Példakép a Bonifert-iskola névadója a diákok előtt

2017. szeptember 13., szerda · 3 hozzászólás

A Bonifert Domonkos Általános Iskola diákjai, tanárai intézményük névadójára emlékeztek. Az ünnepség fényét Hudi Dániel szénrajzának átadása emelte. A fiatal grafikus három hétig dolgozott az alkotáson, csak a munkája megkezdése után tudta meg, hogy a híres pedagógus édesapját is oktatta. Tovább »

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaversenyt

2017. május 2., kedd · Egy hozzászólás

bonifert_matematikaverseny_007

Az idei évben új helyszínen, a Bonifert Domonkos Általános Iskolában rendezték meg a XIII. Bonifert Domonkos Nemzetközi Matematikaverseny ünnepélyes eredményhirdetését és díjkiosztóját. Az április 26-án megtartott ünnepségen nemcsak a rangos versenyben részt vevő diákok, hanem a felkészítő tanáraik munkáját is elismerték. Tovább »

Kosárlabda: továbbra is igazi kapitánya van a Szedeáknak

2016. november 22., kedd · Egy hozzászólás

szedeak_falco65_gs

Kicserélődött a nyáron a Naturtex-SZTE-Szedeák, amelyben a légiósok közül csak Andrija Ciric maradt az együttesnél: ő viszont a csapatkapitányi tisztséget is betölti az együttesnél. A nyáron érkezett játékosokról, karakterükről, valamint a csapatépítésről beszélgettünk Bonifert Domonkossal, a Szedeák ügyvezetőjével. Tovább »

Hiányzó sportkoncepció, létesítmény problémák, elvesztett példaképek – Szeged sportja volt a téma

2016. november 12., szombat · 15 hozzászólás

tlk_szegedi_sport02_gs

Kerekasztal-megbeszélést tartott csütörtökön este a Tisza Lajos Közéleti Egyesület: az öt meghívott vendég ezúttal Szeged sportjáról, a városi sportinfrastruktúráról, a nézőkkel való kapcsolatról és a jövőbeli tervekről cserélt véleményt. Tovább »

Tabuk nélkül Szeged sportjáról – második Sport Klubját tartja a Tisza Lajos Közéleti Egyesület

2016. november 8., kedd · Hozzászólok

szeged_sportjarol_tabuk_nelkul

Csütörtökön második sport klubját tartja a Tisza Lajos Közéleti Egyesület: a szegedi és honi labdarúgás helyzetéről tartott kerekasztalt követően ezúttal a szegedi sportlétesítmények, a városi sportfinanszírozás, a sportmarketing, és a városi sportkoncepcióról beszélgetnek több sportág szegedi képviselői a Délvidék Házban. Tovább »

Kosárlabda: Liget-futással indult a Szedeák felkészülése

2016. augusztus 9., kedd · Hozzászólok

szedeak03_gs

Mintegy két hónappal az első bajnoki előtt belecsapott a munkába a Naturtex-SZTE-Szedeák: Nikola Lazic vezetőedző hétfőn délután vezényelte az első tréninget a keret jelen lévő tagjainak, amelyet szokásosan az újszegedi Erzsébet-ligetbeli futás indított. Tovább »

Határon innen és túlról is szép számban jelentkeztek az idei Bonifert-versenyre + FOTÓK

2016. május 7., szombat · Hozzászólok

bonifert_domonkos_matekverseny_eredmenyhirdetes001kf

Az Arany János Általános Iskola aulájában rendezett ünnepségen kihirdették a XII. Bonifert Domonkos Matematikaverseny döntőjének végeredményét péntek délután.
Tovább »

Kosárlabda: lassan visszatérnek a Szedeák sérültjei

2015. október 20., kedd · Egy hozzászólás

szedeak-jaszbereny06kf

Nem indult könnyen a Naturtex-SZTE-Szedeák idénye, a centergondok mellett a gárda több játékosa is sérülésekkel bajlódott, azonban hamarosan játszhat majd Jozo Brkic és Vágvölgyi Ákos is: a keret várható alakulásáról is kérdeztük Bonifert Domonkost, a csapat ügyvezetőjét. Tovább »

