A férfi és nő egymásra találása a népmesékben és mindennapjainkban

2017. május 3., szerda · Hozzászólok

AntalfaiM1

Antalfai Márta pszichoterapeuta, művészet- és meseterapeuta volt a szegedi CsaládEgyetem vendége május 2-án a Katolikus Házban. Az előadó sokoldalú tudományos munkásságának esszenciáját hallhatta a szép számmal megjelent hallgatóság. Tovább »

Pozitív mintát közvetít a szegedi CsaládEgyetem + FOTÓK

2017. január 1., vasárnap · Hozzászólok

csaladkozpont03

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja által életre hívott CsaládEgyetem programjai. A kezdeményezés célja a prevenció, az értékközvetítés, a házasságok, családok egészséges működtetésének támogatása. Immár a harmadik tanévet tapossák. Tovább »

Tanulságos játékra hívják a szegedi párokat

2016. február 9., kedd · Hozzászólok

parkapcsolat_hazassag_szerelem

Értékes nyereményekért hirdet játékot párkapcsolatban élőknek Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökségének CsaládKözPontja a Házasság Hete programsorozathoz kapcsolódóan.
Tovább »

Megtartó hűség – Az értékekre koncentrál a Házasság Hete Szegeden

2015. február 4., szerda · Hozzászólok

hazassag_hete_sajttaj_gs

Szerelempróbával, geocachinggel, előadásokkal, filmvetítéssel és egyéb színes programokkal hetedik alkalommal csatlakozik a Házasság Hete országos és nemzetközi programsorozathoz Szeged, melynek az idei mottója a megtartó hűség. Tovább »

Zenés flash mobbal hangolódtak a Házasság Hetére a Marson + FOTÓK, VIDEÓ

2014. január 25., szombat · Egy hozzászólás

hazassag_hete_szeged37_gsDél-alföldi népdaloktól zengett a Mars téri piac nagycsarnoka, a Házasság Hetére hívták fel ily módon a szervezők a szegediek figyelmét. Több mint száz önkéntes öt dalt énekelt el a vásárlók meglepetésére és természetesen örömére. Tovább »

Munkáról és ünnepről az egyházmegye családnapján + FOTÓK

2012. október 7., vasárnap · Hozzászólok

Huszonötödik alkalommal rendezték meg október 6-án a Szeged-Csanádi Egyházmegye családnapját. A Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja által koordinált rendezvénynek ez alkalommal a röszkei egyházközség adott otthont.
Tovább »