Fidesz: az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

Az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat – így reagált a Fidesz-frakció pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy a nap folyamán a Jobbik sajtótájékoztatón, a Demokratikus Koalíció (DK) pedig közleményben foglalkozott a nyugdíjasok helyzetével. Tovább »

Gyurcsány Szegeden: „Nem a Teremtőtől kaptuk Botka feltételeit”

2017. szeptember 19., kedd · 6 hozzászólás

„Nem vagyunk sem politikai szajhák, sem a Pál utcai fiúkból Gerébek, sem Júdások” – üzente Gyurcsány Ferenc az MSZP miniszterelnök-jelöltjének, utalva Botka László azon kijelentésére, hogy elvtelen volt az elmúlt tizenhat év. A DK elnöke kijelentette, bármikor készek a 106 egyéni képviselőjelöltről egyeztetni a demokratikus ellenzék pártjaival, azonban nem hajlandóak föladni önállóságukat. Tovább »

Az elcsalt pénz nagy része pártkasszákba kerülhetett

2017. szeptember 14., csütörtök · 3 hozzászólás

Felmerül a gyanúja annak, hogy a Czeglédy Csaba által költségvetési csalással megszerzett, illetve a büdzsébe be nem fizetett csaknem 3,5 milliárd forint jelentős része az MSZP és a DK pártkasszájába kerülhetett – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön Szombathelyen, a városház előtt újságíróknak. Tovább »

Kunhalmi után Botka is álproblémának tartja a bevándorlást + VIDEÓK

2017. szeptember 9., szombat · 4 hozzászólás

Botka László most 2017-ben gyakorlatilag ugyanazt üzeni egy videóban, amit Kunhalmi Ágnes 2015-ben. A szocialisták budapesti elnöke akkor az egész bevándorlási kérdést álproblémának nevezte, amikor közel másfél millió migráns tartott Magyarország felé – olvasható a ballator18ker.blogstar.hu-n. Tovább »

A DK megszavaztatja tagjait az ellenzéki összefogásról

2017. szeptember 5., kedd · Egy hozzászólás

A Demokratikus Koalíció (DK) pártszavazást tart arról, hogy a jövő évi választáson összefogjanak-e más ellenzéki pártokkal – jelentette be a DK ügyvezető alelnöke. A pénteken kezdődő internetes voksoláson minden párttag részt vehet, a szavazás hat napig tart, a végeredményt pedig jövő hét pénteken jelentik majd be. Tovább »

Gyurcsány: kizárt a különalku egyes városokra

2017. szeptember 2., szombat · 4 hozzászólás

“Aki nem tudja a demokratikus ellenzéket integrálni, az a sokszínű országot sem fogja tudni majd együtt tartani” – mondta el a budapesti Nyugati téren, a Demokratikus Koalíció gyűlésén Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke. Beszédében nem csak a kormányoldalt, hanem az ellenzéket is bírálta. Tovább »

Gyurcsány felesége állhat a baloldal élére

2017. augusztus 22., kedd · 18 hozzászólás

dobrev_klara01_gs

Nem csendesedik a cirkusz a baloldal választási készülődése körül: Hiller István erősen támadja Botka Lászlót, Gyurcsány Ferenc pedig feleségét, Dobrev Klárát ajánlja közös baloldali miniszterelnök-jelöltnek. Tovább »

A DK megkezdi választási kampányát szeptember elején

2017. augusztus 13., vasárnap · 2 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A Demokratikus Koalíció hivatalosan is megkezdi választási kampányát szeptember 2-án, egy fővárosi nagygyűléssel – jelentette be a párt szóvivője vasárnap. Az eseményen Gyurcsány Ferenc pártelnök szólal fel, a DK kampányfőnöke Molnár Csaba ügyvezető alelnök lesz. Tovább »

Nézőpont: biztos abszolút többség a Fidesznek, a baloldalon az MSZP, a DK és a Momentum is bejutna a parlamentbe

2017. július 29., szombat · 14 hozzászólás

Nyolc hónappal a következő választás előtt változatlanul vezetnek a kormánypártok, a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43 százalékával biztos abszolút többséget szerezne – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült kutatásából, amelyet az intézet szombaton juttatott el az MTI-nek. Tovább »

Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

2017. július 20., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz ismét felszólítja az MSZP-t és a DK-t: számoljanak el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel a Czeglédy-ügyben, ahelyett, hogy a fiatalokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé állnak. Tovább »

Fidesz: Gyurcsány Ferenc tisztázza szerepét ügyvédje büntetőügyében!