Kosárlabda: Jozo Brkic marad a Szedeáknál

2015. szeptember 15., kedd · 3 hozzászólás

bc_peja_jozo_brkic_2

Az első helyen zárta első felkészülési tornáját a Naturtex-SZTE-Szedeák: Nikola Lazic tanítványai Kiskunfélegyházán nem találtak legyőzőre, és megnyerték a Félegyházi Pékség kupát, amelyen már élesben is megnézhették az előző héten tesztelt centert, Jozo Brkic-et, akit le is igazol a szegedi együttes. Tovább »

Kosárlabda: az állandóság mellett maradna a Szedeák

2015. május 28., csütörtök · Egy hozzászólás

szedeak_kormend_mj54_bonifert_domonkos

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöksége keddi ülésén döntött a jövő évi versenykiírásról: a legfontosabb kérdésben, a foglalkoztatható légiósok számát tekintve a testület úgy határozott, a 12-es meccskeretben 5 nem hazai nevelés kaphat szerepet az ősztől. A Naturtex-SZTE Szedeák ügyvezetőjénél, Bonifert Domonkosnál érdeklődtünk arról, hogyan érintheti a szabályozás a szegedi együttest. Tovább »

Kosárlabda: kemény meccsen mutatkozik be saját közönségének a Szedeák

2014. október 17., péntek · 2 hozzászólás

SZS20141017_szedeak_sajtotajekoztato_001

“Biztos vagyok benne, hogy kellemes színfoltja leszünk az idei bajnokságnak” – fogalmazott Bonifert Domonkos, a Naturtex-SZTE-Szedeák ügyvezetője a gárda első hazai mérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón pénteken.
Tovább »

Kosárlabda: a szedeákosok is a Napfényfürdő új fitnesztermében edzenek + FOTÓK

2014. szeptember 18., csütörtök · 3 hozzászólás

szedeak_sajttaj08_gs

Csütörtök délután sajtótájékoztató keretében mutatta be új játékosait a Naturtex-SZTE-Szedeák, egyben a klub, a Napfényfürdő Aquapolis és a Szegedi Tudományegyetem között köttetett megállapodásról is szó esett.
Tovább »

Kosárlabda: drámai csatában kapott ki a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2014. január 19., vasárnap · 14 hozzászólás

szedeak_kormend_mj21Végig futva az eredmény után, ám a végjátékban győzelmi esélyt elszalasztva, hosszabbítás után maradt alul a Naturtex-SZTE-Szedeák a Körmenddel szemben.
Tovább »

Kosárlabda: gyenge játékkal Nyíregyházán is kikapott a Szedeák

2014. január 11., szombat · 24 hozzászólás

szedeak_kecskemet30_gsSemmi nem jött be az egyébként is gyenge napot kifogó Szedeáknak Nyíregyházán. Az új edzővel és amerikai légióssal erősítő hazaiak magabiztosan szerezték meg második győzelmüket.
Tovább »

Kosárlabda: tizenkilenc pontos előnyről bukott el a Szedeák + FOTÓK

2014. január 3., péntek · 25 hozzászólás

kecskemet_szedeak20_gsSzünetbeli nagyon magabiztos vezetését egy negyed alatt elszórta a Naturtex-SZTE-Szedeák, s bár a hajrában még volt esélye a bravúrra, nem tudott élni vele a Tisza-parti alakulat.
Tovább »

Kosárlabda: a végén verte tönkre vendégét a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 21., szombat · 14 hozzászólás

szedeak_zte_mj030Végig kiélezett csatát követően az utolsó negyedben mutatott lehengerlő játékával magabiztos győzelmet aratott a Naturtex-SZTE-Szedeák a Zalakerámia ZTE KK felett a férfi kosárlabda NB I/A 14. fordulójában. Tovább »

