Emmi: továbbra is egészségpolitikai prioritás a dohányzás visszaszorítása

2016. november 16., szerda · Hozzászólok

dohanyzas

A dohányzás következtében több mint húszezer ember hal meg évente, ezért Magyarországon a dohányzás visszaszorításáért folytatott küzdelem továbbra is egészségpolitikai prioritás – emelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. Tovább »

Egyre kevesebbet dohányoznak a magyar fiatalok

2016. október 8., szombat · Hozzászólok

Egyértelműen csökkenő tendencia jellemzi a fiatalok dohányzási gyakoriságát, a trafiktörvénynek köszönhetően csökkent a dohánytermékekhez való hozzáférésük, valamint nőtt a nemdohányzók aránya – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a szocialista Mesterházy Attila írásbeli kérdésére. Tovább »

Cigicsikk a fuga között és a virágágyásban – így dohányoznak a szegediek

2016. július 4., hétfő · 2 hozzászólás

csikk004kfSopron belvárosából kitiltják a dohányosokat, csak a kijelölt helyeken lehet majd rágyújtani. Szegeden, ha lenne hasonló rendelet, az megkönnyítené a közterület tisztaságáért felelős cég munkáját: a díszburkolat fugája közé szorult és virágágyásokba dobált cigarettavégek ugyanis megkeserítik a takaríts. Dohányzó és nem dohányzó szegedieket faggattunk arról, mit szólnának egy sopronihoz hasonló szabályhoz a Tisza-parti városban.
Tovább »

Következő oldal »