A DK megkezdi választási kampányát szeptember elején

2017. augusztus 13., vasárnap · 2 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A Demokratikus Koalíció hivatalosan is megkezdi választási kampányát szeptember 2-án, egy fővárosi nagygyűléssel – jelentette be a párt szóvivője vasárnap. Az eseményen Gyurcsány Ferenc pártelnök szólal fel, a DK kampányfőnöke Molnár Csaba ügyvezető alelnök lesz. Tovább »

Tárki: erősödtek a kormánypártok az elmúlt negyedévben

2017. július 26., szerda · Hozzászólok

A Fidesz-KDNP erősödése és néhány baloldali ellenzéki párt gyengülése jellemezte az elmúlt negyedévet a TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. legfrissebb, júliusi kutatása szerint, amelynek eredményét szerdán juttatták el az MTI-hez. Tovább »

Reakciók Orbán Viktor tusványosi beszédére (FRISSÜL)

2017. július 22., szombat · 6 hozzászólás

Németh Zsolt; Orbán Viktor

Az ellenzéki pártok is reagáltak Orbán Viktor szombati beszédére. Botka László szerint Orbán Viktor célja, hogy szembeállítsa Magyarországot Európával, a DK szerint a miniszterelnök elveszítette kapcsolatát a magyar valósággal. A Párbeszéd szerint Orbán Viktor saját népével harcol, AZ Együtt pedig hazugsággal vádolja a kormányfőt. Reakciók. Tovább »

Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

2017. július 20., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz ismét felszólítja az MSZP-t és a DK-t: számoljanak el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel a Czeglédy-ügyben, ahelyett, hogy a fiatalokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé állnak. Tovább »

Következő oldal »