Előzetes letartóztatásban a hangfalban kábítószert csempésző bolgár férfi

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Csongrád Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a bolgár férfinak, aki június 13-án kannabiszt hozott be az ország területére – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Botka ügyvédje, Czeglédy Csaba előzetesben, bilincsben vitték el + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. június 15., csütörtök · 44 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Elrendelte a Szegedi Járásbírság Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását több mint egy órás meghallgatása után. A Csongrád Megyei Főügyészség június 15-én tett indítványt a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el egy munkaerő közvetítéssel foglalkozó, több milliárdos adócsalással gyanúsított bűnszervezet 9 tagjának előzetes letartóztatását – írja a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádemelés az autópályán halálos balesetet okozó bolgár férfival szemben

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár férfival szemben, aki 2014. decemberében, Szeged mellett, az autópályán, egy ember halálával, valamint öt ember sérülésével járó balesetet okozott. Tovább »

Előzetesben a több mint százmillió forintot tisztára mosó szegedi társaság

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója előzetes letartóztatásba helyezte a két férfit és egy nőt, akik rövid idő alatt több mint 100 millió forint tisztára mosásában működtek közre. Tovább »

Következő oldal »