Játékokkal, játékosan válnak környezetvédővé a gyermekek + FOTÓK

2017. április 22., szombat · Hozzászólok

fold_napja009kf

Idén is a Füvészkertben ünnepelte meg a Föld napját a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. – immáron 23. alkalommal. 10 és 16 óra között számtalan programmal készülnek a különböző játékokon keresztül a bábszínházi előadásokig. Tovább »

Föld-napi programkavalkád a szegedi füvészkertben

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

fold_napja_fuveszkert_kht36_gs

„Együtt többet tehetünk! Közös ügyünk a környezetünk!” – ismét erre hívja fel a figyelmet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. a hulladékgazdálkodási céggel közösen az SZTE Füvészkertben a Föld napi programjaival. Tovább »

Természettudományos családi napot szervez a SzeReTeD Labor az Agórában

2016. november 10., csütörtök · Hozzászólok

kiserletek_kavalkadja

A SzeReTeD (Szegedi Regionális Természettudományos Diáklaboratórium), partnerintézményeinek közreműködésével Természettudományos családi napot szervez a Szent-Györgyi Albert Agórában november 12-én, szombaton délelőtt, amelyre meghívták a régióban működő többi Öveges diáklabort is. Tovább »

Volt pörkölt, nincs pörkölt – Nyakukon maradt pörköltjegy miatt panaszkodnak a kisnyugdíjasok

2016. október 11., kedd · 39 hozzászólás

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nem kapták vissza a pörköltjegy árát, miután kiürült a kondér Ménesi családi napján – panaszolták olvasóink. A SZEGEDma megkereste a képviselőt, aki tagadott, s azt ígérte, mindenkinek visszaadja a pénzt, aki hozzá fordul. Tovább »

Verseny és pancsolás a roma családi napon Sziksósfürdőn + FOTÓK, VIDEÓ

2016. augusztus 8., hétfő · Hozzászólok

roma_csaladi_nap10_gs

Megemlékeztek a roma holokausztra is, de a nap nagyobb része az élet és a kikapcsolódás jegyében telt. A pancsolás mellett a sorversenyeké és az autentikus cigányzenéé volt a főszerep. A roma családi napon jártunk a szikin. Tovább »

Következő oldal »