2017. július 2., vasárnap · 5 hozzászólás

czegledy5_lead

A Fidesz felszólította Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökét, tisztázza, milyen szerepe volt a korábban jogi képviseletét ellátó Czeglédy Csaba hárommilliárd forintos áfacsalási ügyében, mit tud az eltűnt összegről. Tovább »

DK: a Fidesz az állami oktatás ellehetetlenítésére készül

2017. június 30., péntek · Hozzászólok

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz az állami oktatás ellehetetlenítésére készül azzal, hogy a jövő évi költségvetés negyedakkora normatívát biztosít ezeknek az intézményeknek, mint az egyháziaknak – mondta pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón Oláh Lajos, a párt országgyűlési képviselője. Tovább »

Republikon: Botka gyengíti az MSZP-t és a baloldalt

2017. június 29., csütörtök · 25 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules_16-12-16_003kf

Az egymással vitázó MSZP és DK támogatottsága is esett a múlt hónaphoz képest, míg a Fidesz erősödött a pártválasztók között – erre jutott a Republikon Intézet júniusi közvélemény-kutatása, közölte a 24.hu. Tovább »

Eljött Botka világa – bárki hátába belevágható a kés?

2017. június 21., szerda · 13 hozzászólás

Botka László; Molnár Gyula

Bár a fél nap azzal telt el, hogy az MSZP megpróbálta azt a látszatot kelteni, hogy Botka László, testi épsége kockáztatásával, hősiesen megakadályozta a Fidesszel kötendő plakátmutyit, jobb, ha mindenki tudja: a párt miniszterelnök-jelöltje tisztában volt a paktummal, sőt, áldását is adta rá. Erre két bizonyíték is van – írja a DK közeli Európa Kávézó blog. Tovább »

Botka szolidaritását hiányolja a baloldal

2017. június 17., szombat · 21 hozzászólás

botka_laszlo_varosi_kozgyules018kf

Az egész MSZP-ben és a baloldalon megütközést keltett, hogy Botka László rögtön etikai vizsgálatot rendelt el saját ügyvédje, a párt szombathelyi frakcióvezetője, Czeglédy Csaba ellen, akit költségvetési csalás gyanújával helyeztek előzetes letartóztatásba – írja a Magyar Idők. Tovább »

Budapesti luxusétteremben vették őrizetbe Botka László ügyvédjét – reagált a miniszterelnök-jelölt is (FRISSÍTVE)

2017. június 14., szerda · 65 hozzászólás

Czeglédy Csaba

Őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Csongrád megyei igazgatósága az MSZP-nek és a DK-nak – mások mellett Gyurcsány Ferencnek, valamint a portálunk ellen indított pereiben Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelöltnek – is jogi képviseletet adó Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi képviselőt (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) – értesült a PestiSrácok.hu szerdán. Tovább »

DK-alelnök: nem engedünk Botka diktátumának, Gyurcsány kell a listára!

2017. június 13., kedd · 18 hozzászólás

nagy-huszein_tibor_sajttaj001kf

Nagy-Huszein Tiborral, a Demokratikus Koalíció Balástyán élő alelnökével beszélgettünk az DK 2018-as választási terveiről, az MSZP-vel, valamint más pártokkal történő összefogás különböző alternatíváiról. Szóba került Gyurcsány Ferenc Botka Lászlónak írt levele, valamint az is, hogy habár a volt miniszterelnök és családtagjai önként nyilvánosságra hozták vagyonnyilatkozatukat, s ezt javasolták szövetséges(jelöltj)eik első embereinek is, mégsem támogatták, hogy a szegedi polgármester családjának vagyonnyilatkozatát vizsgálja az önkormányzat jogi bizottsága. Tovább »

Kuncze: Botka stratégiája harakiri az ellenzékre nézve

2017. június 12., hétfő · 18 hozzászólás

Kuncze Gábor a balliberális oldal választási sikeréhez elengedhetetlen tartja a DK-szavazókat. Gyurcsány-fóbia helyett inkább a kormányzóképesség bemutatását javasolná. Az egykori SZDSZ arca Botkát sem tartja Orbán Viktor hiteles, felkészült, szimpatikus kihívójának. Tovább »

A kormány szerint elfogadhatatlan, hogy a DK bírákat és ügyészeket fenyeget

2017. június 11., vasárnap · Hozzászólok

A kormány szerint elfogadhatatlan, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) bírákat és ügyészeket fenyeget – hangzott el vasárnap az M1 aktuális csatorna kora esti híradójában, amelyben összeállítást közöltek a Sukoró-ügyben született kúriai ítéletre adott reagálásokból. Tovább »

Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

2017. június 8., csütörtök · 35 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A baloldal pártjai, az MSZP és a DK konkrét veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára, mert a Soros György-féle terv végrehajtására készülnek a bevándorlás kérdésében – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Gyurcsány levélben kérte együttműködésre Botkát (FRISSÍTVE)

2017. június 7., szerda · 11 hozzászólás

gyurcsany_forum007kf

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke levélben kérte együttműködésre Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Eszerint a DK folytatni szeretné Botka László színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt “diktátumát” viszont nem hajlandóak elfogadni. Tovább »

Történelmi telefonhívás: megint egymásnak esett Botka és Gyurcsány (FRISSÍTVE)

2017. május 30., kedd · 17 hozzászólás

01_botka_mti

Botka László szerint Gyurcsány Ferenc személye gátja a kormányváltásnak. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt közölte: nem változott álláspontja azzal kapcsolatban, hogy kormányváltás alapfeltétele a közös program, a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt. Gyurcsány szerint ez nem tárgyalás, hanem diktátum. Tovább »

Következő oldal »