Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben

2017. október 11., szerda · 6 hozzászólás

Három újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a Czeglédy-ügyben, az ügyészség kezdeményezte a Humán Operátor Zrt. egykori alkalmazottainak előzetes letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t. Tovább »

Tovább kutat a pénzek után az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. október 4., szerda · 2 hozzászólás

Jogsegélykérelemmel fordult az osztrák hatóságokhoz az állami költségvetésnek több mint hárommilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt indult Czeglédy-ügyben a Csongrád Megyei Főügyészség – tájékoztatta Szanka Ferenc szóvivő szerdán az MTI-t. Tovább »

Vádemelés az iraki embercsempésszel szemben

2017. szeptember 19., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal az iraki állampolgárságú, kurd anyanyelvű, de olasz tartózkodási engedéllyel rendelkező férfival szemben, aki magyar bűntársával együtt próbált meg migránsokat Magyarország területére csempészni. Tovább »

Kiderítenék, honnan lett aranya a szombathelyi MSZP-snek

2017. szeptember 12., kedd · 2 hozzászólás

A szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága vagyonnyilatkozati eljárást indított a költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabával, az MSZP-DK-Együtt-frakció önkormányzati képviselőjével szemben – közölte a bizottság elnöke, Takátsné Tenki Mária (Fidesz-KDNP). Tovább »

Őrizetben a több mint 40 kiló marihuanát csempésző férfi

2017. szeptember 4., hétfő · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója rendelje el annak a montenegrói férfinak az előzetes letartóztatását, aki több mint 40 kg marihuanát próbált meg Magyarországra csempészni. Tovább »

Vádemelés a rabtársait zsaroló elítélttel szemben

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a Szegedi Fegyház és Börtönben jogerős szabadságvesztését töltve agresszív viselkedésével, fizikai erőfölényét kihasználva elítélt társait arra kényszerítette, hogy különböző fogyasztási cikkeket adjanak át neki, illetőleg utaljanak át számlájára pénzt. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vett szerb férfi

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a szerb állampolgárságú férfinak az előzetes letartóztatását, akit különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt kedden vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása szeptember 17-ig tart. Tovább »

Újabb őrizetbe vétel a Czeglédy-ügyben (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 10., csütörtök · 5 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Csongrád Megyei Főügyészség a mai napon indítványt tett a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója felé, hogy rendelje el annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a Humán Operátor Zrt-hez köthető bűnszervezet keretében egy bodajki székhelyű iskolaszövetkezet vezetőjeként követett el költségvetési csalást. A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. Tovább »

Vádemelés háromszázmilliós állami költségvetési hiányt okozó cégvezetőkkel szemben

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt egy szegedi székhelyű cég tulajdonosával és két ismerősével szemben, akik 2010. és 2012. között fiktív számlákkal csökkentették a cég adófizetési kötelezettségét. Tovább »

Ásóval ütött a vásárhelyi nő

2017. július 21., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a nőnek az előzetes letartóztatását, akit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt csütörtökön vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása augusztus hó 21-ig tart – tájékoztatott a Szegedi Törvényszék. Tovább »

Vádemelés a munkadíjat veréssel visszakövetelő férfi ellen

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a csanyteleki férfival szemben, aki 2017. január 23-án megverte és a laminált padló árának megfizetésére szólította fel azt a férfit, aki korábban a padlót lerakta a vádlott házában. Tovább »

Újabb gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. július 13., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Csongrád Megyei Főügyészség a Szombathelyről irányított iskolaszövetkezetek működésével kapcsolatos költségvetési csalás gyanúja miatt folytatott ügyben újabb gyanúsított előzetes letartóztatás indítványozta a Szegedi Járásbíróságnál. Tovább »

Kilenc gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozza az ügyészség a Czeglédy-ügyben

2017. július 11., kedd · Egy hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

A Csongrád Megyei Főügyészség a Szombathelyről irányított iskolaszövetkezetekkel összefüggésben elkövetett költségvetési csalás ügyében letartóztatott kilenc gyanúsított előzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta a Szegedi Járásbíróságnál. Tovább »

Egy kilogramm befektetési aranyat foglaltak le egy osztrák széfből a Czeglédy-ügyben

2017. július 7., péntek · 18 hozzászólás

arany_kincs_penz

Egy kilogramm befektetési aranyat foglaltak le egy osztrák pénzintézet széfjéből az ügynevezett Czeglédy-ügyben – erről az ügyben eljáró Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője beszélt az ügyészségi szervezet pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Vádemelés a prostituáltakat futtató család által irányított bűnszervezet ügyében

2017. július 7., péntek · Egy hozzászólás

biro_birosag_per_itelet

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt egy francia és magyar rendőri és ügyészi szervek közös nyomozócsoportja által vizsgált ügyben. A nyomozás tárgya egy szegedi család által irányított, több országban prostituáltakat futtató bűnszervezet tevékenysége volt. Tovább »

Helybenhagyták Czeglédy Csaba és társai előzetes letartóztatását

2017. július 3., hétfő · 10 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Szegedi Törvényszék annak mindenben helyes indokaira figyelemmel helybenhagyta az elsőfokú bíróság azon döntését, melyben elrendelte annak a kilenc gyanúsítottnak az előzetes letartóztatását, akiket bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe korábban a vám- és pénzügyőrség. A gyanúsítottak előzetes letartóztatása 2017. július 15-ig tart. Tovább »

Illegális potencianövelőket árult egy szegedi pár

2017. június 30., péntek · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi párral szemben, akik 2014. áprilisa és 2016. májusa között engedély nélküli egészségügyi termékeket árultak – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Újabb őrizetbe vétel a Czeglédy-ügyben

2017. június 29., csütörtök · Hozzászólok

Czeglédy Csaba

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványt tett egy újabb gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelésére a nyomozási bíró felé a Szombathelyről irányított iskolaszövetkezetekkel összefüggésben elkövetett költségvetési csalás ügyében Tovább »

Vádemelés a lerészegedő és a migránsokat a fagyban a platón felejtő embercsempésszel szemben

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár kamionossal szemben, aki öt iraki állampolgárt csempészett Magyarország területére, majd egy benzinkúton berúgott és lefeküdt aludni – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a négy győri embercsempész

2017. június 26., hétfő · Hozzászólok

biro_birosag_per_itelet

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a négy győri férfit, akik nyolc pakisztáni illegális bevándorlót akartak Ausztriába csempészni – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a hangfalban kábítószert csempésző bolgár férfi

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Csongrád Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a bolgár férfinak, aki június 13-án kannabiszt hozott be az ország területére – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Botka ügyvédje, Czeglédy Csaba előzetesben, bilincsben vitték el + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. június 15., csütörtök · 44 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Elrendelte a Szegedi Járásbírság Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását több mint egy órás meghallgatása után. A Csongrád Megyei Főügyészség június 15-én tett indítványt a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el egy munkaerő közvetítéssel foglalkozó, több milliárdos adócsalással gyanúsított bűnszervezet 9 tagjának előzetes letartóztatását – írja a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádemelés az autópályán halálos balesetet okozó bolgár férfival szemben

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár férfival szemben, aki 2014. decemberében, Szeged mellett, az autópályán, egy ember halálával, valamint öt ember sérülésével járó balesetet okozott. Tovább »

Előzetesben a több mint százmillió forintot tisztára mosó szegedi társaság

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója előzetes letartóztatásba helyezte a két férfit és egy nőt, akik rövid idő alatt több mint 100 millió forint tisztára mosásában működtek közre. Tovább »

Következő oldal »