Kosárlabda: magának tette nehézzé a Pécs elleni diadalt a Szedeák + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 14., szombat · 28 hozzászólás

szedeak_pecs23_gsA jól kezdő vendégek ellen lassan tudott megnyugtató előnyre szert tenni a Naturtex-SZTE-Szedeák együttese, ám a végjátékban csaknem ráfáztak a hazaiak a pontatlanságokra.
Tovább »

Kosárlabda: vereséget hozott a Szedeáknak a soproni Mikulás + FOTÓK, VIDEÓ

2013. december 6., péntek · 31 hozzászólás

szedeak_sopron_agota19_gsA Mikulás-napi jótékonysági akció mellett a pályán kevés jó megmozdulása volt a Szedeáknak, amely sima vereséget szenvedett a Soprontól péntek este.
Tovább »

Kosárlabda: Kiss Zsolt szerint jól jön a Szedeáknak a pihenő

2013. november 27., szerda · 4 hozzászólás

kisszsolt_szedeak_kaposvar08_gsPénteken az Atomerőmű SE látogatott a Naturtex-SZTE-Szedeák otthonába, a találkozó végén pedig a paksiak távozhattak győzelemmel a tarsolyukban a pályáról. A 74-86-os vereségről és az elmúlt időszak sűrűbb programjáról Kiss Zsoltot kérdezte a klub honlapja. Tovább »

Kosárlabda: csoda Jászberényben, remekelt a Szedeák!

2013. november 19., kedd · 40 hozzászólás

szedeak_kaposvar30_gsFokozatosan javuló teljesítménnyel, az ellenfél hibáit remekül kihasználva, a végén már parádés játékkal győzött Jászberényben a Naturtex-SZTE-Szedeák.
Tovább »

Kosárlabda: kedden Jászberényben próbálkozik a Szedeák

2013. november 18., hétfő · Egy hozzászólás

szedeak_kecskemet53_gsA szombati szombathelyi vereség után máris jön a következő roppant nehéz feladat: a Nebojsa Dukiccsal felálló berényiek otthonában lépnek pályára Branko Jereminovék. Tovább »

Kosárlabda: a Szedeák törte meg a Falco nyeretlenségét

2013. november 16., szombat · 22 hozzászólás

szedeak_kaposvar12_gsSzinte végig futott az eredmény után a Naturtex-SZTE-Szedeák egysége az idén gyengén szereplő Falco otthonában, s eladott labdáival győzelemhez is segítette a szombathelyieket.
Tovább »

Kosárlabda: csak előre tekint Csorvási Milán

2013. november 13., szerda · 5 hozzászólás

csorvasimilan_szedeak_kaposvar26_gsA hetedik fordulóban 67-87-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda élvonalában. A Kaposvári KK elleni hazai fiaskóról a csapat centerét, a mérkőzésen 16 pontig jutó Csorvási Milánt faggatta a klub honlapja.
Tovább »

Kosárlabda: bízik a hazai pályában Csorvási Levente

2013. november 6., szerda · 3 hozzászólás

csorvasilevente_szedeak_edzomeccs20_gsA körmendi diadal után újabb nehéz megmérettetés vár a Naturtex-SZTE-Szedeákra, a csapat vendége a 7. fordulóban az a Kaposvári KK lesz, amely együttes a tavalyi szezonban a rájátszás elődöntőjéig jutott, ott pedig csak a későbbi bajnok Alba Fehérvár tudott neki megálljt parancsolni. De ha már a történelemnél tartunk, bizakodásra adhat okot Bonifert Domonkos tanítványainak, hogy az előző idény alapszakaszában hazai pályán 25 pontos győzelmet arattak a szombati ellenféllel szemben.
Tovább »

Kosárlabda: biztos Szedeák-diadal a Nyíregyháza ellen + FOTÓK, VIDEÓ

2013. október 25., péntek · 11 hozzászólás

szedeak_nyiregyhaza01_gsHárom fiaskó után a Nyíregyháza ellen villámrajtot véve a Szedeák végig magabiztosan tartotta előnyét, és nyerte meg az (egyelőre) alsóházi rangadót. Tovább »

Következő oldal »