Fidesz: Gyurcsány egyszerűen meghülyült

2017. április 24., hétfő · 5 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke azt várja Orbán Viktortól, hogy vagy tisztázza magát, vagy pedig 72 órán belül perelje be őt azokért az állításaiért, amelyek szerint Oroszország információkkal rendelkezik a Fideszhez és a kormányfőhöz köthető törvénytelen pénzmozgásokról. Tovább »

A DK eltörölné az agrárkamara kötelező tagdíját

2017. április 13., csütörtök · Hozzászólok

nagy-huszein_tibor_sajttaj001kf

A párt alelnöke szerint túl nagy hatáskört kap a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egy új törvényjavaslatnak köszönhetően. Azt szeretnék, ha nem találna meg a szervezet újabb és újabb gazdasági csoportokat, hogy a tagdíjakat visszamenőlegesen fizettessék ki. Tovább »

A főjegyző szerint egy párt egy frakciót alakíthat, minden más szervezet akár többet is

2017. március 27., hétfő · 17 hozzászólás

jogi_bizottsagi11_gs

Izgalmas jogi bizottsági ülés zajlott le hétfőn reggel. Binszki József, a bizottság elnöke és Mózes Ervin címzetes főjegyző érvelt egymás ellen, a DK-s képviselő szerint nem lehet két Összefogás Szegedért frakció, a hivatalvezető viszont azt állítja, igen, habár nem szerencsés, hogy nem ugyanazok szabályok vonatkoznak egy jelölőszervezetre, mint egy pártra. Szegeden is alakítanak ki elektromos töltőállomásokat, erre 40 millió forintot költenek a városi büdzséből, pedig Makótól Kecskemétig rengeteg település élt az akár száz százalékos kormányzati támogatás lehetőségével. Tovább »

Egy megyei jelölt jutott be a Demokratikus Koalíció vezetésébe

2017. március 6., hétfő · 3 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A baloldali párt tisztújító kongresszusán a párt szegedi vezetője is elnökségi tag kívánt lenni. A városból az etikai bizottságba is próbáltak bejutni, de végül csak a balástyai Nagy-Huszein Tibor távozhatott boldogan, ismét alelnök lett.
Tovább »

Nagy-Huszein Tibor: Még mindig használhatatlan az agrárkamara drága honlapja

2017. február 27., hétfő · Hozzászólok

nagy-huszein_tibor_sajttaj003kf

A DK-s politikus feljelentése ügyében még nyomoznak, de Nagy-Huszein reméli, hogy minél hamarabb vádat emel az ügyészség. A párt szerint az agrárkamara honlapját irreálisan magas áron hozták létre, de közben használhatatlan. Tovább »

Következő oldal »