A sajtódíjas Toronyirány családi magazin élethelyzetekre reflektál

2017. március 26., vasárnap · Hozzászólok

2017_nemzeti_est32_gsNyolc éve, hogy a Toronyirány a Szeged-Csanádi Egyházmegye meghatározó családi magazinjává vált. Antal Zsolt főszerkesztő szerint a magazin indulása pillanatától az összetartozás, a keresztény identitás és küldetéstudat erősítésének eszközeként határozza meg magát. A lap főszerkesztője a Nemzeti Esten vehette át a Csongrád Megye Sajtódíját.
Tovább »

Kligl Sándort és a TiszapART Televíziót tüntette ki a megyei önkormányzat

2013. március 16., szombat · 14 hozzászólás

„Díszpolgárnak lenni itt Csongrád megyében is a közeli jövendő közéleti arculatát formáló és formázó rendíthetetlen bátorságot és keresztény, magyar elkötelezettséget jelent” – fogalmazott Lezsák Sándor a megyeházán rendezett III. Nemzeti esten, ahol Kligl Sándor szobrászművészt díszpolgári címmel tüntették ki. A megye sajtódíját a TiszapART Televízió kapta.
Tovább »

Lázár György professzor kapta idén Csongrád megye díszpolgári címét

2011. március 14., hétfő · 180 hozzászólás

Lázár György, a Szegedi Tudományegyetem Kórélettani Intézetének professor emeritusa kapta idén Csongrád megye díszpolgári címét; az elismerést hétfőn, a II. Nemzeti Esten adták át a Tisza-parti városban.
Tovább »

Az elismert közösségformáló erő: sajtódíj a Rádió 88-nak

2010. március 16., kedd · 12 hozzászólás

5b_radio88_02_gs Hazánk legrégebbi sugárzási engedéllyel rendelkező kereskedelmi rádiója, az idén 20 éves születésnapját ünneplő Rádió 88 Csongrád Megye Sajtódíját vehette át a megyei önkormányzattól. Tóth Géza ügyvezető igazgató szerint felelősségérzetüket és közösségformáló erejüket is elismerték a magyar sajtó napja alkalmából.
Tovább »

Nemzeti est a reformkor jegyében + FOTÓK

2010. március 15., hétfő · 17 hozzászólás

nemzeti_est34_gs Háromnapos programsorozattal emlékezik az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történéseire Csongrád Megye Önkormányzata és a Rendezvényház. Március 14-én a Nemzeti est keretében a Megyeházán átadták a Csongrád Megye Díszpolgára címet, valamint Csongrád Megye Sajtódíját. Utóbbit a Rádió88 szerkesztősége, míg a díszpolgári címet Kiss-Rigó László megyés püspök vehette át.
Tovább »