DK-alelnök: nem engedünk Botka diktátumának, Gyurcsány kell a listára!

2017. június 13., kedd · 18 hozzászólás

nagy-huszein_tibor_sajttaj001kf

Nagy-Huszein Tiborral, a Demokratikus Koalíció Balástyán élő alelnökével beszélgettünk az DK 2018-as választási terveiről, az MSZP-vel, valamint más pártokkal történő összefogás különböző alternatíváiról. Szóba került Gyurcsány Ferenc Botka Lászlónak írt levele, valamint az is, hogy habár a volt miniszterelnök és családtagjai önként nyilvánosságra hozták vagyonnyilatkozatukat, s ezt javasolták szövetséges(jelöltj)eik első embereinek is, mégsem támogatták, hogy a szegedi polgármester családjának vagyonnyilatkozatát vizsgálja az önkormányzat jogi bizottsága. Tovább »

Kuncze: Botka stratégiája harakiri az ellenzékre nézve

2017. június 12., hétfő · 18 hozzászólás

Kuncze Gábor a balliberális oldal választási sikeréhez elengedhetetlen tartja a DK-szavazókat. Gyurcsány-fóbia helyett inkább a kormányzóképesség bemutatását javasolná. Az egykori SZDSZ arca Botkát sem tartja Orbán Viktor hiteles, felkészült, szimpatikus kihívójának. Tovább »

A kormány szerint elfogadhatatlan, hogy a DK bírákat és ügyészeket fenyeget

2017. június 11., vasárnap · Hozzászólok

A kormány szerint elfogadhatatlan, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) bírákat és ügyészeket fenyeget – hangzott el vasárnap az M1 aktuális csatorna kora esti híradójában, amelyben összeállítást közöltek a Sukoró-ügyben született kúriai ítéletre adott reagálásokból. Tovább »

Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

2017. június 8., csütörtök · 35 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A baloldal pártjai, az MSZP és a DK konkrét veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára, mert a Soros György-féle terv végrehajtására készülnek a bevándorlás kérdésében – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Gyurcsány levélben kérte együttműködésre Botkát (FRISSÍTVE)

2017. június 7., szerda · 11 hozzászólás

gyurcsany_forum007kf

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke levélben kérte együttműködésre Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Eszerint a DK folytatni szeretné Botka László színre lépésével megszakadt tárgyalásokat, a kormányfőjelölt “diktátumát” viszont nem hajlandóak elfogadni. Tovább »

Történelmi telefonhívás: megint egymásnak esett Botka és Gyurcsány (FRISSÍTVE)

2017. május 30., kedd · 17 hozzászólás

01_botka_mti

Botka László szerint Gyurcsány Ferenc személye gátja a kormányváltásnak. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt közölte: nem változott álláspontja azzal kapcsolatban, hogy kormányváltás alapfeltétele a közös program, a közös lista, a közös egyéni jelöltek és a közös miniszterelnök-jelölt. Gyurcsány szerint ez nem tárgyalás, hanem diktátum. Tovább »

Következő oldal »