Kérdõív

Átlépte az egymilliót az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör Csaba: 42 ezer család 108 milliárd forintot igényelt otthonteremtésre

2017. május 5., péntek · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Az otthonteremtési program elindulása óta már 42 ezer család nyújtott be támogatási kérelmet, az igénylések összértéke pedig meghaladta a 108 milliárd forintot – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör Csaba: indul a nemzeti konzultáció

2017. március 26., vasárnap · Egy hozzászólás

Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy “meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést” – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba. Tovább »

Dömötör: az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket

2017. március 21., kedd · Hozzászólok

Az adócsökkentések segítik a legjobban a béremeléseket, ezért mindent meg kell tenni azért, hogy az adópolitika továbbra is nemzeti hatáskörben maradjon – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Dömötör: a bevándorláspolitika a brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb oka

2017. március 11., szombat · Hozzászólok

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

Hiába támadják Magyarországot, a kormány kitart a határok védelme mellett és a betelepítéseket is elutasítja; ha háromszor támadnak meg, akkor kilencszer mondjuk el, ezen a téren sem fogadjuk el, hogy jogköröket vegyenek el a tagállamoktól – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón, aki a bevándorláspolitikában elfoglalt eltérő álláspontot nevezte az utóbbi hetekben Magyarország ellen intézett brüsszeli és nemzetközi támadások legfőbb okának. Tovább »

Dömötör Csaba: Európának újratervezésre van szüksége

2017. március 7., kedd · 4 hozzászólás

Újratervezésre van szüksége Európának, mert az egyre szaporodó gazdasági jellegű problémák mellett identitásválsággal is meg kell küzdenie – jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn az 1848-as forradalom és szabadságharc kitörésének 169. évfordulója alkalmából tartott brüsszeli megemlékezésen. Tovább »

Kormány: a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintot

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

“Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintos lélektani határt. Egy jól ismert lehetőségről van szó, amelyet a lakosság túlnyomó része támogat” – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Következő oldal »