Novák Katalin: mindenki számára érezhető az ország erősödése

2017. január 10., kedd · 4 hozzászólás

A társadalom minden csoportja számára érezhető az ország erősödése, a családok növekvő támogatása és a munkanélküliség csökkenése – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Pozitív mintát közvetít a szegedi CsaládEgyetem + FOTÓK

2017. január 1., vasárnap · Hozzászólok

csaladkozpont03

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a Szeged-Csanádi Egyházmegye Pasztorális Helynökség CsaládKözPontja által életre hívott CsaládEgyetem programjai. A kezdeményezés célja a prevenció, az értékközvetítés, a házasságok, családok egészséges működtetésének támogatása. Immár a harmadik tanévet tapossák. Tovább »

B. Nagy László: A karácsony a családé

2016. december 24., szombat · 19 hozzászólás

b_nagy_laszlo03_gs

Családi körben tölti az ünnepeket B. Nagy László, a fideszes politikus az esztendő utolsó napjaiban csak a családjára szeretne koncentrálni, tervei szerint unokájával fog sokat játszani. Portálunknak úgy értékelt, hogy Szeged legszebb karácsonyi ajándéka a gyálai Holt-Tisza rehabilitációja. Tovább »

Rétvári: nemzetstratégia cél a magyar családok gyarapodása

2016. december 8., csütörtök · 7 hozzászólás

Rétvári Bence

A kormány nemzetstratégiai célja a magyar családok gyarapodása, s ennek megfelelően a szülészeti ellátásnak a WHO vonatkozó irányelvei alapján történő fejlesztése prioritást jelent a kabinet számára – közölte Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára a szocialista Bangóné Borbély Ildikó írásbeli kérdésre. Tovább »

Balog Zoltán: A népességcsökkenést a családok megerősítésével kell megállítani

2016. november 8., kedd · Hozzászólok

Balog Zoltán

A népességcsökkenést belső erőforrásokra támaszkodva, a családok megerősítésével kell megállítani, és munkaalapú társadalmat kell létrehozni, amiben egyensúlyban van az egyén, a közösség és az állam felelőssége – mondta az emberi erőforrások minisztere kedden Budapesten, egy szakmai fórumon. Tovább »

Böjte Csaba Szegeden – Isten selejtet egészen biztosan nem teremt!

2016. október 7., péntek · 10 hozzászólás

csalad_kozosseg_egyhaz_konferencia017kf

A párbeszédre való készség és a másikba fektetett bizalom fontosságát hangsúlyozta Böjte Csaba a III. Hírvivők konferencián, ahol arról beszélt, hogy a gyermek jézusi lelkületre szükség, hogy mosollyal és nyitottan tudjunk fordulni a másik ember felé. A rendezvényen a családi kötelék fontosságáról, a katekézisben betöltött feladatáról és az állami gondoskodásban élő gyermekek családi életre való neveléséről is szó esett. Tovább »

Rétvári: adócsökkentés és otthonteremtési program is segíti a családokat jövőre

2016. július 2., szombat · Hozzászólok

Jövőre az adócsökkentés és az otthonteremtési program is segíti a családokat – erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az MTI-nek, miután megnyitotta a Pest megyei Kóspallag szombati családi rendezvényét.
Tovább »

Következő oldal »